İnceleme Soft99 Nano Hard Clear - Bozulduğu Nasıl Anlaşılır ?

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Maalesef bu konu ürün inceleme konusu olamayacak, zira ürünleri kullanmak nasip olmadı. Rahat bir 5 senedir depoda ikamet ediyorlardır. Pandemiydi oydu buydu derken sürekli erteledim ve bu hafta şunları bir kullanayım da artık hem aklımdan hem de gözümün önünden gitsinler istedim ama alıpta depoda tutmanın cezasını çekmiş oldum.

Madem öyle bari bu kötü durumu lehime kullanayım dedim ve bozulduğu nasıl anlaşılır konulu bir video hazırladım. Videoda, biraz G'zox'tan, biraz üründen, paket içeriğinden, hatta koruma ve kürleşme süresinden de bahsettim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Hakan abi. Benim de aynı şekilde bozuldu tüm ürünlerim (Aynı markanın plastik ve far koruma ürünleri). Demek ki fazla beklemeye gelmiyor bu ürünler. Diğer bir ihtimalde zaten biz aldığımızda raf ömrünü tamamlamak üzereydi tüm ürünler.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ellerine sağlık Hakan abi. Benim de aynı şekilde bozuldu tüm ürünlerim (Aynı markanın plastik ve far koruma ürünleri). Demek ki fazla beklemeye gelmiyor bu ürünler. Diğer bir ihtimalde zaten biz aldığımızda raf ömrünü tamamlamak üzereydi tüm ürünler.
Açıkçası yenilerini almaya çekiniyorum. Az buz paralar da değil. 8 ml ürün 150 TL'ye satılıyor. Bu ürünler yeni mi geldi yoksa 2-3 senedir raflarda mı duruyor bunu bilmiyoruz o nedenle de maalesef yenilerini satın almak istemiyorum. Ha alırsam da zaten hemen ilgili yerlere uygulamasını yaparım.
Yazık oldu paracıklara ve ürünlere :(
Dip Not: Fiyatlar stabil gitmediği için her seferinde de yemini bozuyorum. Almayayım diyorum, bakıyorum ürünler indirime giriyor gidip alıyorum.