Soft99 waxlarda parlaklık ve kalıcılık degerleri

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Dragstar, az önce arabayı. Kapalı otoparktan balkonun altına park ettim. Genelde yer olmuyor. Araba tozlu. Yağmur çiseliyor. Duruma göre su vs tutup anlamaya çalışacağım. Ama genel olarak iyiydi

reseb

Çaylak Detaycı
Üye
merhaba ben de beyaz renk arac icin kiwami ve authentic arasında kaldım . dayanım süreleri cok fark eder mi?

Kutayoksuz

Çaylak Detaycı
Üye
Gri renk için olan kiwamiyi diğer renkteki araçlarda kullansak bir zararı olur mu?

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Wax lar arasında şöyle test yapan bir alman arkadaş var izlemenizi tavsiye ederim.
part1 uygulama
part2 su testi ve yıkama sonraki hali
part3 bir kaç şampuanla yıkama sonrası videoları gerçekten dehşet verici :D

Bende authentic te var ama 2 gün önce kiwami de aldım ve bu videoyu izlememiştim. Şimdi bunu izleyince iyi ki almışım diyorum.

Son düzenleme:

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Kiwami forumumuzda @Pro nun yaptığı denemede zymöl titanyuma direniş gösteren Bi wax. Fiyat performans waxı denebilir. Üzerinde çok düşünmeye gerek yok alın koyun çeyizinize

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
king of gloss ile kiwami nin birbirine göre artısı eksisi nedir arkadaşlar?

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
İlk sayfadaki karşılaştırmaya göre kiwami daha üstün bir wax.
King of gloss da kiwami ye gore parlaklık daha düsük ama su iticilik daha fazla. En belirgin fark bu, ama tabloya gore degil de ikisini de kullanan varsa onun tecrubesini merak etmistim. Zira elimde son zamanlarda pek kullanmasam da king of gloss var ama kiwami alsam mı diye de düsündüm

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edsdetailing

Acemi Detaycı
Üye
İl
Nevşehir
Uzun bir sürenin ardından tekrar merhaba,
Forumda şuan durum nedir pek bilemiyorum uzun zamandır forumlara uzağım.
Soft99 konusunda forum için birşeyler yapayım istedim. Ben bu ürünlerin satışını yapıyorum malumunuz fakat olmayan birşey sunayım da isterim. Dilerseniz bu ürünleri sizler için 50ml olarak bölebilirim, hiç bir fiyat farkı talep etmeden bölüp gönderim sağlaya bilirim bu şekilde dilediğiniz ürünü test etme fırsatınız olur.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Uzun bir sürenin ardından tekrar merhaba,
Forumda şuan durum nedir pek bilemiyorum uzun zamandır forumlara uzağım.
Soft99 konusunda forum için birşeyler yapayım istedim. Ben bu ürünlerin satışını yapıyorum malumunuz fakat olmayan birşey sunayım da isterim. Dilerseniz bu ürünleri sizler için 50ml olarak bölebilirim, hiç bir fiyat farkı talep etmeden bölüp gönderim sağlaya bilirim bu şekilde dilediğiniz ürünü test etme fırsatınız olur.
Ben 50 ml kiwami ye talibim o halde :)

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Kiwami de firma kalıcılığın 3 ay olduğu söylenmiş ancak tecrübelerinize göre ne kadar dayanabiliyor ?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
O zaman şöyle yapalım ben ortak alım için bir konu açayım ordan liste oluşturup ona göre hareket edelim

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hızlı bir giriş oldu foruma,düşünceniz faydalı olur forum üyelerimiz için fakat yine de bir yönetime danışın isterim :)
Ticari faaliyet sürdüren arkadaşların bazen sadece tek bu kaygı ile aramızda olduklarını,katıldıklarını düşünmek istemeyiz

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Authenicle arasında 10 gün olduktan sonra authenicin yanına kiwami almaya gerek yok o zaman teşekkürler.
Authentic kullanmadım. Fusso kullandım daha önce. Ona göre bariz olarak ömrü kısa parlaklığı fazla. Ama aracımda zemin durumu olarak mükemmel şartlar yoktu her ikisini de uyguladığımda. Haliyle başarılı bir referans olarak söyleyemem ama sonucun çok uçuk derecede de değişeceğini sanmıyorum. Alırken authentic kiwami arasında kaldığımda parlaklık bir tık daha düşük olsa da ömrü biraz daha uzun olsun en azından diye düşünmüştüm, kiwami tercih etmiştim (araç beyaz renk)