Sohbet- Muhabbet Faslı

FreeCaptiv3

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #4,801

pH kağıtlarını bulunca active foam in pH ölçümünü yapayım dedim.
Soldaki saf halde yaklaşık 14 civarında
Sağdaki 1:20 oranında seyreltilmiş halde yaklaşık 8 olarak ölçtüm.

Nötr tarafa yakın aslında dendiği gibi.
Uzun zamandır aradığım paylaşım. Öncelikle kendi adıma çok teşekkür ederim. Kullanırken sürekli acaba diyordum. Genelde ben 1:50 oranında sulandırıyordum. Sanırım böyle kullanmak oldukça güvenli.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

@Sefa46 abi ürünler geldi bana aracımda nasıl kullancağımı anlattığın ve hediyelerin için çok teşekkür ederim :)
Kardesim güzel.gunlerde kullan rica ederim.:)

NOT:MEG40 in Yeni Versiyonunda Renk Degisimi oldu bilginize Sari degilde Mavi Renkli gelecektir artik içerik aynidir.:)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi.

Ulu Önderimiz, Türk devletinin son Hakanı, Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı, milli mücadelenin ve Cumhuriyetimzin ilk adımlarının atıldığı #19Mayıs
Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun…

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE."

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Hayırlı olsun, K2 ve workstuff arasındayken bayram sonu adbl kova seti gelecekmiş onu bekliyorum. Güle güle kullanın.
Teşekkür ederim, k2 çok fp duruyor açıkçası, adbl o kadar iyi fiyata gelir mi sanmam. Workstuff k2 arası bir fiyatta olur sanırım.

İl
Gebze
Şimdilik memnunum banggood dan aldığım 256 gb U3 özellikte kartım var uyarı almadım 1 haftalık süreçte. İlerleyen zamanlarda güncelleme yaparım yine. 4k cihazlar yüksek yazma hızı istiyor malum dosya boyutları yüksek. Yeni kart alana kadar kayıt kalitesini düşürün bir de öyle deneyin.
sanddisk extreme pro 200e140 okula yazma hızı var