Emeklerinize sağlık, gayet güzel bir baçlangıç olmuş. Detaycıya yakışır bir söküm, temizleme-koruma olmuş. Aslında radyatör kısmına girmişken motorada el atılabilirdi, plastikler de Asperos kullanmak hasar oluşturabilir diye düşünüyorum.
Buda iyiymiş git gide forumdaşların detay bakış açısı artıyor sanırım.
Yakında motoru sökmezsiniz dimi hocam
Yakında motoru sökmezsiniz dimi hocam
@golf, eline saglik
Baya dağıtmışsınız aracı, finallerde çok başarılı. Elinize sağlık
Güzel olmuş,detaylandırmanız size ayrı bize ayrı keyif verdi
emeğinize sağlık
Detailing İşini başka bir boyuta taşımışsınız valla elinize sağlık.
Tampon sökme işinden çok tırsarım. Hatta huy edindim, sokakta yürürken arabaların tampon birleşim yerlerine bakarım. Çoğunun da çizgisi bozuk, tırnakları kırıktır. Eskiyen farlarımın değişimi için kaportacıya ön tamponu söktürürken bile içim gidiyordu (neyse ki sorun olmadı). Bu kadar kolay mıymış onları sökmek?
Tampon sökme işinden çok tırsarım. Hatta huy edindim, sokakta yürürken arabaların tampon birleşim yerlerine bakarım. Çoğunun da çizgisi bozuk, tırnakları kırıktır. Eskiyen farlarımın değişimi için kaportacıya ön tamponu söktürürken bile içim gidiyordu (neyse ki sorun olmadı). Bu kadar kolay mıymış onları sökmek?
En keyifli ve rahat böyle çalışılır ellerinize sağlık
Boyle seyleri gorunce cok mutlu oluyorum. Sozum meclisten dışarı tek manyak ben degilmisim demek ki diye seviniyorum.
Elinize saglik harika bir uygulama olmus. Adam davlumbazi sokup balkona cikartmis ya
aradigimiz istedigimiz seyler. Jp details misin be mubarek derler adama.
Elinize saglik harika bir uygulama olmus. Adam davlumbazi sokup balkona cikartmis ya
@golf
Referans tadında bir çalışma, tebrik ederim, oludukça tam mest oldum
Prof. Olarak detay yapıp bu kadar uğraşan bir-iki yeri geçmez (örnek olarak garajtürk hesabına bakabilirsiniz)
Naçizane tavsiyem, boş bir zamanda klima radyatörünün yamulan peteklerini törpü ucuyla yada buna benzer bir şeyle düzeltebilirsiniz, ben her yıl tatil dönüşü hem sinek böcek temizliyor hem de bu yamukları düzeltiyorum
Referans tadında bir çalışma, tebrik ederim, oludukça tam mest oldum
Prof. Olarak detay yapıp bu kadar uğraşan bir-iki yeri geçmez (örnek olarak garajtürk hesabına bakabilirsiniz)
Naçizane tavsiyem, boş bir zamanda klima radyatörünün yamulan peteklerini törpü ucuyla yada buna benzer bir şeyle düzeltebilirsiniz, ben her yıl tatil dönüşü hem sinek böcek temizliyor hem de bu yamukları düzeltiyorum
Maaşallah. Bir audi reklamı vardı araç parçalarından oluşan o geldi aklıma nerde bitecek acaba dedirtti bi ara. Davlumbazlardan sonra çamurluklarda sök tak oldu ama olsun altı temiz oldu en azından diyeceksiniz sandım
Elinize sağlık, görmeye alışık olduğumuz uygulamalardan çok farklı olmuş. Ben bu kadar sökme-takma işine cesaret edemezdim. Bir süre sonra alışkanlık haline geliyordur belki ama o ilk hamleyi yapabilmek zor. Tırnak kırar, eski haline getiremem diye korkuyorum.
Zaten bu halimizle bile deli gözüyle bakıyorlar, bir de içini temizlemek için tamponu söktüğümüzü görseler tepkiler ne olur düşünemiyorum.
Ben çok beğendim, güzel günlerde kirletin.
Zaten bu halimizle bile deli gözüyle bakıyorlar, bir de içini temizlemek için tamponu söktüğümüzü görseler tepkiler ne olur düşünemiyorum.

Ben çok beğendim, güzel günlerde kirletin.
Sok sok kafamıza bunlarida sok.
gel bnm kileride sokucez artık yapacak bişi yok .
Şaka bir yana harika olmuş ama bu işler için hem güzel bir yerimiz hemde aracı 2 3 gün yatması lazım sizin kac gün sürdü bu işlemler.
Mr FX de baya iş yapıyor. Maşallah
İlk uygulamaya gorede baya donanimlisiniz.
İçimizde neler varmış neler yere bakan yürek yakanlar.
gel bnm kileride sokucez artık yapacak bişi yok .Şaka bir yana harika olmuş ama bu işler için hem güzel bir yerimiz hemde aracı 2 3 gün yatması lazım sizin kac gün sürdü bu işlemler.
Mr FX de baya iş yapıyor. Maşallah
İlk uygulamaya gorede baya donanimlisiniz.
İçimizde neler varmış neler yere bakan yürek yakanlar.
elinize sağlık bu forum yakında araç parçalayıp toplar 
@tmac61 hocam petekleri düzeltmenin performans olarak etkisi üzerine bir araştırma var mı yoksa tamamen keyif olsun diye mi? ben de yapıyorum da merak ettim.
@tmac61 hocam petekleri düzeltmenin performans olarak etkisi üzerine bir araştırma var mı yoksa tamamen keyif olsun diye mi? ben de yapıyorum da merak ettim.
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Davlumbazlara benimde seramik yapasım geliyor
Ellerinize sağlık maşallah detayı bambaşka bir boyuta taşımışsınız
Necip hocam eline koluna sağlık, her iş çok güzel olmuş. Videoyu izlerken oha bu kadar da olmaz dedim, o davlumbazlar baya uzun süre kir tutmazlar o su itici performans ile, yanlış mıyım ?
@omrslhmms abi marflo eldiven yanına bir de çin işi seramik ekleyelim bu konudan sonra bence
@omrslhmms abi marflo eldiven yanına bir de çin işi seramik ekleyelim bu konudan sonra bence
Çok güzel ve hep aklımda olan bir uygulamayı gerçekleştirmişsiniz. Tebrik ederim. Ellerinize sağlık