Arkadaşlar geçen hafta @Eray ile telefonda konuşurken yağmur kaydırıcılardan muhabbet açıldı ve ben kendisine yağmur kaydırıcı kullanmadığımı camları temizledikten sonra bsd sıkıp sildiğimi söyledim.Çok güzel bir kaydırıcılık görevi gördüğünü, hiç yağmur kaydırıcı ihtiyacı duymadığımı anlattım.Eray da konu ile ilgili video çekip atmamı rica etti.Ben sizlerle de paylaşmak amacıyla buradan bir konu açmak istedim.
Dediğim gibi eğer camlarınız aşırı kirlenmemiş ise 40 km den itibaren su itmeye başlıyor.Ben geçen bahar hiç silecek ihtiyacı duymadan Ankara'ya gidip geldim böyle ve aşırı yağmur vardı.Silecek çalıştırma durumunda kaldığınızda bir yapışma falan gibi bir durumda söz konusu olmuyor.yani silecekler gayet rahat bir şekilde gidip geliyor.
Buyurun video;
Dediğim gibi eğer camlarınız aşırı kirlenmemiş ise 40 km den itibaren su itmeye başlıyor.Ben geçen bahar hiç silecek ihtiyacı duymadan Ankara'ya gidip geldim böyle ve aşırı yağmur vardı.Silecek çalıştırma durumunda kaldığınızda bir yapışma falan gibi bir durumda söz konusu olmuyor.yani silecekler gayet rahat bir şekilde gidip geliyor.
Buyurun video;