İnceleme Sonax Xtreme Ceramic Sprey

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ya bu sprey korumalar sizce katı korumalarla aynı korumayı sağlıyor mu?

Sprey korumaların Yapısı sulu olduğu için nedense bana katı korumalar daha etkin ve koruyucu gibi bir hissiyat oluşuyor.
Bana göre kaliteli bazı sprey korumalar bazı katı waxları tokatlar, aracıma polisaj sonrası Vonixx Blend uyguladık 2,5 ay sonrası bile hidrofobi mevcuttu ve araç kapalı otoparkta durmuyor...

Testarosso

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Bu ürün benim denediğim en dayanıklı hızlı wax çıktı oldukca memnunum açıkçası
Şöyle izah edeyim. Haziran 18 de ürünü aracina uygulamistim. O gunden bugüne kadar 2.5 aydır aracim hic yikanmadi kac kere yagmur yagdi toza camura girdi araç leş gibiydi
Bugün yıkarken halen kaputta boncuk ve su iticiligini görünce baya bir şaşırdım ve mutlu oldum.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Bunu nerden buldun ki hocam heryerde ceramic spray versiegelung diye zimbirti çıkıyor.
Yok abi sonax shopta şuan, tükendilerde bile yok acaba bunla ceramic spray versiegelung aynı mıdır? bende bunun meguars hybrid ve turttle wax hybridden daha iyi olduğunu duymuştum. Alman youtube kanalında.
Sonax Ceramic Spray Coating
Sonax Ceramic Spray Versiegelung

İkisi de aynı ürün biri İngilizce etiketli olanı, diğeri almanca olanı

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Şöyle izah edeyim. Haziran 18 de ürünü aracina uygulamistim. O gunden bugüne kadar 2.5 aydır aracim hic yikanmadi kac kere yagmur yagdi toza camura girdi araç leş gibiydi
Bugün yıkarken halen kaputta boncuk ve su iticiligini görünce baya bir şaşırdım ve mutlu oldum.
Selam biraz konu dışı olucak ama nick'iniz ve profil resminiz yüzümde güzel bir tebessüm ettirdi., :gulumsemex:

Testarossa otomobil tarihin en iyi tasarımlarından biridir., benim de en beğendiğim Ferrari modelidir., Flat 12 silindir motoru efsanedir., Pininfarina tasarımlarından vazgeçip kendi bünyesinde tasarım ekibi kurduklarından beri saçma sapan tasarımlar çıkmaya başladı., eskiden Pininfarina tasarımı bir Ferrari 'yi arabalar ile uzaktan yakından ilgisi olmayan herkes anlardı., yeni modeller bunu kaybetti.

Testarosso

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Selam biraz konu dışı olucak ama nick'iniz ve profil resminiz yüzümde güzel bir tebessüm ettirdi., :gulumsemex:

Testarossa otomobil tarihin en iyi tasarımlarından biridir., benim de en beğendiğim Ferrari modelidir., Flat 12 silindir motoru efsanedir., Pininfarina tasarımlarından vazgeçip kendi bünyesinde tasarım ekibi kurduklarından beri saçma sapan tasarımlar çıkmaya başladı., eskiden Pininfarina tasarımı bir Ferrari 'yi arabalar ile uzaktan yakından ilgisi olmayan herkes anlardı., yeni modeller bunu kaybetti.
Ne mutlu bana o zaman :) .Ferrari denince benim aklıma direkt testarossa gelir en ikonik en ferrari gibi ferrari model bence de tasarım ve motor sesiyle :) Pininfarina Alfada olsun Ferraride olsun her zaman farkını da ortaya koymuş bir tasarımcı hakikaten :)

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Güncelleme

15 gün sonraki durum, 15 gün içinde bir çok kez yağmur gördü araç, çamur v.b tutmadı desem yeridir, hidrofobi durumu ortada, parlaklıkta gayet tatminkar durumda.

https://youtube.com/shorts/LXNONB7uxe8?feature=share

BSD nin normalde 2 ay koruması vardı ve bu ürünün de 6 ay koruması olacaktı. 2 ay ile 6 ay arasında bir koruması olması lazım sanırım doğru yıkama yöntemleriyle.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler. Korumalı korumasız fark etmiyor her yüzeyde işini güzel yapan bir ürün gerçekten.