Sonax Xtreme Tyre Gloss Gel ve Sonax bsd karışımı

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bu da 5. Gün günceli olsun.

Bugün aracın fren balatalarını değiştirdim serviste. Bana sormadan arabayı yıkamışlar. Yıkadıklarında lastiğe su vurmuşlardır belki :D

Dayanımı fena gitmiyor bence. Biraz daha dayanırsa geçer not alır bu karışım. Birde yağmur yağsa çamur falan tutacak mı onu da görsek iyi olurdu. Geçelim :foto:

Ön lastik
B22191E7-0568-4BB1-913A-8699829F81A1.jpeg

Arka lastik
DF13A229-C1DA-4722-B925-76189E0CC158.jpeg

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü

Bugün aracın fren balatalarını değiştirdim serviste. Bana sormadan arabayı yıkamışlar. Yıkadıklarında lastiğe su vurmuşlardır belki :D

Dayanımı fena gitmiyor bence. Biraz daha dayanırsa geçer not alır bu karışım. Birde yağmur yağsa çamur falan tutacak mı onu da görsek iyi olurdu. Geçelim :foto:

Ön lastik
Ekli dosyayı görüntüle 8035

Arka lastik
Ekli dosyayı görüntüle 8036
Daha ne olsun :saskinn:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Gayet iyi gidiyor, kostikli şampuanda yemiş bide desene. Haftayı devirsinde bi su testi yap Murat.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Tam olarak öyle hocam :) Dayanım olarak gerçekten iyi gidiyor.

Gayet iyi gidiyor, kostikli şampuanda yemiş bide desene. Haftayı devirsinde bi su testi yap Murat.
Yarın yine kostiği vururum büyük ihtimalle abi. Kwazarı yamaçlara yolladım. Yarın su testi videosunu çekicem abi. Haftaya tekrardan aynı şekilde çekerim su testini.

Arka lastikteki görüntü tam istediğim gibi <3 gerçi biraz da gölgede kalmasının etkisi var sanırım :dusun:
Arka lastikler gölgenin etkisinde biraz ama aynı ışık altında arka lastik yine biraz daha iyi durumda ön lastiklere göre.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Ön lastik

Arka lastik
Benim diyen lastik parlatıcıyı devirecek bu gidişle :D

Merakla takipteyim.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Ön lastik

Arka lastik
geridönüşler olumlu. birde diger testlerin dönüşlerini gördük mü @Atocan beyin kulaklarını çınlatırız. teşekkürler.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Benim diyen lastik parlatıcıyı devirecek bu gidişle :D

Merakla takipteyim.
Valla öyle gözüküyor. Dayanımı da gayet başarılı çıktı. Bu mix tutar :D

geridönüşler olumlu. birde diger testlerin dönüşlerini gördük mü @Atocan beyin kulaklarını çınlatırız. teşekkürler.
Rica ederim abi. Diğer testlerinde geri dönüşleri alınınca kesin kararı veririz artık :taraa:

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Elinize saglik yine bizlere masraf cikardiniz. Acikcasi ben cikan sonucu oldukca begendim. Performansini biraz daha surdururse favorilere yaklasir benim adima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bu ürün olmuş bunun patentini almak lazım :deli::taraa:
Bence sonaxın bunu çoktan düşünüp alması gerekirdi :D

@Muratcan bsd bu işi çözdü yine mix olayı tamam bence iki kere kostikli yıkama ve kullanıma rağmen tertemiz matlığını koruyor eline sağlık bu iş tamam :alkisss:
Şuan 7. gününde ve kostikli yıkamaya rağmen bu şekilde dayanması çok güzel. Birde temiz lastiğe ilk önce parlatıcıyı sonra üzerine bsdyi sürsek dayanımı daha da fazla artar mı acaba ?

Elinize saglik yine bizlere masraf cikardiniz. Acikcasi ben cikan sonucu oldukca begendim. Performansini biraz daha surdururse favorilere yaklasir benim adima.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim hocam. Amerikada çok masraflı değildir bu ürünler :) Bende fazlasıyla beğendim bu karışımı. İlerleyen günlerde tekrar güncelleyeceğim.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bence sonaxın bunu çoktan düşünüp alması gerekirdi :D

Şuan 7. gününde ve kostikli yıkamaya rağmen bu şekilde dayanması çok güzel. Birde temiz lastiğe ilk önce parlatıcıyı sonra üzerine bsdyi sürsek dayanımı daha da fazla artar mı acaba ?

Teşekkür ederim hocam. Amerikada çok masraflı değildir bu ürünler :) Bende fazlasıyla beğendim bu karışımı. İlerleyen günlerde tekrar güncelleyeceğim.
Güncel olarak denemelere devam edelim ama parlatıcı üzerine bsd tutunamaz diye tahmin ediyorum

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Artık son güncelleri vermeye başlayayım. Uygulamanın 15. günündeki durumu şu şekilde. Çarşamba günü de arabayı yıkadıktan sonra son güncellemeyi atacağım.

Ön lastik
Ekli dosyayı görüntüle 8473

Arka lastik
Ekli dosyayı görüntüle 8474
Mutlu son. Elinize emeginize saglık @Muratcan bey. Ayrıca destekleri için üstad @onurçiko beye ve fikir babası @Atocan beyede teşekkürlerimizi iletiyorum. Bir ürün daha detail camiasına kazandırıldı seyenizde beyler. Tüm forum ailesi güzel günlerde kullansın. İyi detaylar.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Mutlu son. Elinize emeginize saglık @Muratcan bey. Ayrıca destekleri için üstad @onurçiko beye ve fikir babası @Atocan beyede teşekkürlerimizi iletiyorum. Bir ürün daha detail camiasına kazandırıldı seyenizde beyler. Tüm forum ailesi güzel günlerde kullansın. İyi detaylar.
Estafurullah abi ben sadece gördüğüm bir video yu aktardım fikir benden çıkmadı :utandim: