Special Works Bayram Başkaya

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hos geldiniz keyifli forumlar, instagramdan da severek takip ettigim bir uygulamacisiniz, sizi forumda da gormek cok iyi oldu. Tanismak da kismet olur insallah.

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Hoş buldum. Teşekkür ederim.

Hoş buldum.

Hoş buldum. Teşekkür ederim. Esenyurt Kıraç bölgesindeyim.

Hoş buldum :)

Demekki içime doğdu bende Esenyurt Kıraçta oturuyorum termal tesisin alt tarafında.. Bir gün yanınıza uğramak tanışmak isterim

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Hoş geldiniz keyifli forumlar, instagramda sıkı takipçinizdim. Artık buradan da boş bol detay ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz :) hatta ilk sorumu da sorayım. Vw golf dış piano black kısımların çiziklerini almak için, kaportada uygulanan işlem/ürünler aynen uygulanıyor mu ?

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Benim dış piano black leri bayram bey kapladı çokta güzel oldu. Bayram bey daha iyi bilir ama ben kaplatmanızı tavsiye ederim, yoksa düzeltseniz bile yine çizilecek

s-Works

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
Hoşgeldiniz abi bol bol resim bekliyoruz :)
Hoş buldum. Paylaşımlar gelecek düzenli bir şekilde.
Hos geldiniz keyifli forumlar, instagramdan da severek takip ettigim bir uygulamacisiniz, sizi forumda da gormek cok iyi oldu. Tanismak da kismet olur insallah.
Teşekkür ederim. Her zaman kahvem var. Beklerim.
Demekki içime doğdu bende Esenyurt Kıraçta oturuyorum termal tesisin alt tarafında.. Bir gün yanınıza uğramak tanışmak isterim
Yakınız. Cumhurıyet caddesinde hayat hastanesinin oradayım. Beklerim.
Hoş geldiniz keyifli forumlar, instagramda sıkı takipçinizdim. Artık buradan da boş bol detay ve bilgi paylaşımlarınızı bekliyoruz :) hatta ilk sorumu da sorayım. Vw golf dış piano black kısımların çiziklerini almak için, kaportada uygulanan işlem/ürünler aynen uygulanıyor mu ?
Hoş buldum. Piano black parçalar için boyada kullandığınız ürünleri kullanabilirsiniz. Ancak piano blacklar boyaya göre çok hızlı çiziliyor. Stek folyo ile kaplamak en kesin çözüm. Yada bir kaç ayda hafif bir aşınırıcı ile düzenli parlatmanız gerekecek.

@s-Works, bey Hoş geldiniz. aramıza katılmanıza çok sevindik.
Aranıza hoş geldiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz
Hoş buldum. Yakın zamanda başlıyorum :)

İnstagram adresiniz ne bayram bey
@Specialworkstr Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi
Hoş geldiniz. Keyifli forumlar.
Hoş buldum. Teşekkürler.
Hoş geldin Bayram :) seni burada görmek ne güzel
Sıkı takipcim. Bi dükkana gelemedin :) Hoş buldum.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ooo Bayram hocam hoş geldin aramıza zaten seni instagram üzerinden takip ediyorum aramızda görmekten mutluluk duydum.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Tamamdır bayram hocam, en yakında ziyaret edeceğim, kaput taş izlerime Yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hoş geldin :) Sonunda geldin geç bile oldu. Seni ve uygulamalarını bu platformda görecek olmaktan mutlu oldum. Keyifli forumlar dilerim.

s-Works

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
Ooo Bayram hocam hoş geldin aramıza zaten seni instagram üzerinden takip ediyorum aramızda görmekten mutluluk duydum.
Teşekkür ederim. Hoş buldum.
Tamamdır bayram hocam, en yakında ziyaret edeceğim, kaput taş izlerime Yardımcı olabilir misin?
Aracın rengi önemli. Aracın rengine göre işlem yaparız.
Hoş buldum.
@s-Works hosgeldiniz keyifli forumlar. Paylasimlarinizi bekliyoruz
Hoş buldum.
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
Teşekkürler.
Hoş geldin :) Sonunda geldin geç bile oldu. Seni ve uygulamalarını bu platformda görecek olmaktan mutlu oldum. Keyifli forumlar dilerim.
Evet burada aktif olmaya geç kaldık biraz. Başlıyorum artık.