Spor Yay öneriniz ne olur?

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
daha oncesınde vectra b kasa aracım vardı o aracıma konı marka sertlık ayarlı spor amotısor ve eıbach yay kullanmıstım gayet memnundum yumusak ayarı standart halıyle esdeğer gıbıydı orta sertlık epey sert, sert ayarı bıldığın tren :D aracınıza da uyuyor ıse urunler elımde dusunur ısenız goruselım ayrıca

konuyu takıp eden arkadaslar ıcerısınde coıl kullanan arkadaslarıma bı sorum olacak ben de suan kı aracıma xtail marka coıl aldım acı kıtı fln gayet guzel bır urun gıbı sonrasından da bıraz pısman oldum gıbı kw markasının alt urunu dıye bılıyorum st marka coıller var onları bı arastırmak ıstıyorum fıyatı nerelerde nerden temın edılebılır bılgı alabılırsem memnun olurum teşekkurler

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Evet dizel araç yayı göndermiş arkadaş. Arka yaylar aynı önde 65 kilo motor farkı var. Üzerinden çok fazla zaman geçti . Bir çaresine bakacağız bakalım.
bizim TR' deki satıcılar ellerindekini her zaman itelemeye çalışıyor. çok nadirdir adam akıllı ürün veren.
bu yüzden ben herşeyi alırken dikkatlice inceliyorum

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
bizim TR' deki satıcılar ellerindekini her zaman itelemeye çalışıyor. çok nadirdir adam akıllı ürün veren.
Ben 6 sene önce aldım. Alırken belirttim ama o zamanlar çok anlamıyordum maalesef. Sağlık olsun ne diyelim.

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Selamlar, Peugeot 2008'e H&R yay denemem olmuştu 45'lik. Sonuç yol tutuş olarak muazzam fakat konfor olarak hüsrandı. 2 hafta kadar dayanabildim sonra söktüm. Elbette sorun yayda değildi, aracın üzerinde olan oem amortisörlerin dampingi yayı karşılamıyordu, Özellikle kasisler kabus haline gelmişti benim için. Tek tecrübe ile konuşmam doğru olmasa da benim başımdan geçen öykü budur :) Ek olarak beklenti nedir buda önemli. Eğer tek başıma yaşasaydım muhtemelen söktürmezdim fakat aile ile olunca arabanın içindeki isyanı yayları orjinale döndürmeden bastıramazdım :)))

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Evet dizel araç yayı göndermiş arkadaş. Arka yaylar aynı önde 65 kilo motor farkı var. Üzerinden çok fazla zaman geçti . Bir çaresine bakacağız bakalım.
Geçmiş olsun, en azından sorunun kaynağı bulunmuş oldu. Maalesef ülkemizde kimin elinde hangi ürün varsa en iyisi o mantığıyla satış yapıldığından tüketici olarak ultra bilinçli davranmamız gerekiyor. Kötü de olsa sizin açınızdan tecrübe olmuş oldu, tekrar geçmiş olsun.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Aracımda eibach var. İlginç şekilde arka düştü ön nerdeyse orjinale yakın kaldı. Önün düşmemesinden kaynaklanan görüntü haricinde gayet memnunum. Önlere muhtemelen coilover yaptıracağım. Başaran yakın takibimde ama yakın arkadaş çevrem namiştain marka yaptırdı. Scirocco aracında başaran marka coilover olan yakınım arkadaşların aracında namiştaini çok beğenince değişikliğe gitti namiştain ile ve dünya varmış dedi. Benimde tercihim muhtemelen bu yönde olacak.
Bende eski arabama önce eibach almıştım,fakat konfor çok iyi olmasına rağmen istediğim görüntüyü alamadım.düşmedi araba 3 cm..sonra HR aldım ve istediğim düşmeyi wlde ettim.HR deneyebilirsin

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Geçmiş olsun, en azından sorunun kaynağı bulunmuş oldu. Maalesef ülkemizde kimin elinde hangi ürün varsa en iyisi o mantığıyla satış yapıldığından tüketici olarak ultra bilinçli davranmamız gerekiyor. Kötü de olsa sizin açınızdan tecrübe olmuş oldu, tekrar geçmiş olsun.
Teşekkürler.
Bende eski arabama önce eibach almıştım,fakat konfor çok iyi olmasına rağmen istediğim görüntüyü alamadım.düşmedi araba 3 cm..sonra HR aldım ve istediğim düşmeyi wlde ettim.HR deneyebilirsin
Öne coil düşünüyorum. Teşekkürler

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
izmir
Araca tek başıma ben biniyorum benim isteğim yol tutuşu ancak izmir yollarıda bozuk. Araca özel coil alsam sert kalcak ama ayarlama şansımız olması güzel. Diğer yandan mantığım araca spor yay ve amortisör almaktan geçiyor. Ama bu seferde amortisörler yayın kısalığını kaldırmayabilir. Buda ayrı bi sorun. Sanırım coilover getirticem. Bir iki kaynağım var. Ta technix coilover seti getirteyim bari. Zaten hr vs en az 3 4 ayda geliyor + şuan çalışmıyorlar açılmasınıda beklersek min 5 6 ay bunun yerine yaza sınır açılınca ta technixleri getirtmek. Sert olacak ama yol tutacak en azından.

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
izmir
Yani normaldede yavaş gidiyorum çukur tümsek vs sıfıra kadar düşüp yavaş geçiyorum bozuk yolda yavaş gidiyorum sövüyorlar biraz ama yapacak bişey yok. Ardından kule gergileri ile destekleyip devam edeceğim. Yol tutuşuna çalışıcaz.

beratt_hero

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
izmir
Vectra a ile b kasanın ön süspansiyonları aynı ancak arkalar vectra b de bağımsız. O yüzden arka olmaz. Vectra2000 veya vectra turboya olur ancak.

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Elde ne var ise en iyisi odur. Bugün ölümüne tavsiye ettiği ürünün stoğu bitince, dün satmak için kötülediği ürün en iyisi olur. Bire bir şahit oldum. Garip bi satıcı kitlesi var gerçekten.