Studio Feynlab uygulamaları

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese iyi forumlar Studio Feynlab'ta sosyal medya sorumlusuyum uygulama Yaptığımız araçların görsellerini sizlerle paylaşmak aklıma geldi umarım beğenirsiniz

-konuğumuz 2013 model Audi A6

detaylı iç temizlik öncesi hali bu şekilde

an resımlerı

ilk olarak koltukları sökme işlemi ile başladık

koltuklar aşırı derecede kirliydi bu yüzden önce kohchemi apc ile yüzeydeki kirler yumuşatıldı ardından feynlab interior cleaner ve colorlock deri fırçası kullanarak temizliği gerçekleştirdik 50:50 görüntüleri bu şekilde

taban halısında yoğun lekelenmeler mevcuttu bunlar giderildi

en son Feynlab LEATHER TREATMENT ile deriler koruma altına alındı.
plastik aksamlar ve fitiller ise ALL PURPOSE DRESSİNG ile ilk günkü görüntüsüne kavuşturuldu final görüntüleri sizlerle

web page maker indir türkçe

okuduğunuz için teşekkür ederim bizi instagramdan takip edebilirsiniz herkese iyi detaylar
instagram: studio_feynlab

Son düzenleme:

fast

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar,
Çok başarılı görünüyor ellerinize sağlık. SM sorumlusu olduğunuz için söylüyorum, detay fotoğraflarını dik değil, yatay çekerseniz daha rahat gözlemlenebilir. Tabi bu söylediğim instagram için değil, forum vb masaüstü platformlar için geçerlidir.

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar,
Çok başarılı görünüyor ellerinize sağlık. SM sorumlusu olduğunuz için söylüyorum, detay fotoğraflarını dik değil, yatay çekerseniz daha rahat gözlemlenebilir. Tabi bu söylediğim instagram için değil, forum vb masaüstü platformlar için geçerlidir.
çok teşekkürler evet dediğinize katılıyorum ancak bu resimler instagram için çekildi o yüzden dik şekilde paylaşmak zorunda kaldım bundan sonraki forum paylaşımları için özel yatay şekilde çekeceğim fikir aniden geliştiği için bu şekilde oldu

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Ellerinize sağlık. Biraz daha detaylı anlatım olursa hem müşteri portföyünüz hem de forum üyeleri için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Taban halısına uygulanan işlemler ile de sonrası aklımda soru işareti olarak kaldı :)

FurkanUnl37

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese iyi forumlar Studio Feynlab'ta sosyal medya sorumlusuyum uygulama Yaptığımız araçların görsellerini sizlerle paylaşmak aklıma geldi umarım beğenirsiniz

-konuğumuz 2013 model Audi A6

detaylı iç temizlik öncesi hali bu şekilde

an resımlerı

ilk olarak koltukları sökme işlemi ile başladık

koltuklar aşırı derecede kirliydi bu yüzden önce kohchemi apc ile yüzeydeki kirler yumuşatıldı ardından feynlab interior cleaner ve colorlock deri fırçası kullanarak temizliği gerçekleştirdik 50:50 görüntüleri bu şekilde

taban halısında yoğun lekelenmeler mevcuttu bunlar giderildi

en son Feynlab LEATHER TREATMENT ile deriler koruma altına alındı.
plastik aksamlar ve fitiller ise ALL PURPOSE DRESSİNG ile ilk günkü görüntüsüne kavuşturuldu final görüntüleri sizlerle

web page maker indir türkçe

okuduğunuz için teşekkür ederim bizi instagramdan takip edebilirsiniz herkese iyi detaylar
instagram: studio_feynlab
yaptığınız uygulamaları beğendim hoşuma gitti böyle gönderilerin devamını bekliyorum takipteyim

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık. Biraz daha detaylı anlatım olursa hem müşteri portföyünüz hem de forum üyeleri için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Taban halısına uygulanan işlemler ile de sonrası aklımda soru işareti olarak kaldı :)
çok teşekkürler taban halısının sonraki resmi mevcut ama en başta koymayı unuttum daha sonra da ekleyemedim

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Otomobili maden ocağında kömür taşımak için kullansalar anca o kadar kirlenirdi. Kullanılan ürünleri yazmışsın ama biraz nedir ne değildir yazabilmen mümkünmüdür ? :)

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Aracı instagramda görmüştüm ve şaşırmıştım nasıl bu kadar kirli olabilir diye :D Çok başarılı bir iş çıkmış ortaya. Daha çok paylaşım bekliyoruz diğer araçlarında olduğu ve studio gezisi yaparsanız çok iyi olur. Şu işlemler şurda yapılıyor bu işlemler şurda yapılıyor gibi gibi :)

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Otomobili maden ocağında kömür taşımak için kullansalar anca o kadar kirlenirdi. Kullanılan ürünleri yazmışsın ama biraz nedir ne değildir yazabilmen mümkünmüdür ? :)
aracın durumu baya kötüydü yaklaşık 2 günde bitti ürünler hakkında detaylı geniş bilgi verecek şekilde incelemeler yapacağım bolca takipte kalın teşekkürlerrrr

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Baya baya ölüyü canlandırmışsınız, elinize sağlık.
Taban halısı işçiliğini ben de merak ediyorum.

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aracı instagramda görmüştüm ve şaşırmıştım nasıl bu kadar kirli olabilir diye :D Çok başarılı bir iş çıkmış ortaya. Daha çok paylaşım bekliyoruz diğer araçlarında olduğu ve studio gezisi yaparsanız çok iyi olur. Şu işlemler şurda yapılıyor bu işlemler şurda yapılıyor gibi gibi :)
yakında YouTube'de olacağız bol bol detaylı videolar gelecek teşekkür ederim

Son düzenleme:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğinize sağlık ölüyü diriltmişsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi