Tac sistem moonlight,sonax pns,carpro lite testi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba kolay uygulama yapılan sio2 ve polimer içerikli ürünleri test etmek istedim.
Öncelikle yüzeyi ürünlerin daha iyi tutunması için sonax 03-06 ile polisaj yaparak temizliyoruz. Arkasından yüzeyi m700 ile tekrar temizledim.

Yarışmacı arkadaşlarımız

Tac sistem moonlight ürün sıvı formda uygulama anında üründe glass coat ürün kokusunu aldım. Ürünü glass coat uygulama pediyle uyguladım uygulaması ve silmesi çok kolay bir ürün uyguladıkdan 10 dk sonra sildim silmesi hiç ugraştırmadı.yüzey kayganlığını beğendim.

Uygulama sonrası yüzey parlaklığı.

Sonax pns uzun zamandır kullandığım ve su iticiğine güvendiğim bir ürün.uygulamayı bilindik sarı ped ile yaptım ürünü uyguladıktan sonra beklemeden hemen sildim ona ragmen silmesi biraz zor bir ürün.

Uygulama sonrası yüzey parlaklığı

Carpro lite ürün moonlight a benzer sıvı formda tahminim içeriğindeki uçucu sıvısıda aynı iki ürünün kokuları aynı. Uygulamayı mikrofiber ped ile yaptım uygulamadan hemen sonra sildim silmesi moonlight a göre daha zor oldu pns ile benzer diyebilirim.

Uygulama sonrası yüzey parlaklığı

Ürünlerde plastik aksamı yenileme özelliğide var ama moonlight ve carpro bu konuda pns den daha iyi.

Moonlight

Carpro lite

Ürüler hakkında ilk izlenimin

Tac sistem uygulama kolaylığını beğendim.

Sonax uzun zamandır kullandığım ce su iticiliğini beğendiğim bir üründür bakalım yeni teknoloji kolay uygulanan ürünlere rakip olabilecekmi.

Carpro ürünün silmesi moonlight göre biraz daha zor ama normal seramik uygulamaya göre kolay uygulanan bir ürün. Yüzey farkından ışık yansımasından mı oldu tam olarak yağmurlar geçince dış ortamda bakmak lazım ama parlaklığı diğer ürünlere göre daha iyi diyebilirim.

Ürünlerin kürleşmesi bittikten sonra su iticilik boncuklanma ve dayanıklılık testleri gelecek.

Keyifli forumlar

DENİZLİ

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık Sensei, maşallah güzel karşılaştırma olmuş.
Senin de dediğin gibi konuyu okurken lite çok güzel parlamış, ışıktan mı acaba diye düşünürken aynısını sende yazmışsın. Ama çok berrak bir parlaklığı var.

esstel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Elazığ
Emeğine sağlık.. Bende sonax kullanıyorum, alternatif ürünler görmek güzel.. gelişmeleri ve sonucu merakla bekliyorum..

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emeğine sağlık,kesene bereket abi :) lite gözle görülür bir parlaklık veriyor diye düşünüyorum senin aracında seçmek daha kolay olacaktır. Kadro çok güzel takipteyiz :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık abi, moonligt ve lite arasındaki farkı merak ediyorum.
Teşekkürler Berkay test sonunda bakalım hangi ürün iyi çıkacak.

Vay tam istediğim karşılaştırma olmuş Süleyman abi. Ellerine sağlık kesene bereket. Merakla takip edeceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler Can takibe devam.

Elinize saglik hocam guzel test bekliyoruz finalleri :)
Teşekkürler Sefa

Hocam eline sağlık, moonlight merak ettiğim bir ürün, sarfiyat nasıl oldu böyle uygulayınca.
Teşekkürler Ömer bir kapıya 6-8 damla çok rahat yetiyor.

Elinize sağlık hocam, takipteyiz.
Teşekkürler

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Eline sağlık Sensei, maşallah güzel karşılaştırma olmuş.
Senin de dediğin gibi konuyu okurken lite çok güzel parlamış, ışıktan mı acaba diye düşünürken aynısını sende yazmışsın. Ama çok berrak bir parlaklığı var.
Teşekkürler Master lite bir tık daha parlak gibi

Emeğine sağlık.. Bende sonax kullanıyorum, alternatif ürünler görmek güzel.. gelişmeleri ve sonucu merakla bekliyorum..
Teşekkürler Hocam bakalım ürünler sonax dan daha etkilimi çıkacak.

Merakla bekliyoruz sonuçları.
Teşekkürler Çağrı devamı gelecek

Su testlerini merakla bekliyorum :) Bakalım hangisi önce yüzeyi terk edecek :)
Ellerine, emeğine ve bütçene sağlık :) @Dragstar
Teşekkürler Hakan takibe devam

@Dragstar hesapli olan kazansın ya :)
250 ml tac nekadar pahalı
Teşekkürler İdris ürünlerin fiyatları birbirine yakın lite 150ml moonlight 250 ml en uygun sonax pns nin fiyatı olur oda yurtdışından aldırmak gerek.

Emeğine sağlık,kesene bereket abi :) lite gözle görülür bir parlaklık veriyor diye düşünüyorum senin aracında seçmek daha kolay olacaktır. Kadro çok güzel takipteyiz :)
Teşekkürler Can

Güzel bir test olmuş abi, eline sağlık. Merak ettiğim bir üçlüydü, yan yana görmek güzel oldu :)
Teşekkürler Mustafa bende merak ediyorum

üstad @Dragstar, ellerine saglık. koreliler yenilikçi sio2 formülleriyle bakalım yılların polimer almanı devirebilecek mi? takip
Teşekkürler üstad

DENİZLİ

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık 3.de bilmediğim ürün bakalım neler olacak. Oyum carpro lite:D