İnceleme Tac System Ceramic Coat Premium Polymer Sealant

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Merhaba

Bugün kü Test Konuğumuz Tac System Ceramic Coat Premium Polymer Sealant adli ürünü daha önce kullandim,bir tanesi yarim olmustu ve kalanini bir arkadaşima hediye etmistim.Bu ürünü merak eden arkadaşlar bana daha öncede istekte bulunmustu bugüne kismet oldu.

İçerik Bilgileri

150 Ml Basmali Şiseli
Sivi Krem Yapida
Fiyati 350₺

Test e Başliyoruz

Daha önce yikayip hazirladigimiz araci ilk önce yüzey temizliginden başliyoruz.

Akzo Nobel Sikkens M700 Kullandik.

Tac System Ceramic Coat Uygulamasi

Uygulamasi cok rahat Arkadaşlar 10 dk bekleyip kuruyunca sildim.Silmesi de çok rahat Sealant larin geneli silmesi cok rahattir.

Finaller

Aracin Rengi Sahane Günesli havada bir ton daha aciliyor gölge de biraz daha koyu gözüküyor.

Testler

Basinçlı/Basınçsız/Su İtiş Testi

Test Sona Erdi Arkadaşlar.

Ürün Fena Degil Parlaklik güzel Dayanim ben 1 ay yani 4 yikama kadar takip ettim. Çok fazla dayanacagini zannetmiyorum bu ürün bende Ambalajindan dolayi olumsuz düsündürüyor 2 üründede Başlik sorunu var uygularken adami sinir eder.Ped e dokerken baslik birden firlayabilir kapatirken bosa akabilir veya yay firlayinca 2/3 dakika yay arayabilirsiniz malesef cok acaip sinir bozucu o yüzden tercih etmeyi dusunmuyorum.:)

Bir Sonraki Testimizde görüsmek uzere kendinize iyi bakin :)

Son düzenleme:

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık fakat bence ürün pek geçerli gelmedi. Geçen seferki sonax sprey sanki daha iyiydi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Arkadaslar Merhaba

Bugün kü Test Konuğumuz Tac System Ceramic Coat Premium Polymer Sealant adli ürünü daha önce kullandim,bir tanesi yarim olmustu ve kalanini bir arkadaşima hediye etmistim.Bu ürünü merak eden arkadaşlar bana daha öncede istekte bulunmustu bugüne kismet oldu.

İçerik Bilgileri

150 Ml Basmali Şiseli
Sivi Krem Yapida
Fiyati 350₺

Test e Başliyoruz

Uygulamasi cok rahat Arkadaşlar 10 dk bekleyip kuruyunca sildim.Silmesi de çok rahat Sealant larin geneli silmesi cok rahattir.

Finaller

Aracin Rengi Sahane Günesli havada bir ton daha aciliyor gölge de biraz daha koyu gözüküyor.

Testler

Ürün Fena Degil Parlaklik güzel Dayanim ben 1 ay yani 4 yikama kadar takip ettim. Çok fazla dayanacagini zannetmiyorum bu ürün bende Ambalajindan dolayi olumsuz düsündürüyor 2 üründede Başlik sorunu var uygularken adami sinir eder.Ped e dokerken baslik birden firlayabilir kapatirken bosa akabilir veya yay firlayinca 2/3 dakika yay arayabilirsiniz malesef cok acaip sinir bozucu o yüzden tercih etmeyi dusunmuyorum.:)

Ellerine sağlık
Sealant grubunu ben genelde uygulamasını çok seviyorum. Seninde bahsettiğin gibi çok keyifli. Dayanımdan gol yiyorlar. İyi gibi de duruyor
Parlak sonuçlar vermiş

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Emeğine sağlık Sefa :)

Başlığı dandik gözüküyor :( Bende böyle elde kalabilecek pontansiyele sahip malzemelerden nefret ederim.

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Arkadaslar Merhaba

İçerik Bilgileri

150 Ml Basmali Şiseli
Sivi Krem Yapida
Fiyati 350₺

Test e Başliyoruz

Finaller

Testler

Eline koluna sağlık abi kesene bereket :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline emeğine sağlık abii, dayanım az miş ya :keyifsizx:

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
eline emegine saglık sefa usta ürün çok tatminkar sonuç vaad etmedi bence başlıkta cabası

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık fakat bence ürün pek geçerli gelmedi. Geçen seferki sonax sprey sanki daha iyiydi
Sonax Bundan Daha Basariliydi hocam:)

Ellerine sağlık
Sealant grubunu ben genelde uygulamasını çok seviyorum. Seninde bahsettiğin gibi çok keyifli. Dayanımdan gol yiyorlar. İyi gibi de duruyor
Parlak sonuçlar vermiş
Parlaklik cok iyi baskan ancak baslik adami sinir krizine sokar :)

Ellerine sağlık. Test için teşekkürler.
Tesekkurler hocam :)

Tesekkurler hocam :)
Emeğine sağlık Sefa :)

Başlığı dandik gözüküyor :( Bende böyle elde kalabilecek pontansiyele sahip malzemelerden nefret ederim.
Abi acaip sikintili bir baslik var cok sinir oldum kaputa uygulama yapana kadar iki kez baslik cikti 1 kez yay firladi tekerin dibinden aldim:)

Eline koluna sağlık abi kesene bereket :)
Tesekkurler kardesim:)

Eline emeğine sağlık abii, dayanım az miş ya :keyifsizx:
Malesef oyle kardesim ya :)

eline emegine saglık sefa usta ürün çok tatminkar sonuç vaad etmedi bence başlıkta cabası

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ürün parlaklik iyi ama dayanim ve şişesi adami sinir eder ustam ya kapatamiyorsun, kapagini kapatinca her yere akiyor :)