Tac system refinsh 1

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Merhaba arkadaşlar çok önceden söz verdiğim arkadaşımın eşine aldığı araç için hemde aile ziyareti amaçlı mardine gittim araç seat ibiza aslında konuyu uygulamalara açıcaktım 11 saat ince ince uğraştığım aracı sabah pasta tozları temizlensin diye yıkamaya bıraktı arkadaş yıkamacı da yerde yıkadığı atletle aracı kurulamış nası sinirlendiğimi tahmin edersiniz yaptığım işin %25i yalan oldu resmen bende konuyu ürün incelemesi olarak açıcam mecbur bu renk bu kadar uğraş hep boşa gitti

Geleyim tac system refinsh 1 pastasına

Pembe rengi ilk başta çol değişik geldi hoş bir kokusu var diğer pastalar gibi değil pedi hiç üzmedi ped olarak ufs tercih ettim
ilk hali
Sonrasında %50 yaptım 1200devir yeterli oldu

Buda pedin %50 sonrası hali

Sonrasında refinsh 2 systemi kullandım ancak açıkcası çizikleri çok rahat alan 1 gibi hareleri alamadı 2 biraz daha uzun çalışmak ve baskı kurma ihtiyacı hissettim orbital makinede

Şöyle fotoğrafta görüldüğü gibi yün ped ile bıraktığı hare bu kadar

Sonrasında aracı komple refinsh 2ile geçtim %50 kaput hariç sadece refinsh system 1 e ait o yüzden pastanın bıraktığı ufak hareler ve hologramlar mevcut

Final olarak 3800 geçtim sonrasında çok beğendiğim turtle wax carnabua wax kullandım tabi başta dediğim gibi yıkamacı gazabına uğradım

Kendi garajımda olmadığı için işlem malesef böyle bi olay yaşadık ama ben yinede bi iki final fotoğrafı atayım içimden hiç gelmedi çekmek aslında

Sonuç olarak refinsh 1 favori kalın pastam olmayı haketti 2 için daha tam favorim diyemem kendi objektif yorumum bu yönde

Kili demir tozunu falan yazmadım geçtim oraları herkese güzel detaylar

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Ufak düzeltme kaputta %50 de sadece refinsh olan fotoğrafı atmışım herhangi hare giderici vs yok

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
eline saglık buğra tac system pastalarını bende denemek için sabırsızlanıyorum refınısh 2 çok akışkan bi pasta ama hünerini deneyince görürüz artık

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık hocam anlatım faydalı olmuş, keşke yıkama içinde bir tembihte bulunsaydınız emeğin bu kadar çabuk ziyan edilmesi üzücü olmuş :rulet:

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
eline saglık buğra tac system pastalarını bende denemek için sabırsızlanıyorum refınısh 2 çok akışkan bi pasta ama hünerini deneyince görürüz artık

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yollayım abi

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Elinize sağlık hocam anlatım faydalı olmuş, keşke yıkama içinde bir tembihte bulunsaydınız emeğin bu kadar çabuk ziyan edilmesi üzücü olmuş :rulet:
İşte yorgunluk vs aklımdan çıktı

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, bu aralar çok sık uygulanır oldu bu pastalar, bakalım bana denemek ne zaman kısmet olur.
Ben de geçen sefer uygulama yaptığım passatın sahibine çok sıkı tehbihlemiştim kesinlikle yıkama, yıkamacıya falan verme diye.

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Evet ürün güzel çok hızlı geldi tabi hile hurda yoktur inşallah :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık buğra pasta güzel iş yapıyor gibi test için teşekkürler

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık. Bu tac system pastaları, özellikle refinish 1 güzel işler çıkarıyor gibi. Sonrasında aracın başına gelenler ise üzücü. :rulet:

Umarım bir daha tekrarlanmaz :dusun:

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Ellerine sağlık. Bu tac system pastaları, özellikle refinish 1 güzel işler çıkarıyor gibi. Sonrasında aracın başına gelenler ise üzücü. :rulet:

Umarım bir daha tekrarlanmaz :dusun:
Teşekkürler

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Merhaba arkadaşlar çok önceden söz verdiğim arkadaşımın eşine aldığı araç için hemde aile ziyareti amaçlı mardine gittim araç seat ibiza aslında konuyu uygulamalara açıcaktım 11 saat ince ince uğraştığım aracı sabah pasta tozları temizlensin diye yıkamaya bıraktı arkadaş yıkamacı da yerde yıkadığı atletle aracı kurulamış nası sinirlendiğimi tahmin edersiniz yaptığım işin %25i yalan oldu resmen bende konuyu ürün incelemesi olarak açıcam mecbur bu renk bu kadar uğraş hep boşa gitti

Geleyim tac system refinsh 1 pastasına

Pembe rengi ilk başta çol değişik geldi hoş bir kokusu var diğer pastalar gibi değil pedi hiç üzmedi ped olarak ufs tercih ettim
ilk hali
Sonrasında %50 yaptım 1200devir yeterli oldu

Buda pedin %50 sonrası hali

Sonrasında refinsh 2 systemi kullandım ancak açıkcası çizikleri çok rahat alan 1 gibi hareleri alamadı 2 biraz daha uzun çalışmak ve baskı kurma ihtiyacı hissettim orbital makinede

Şöyle fotoğrafta görüldüğü gibi yün ped ile bıraktığı hare bu kadar

Sonrasında aracı komple refinsh 2ile geçtim %50 kaput hariç sadece refinsh system 1 e ait o yüzden pastanın bıraktığı ufak hareler ve hologramlar mevcut

Final olarak 3800 geçtim sonrasında çok beğendiğim turtle wax carnabua wax kullandım tabi başta dediğim gibi yıkamacı gazabına uğradım

Kendi garajımda olmadığı için işlem malesef böyle bi olay yaşadık ama ben yinede bi iki final fotoğrafı atayım içimden hiç gelmedi çekmek aslında

Sonuç olarak refinsh 1 favori kalın pastam olmayı haketti 2 için daha tam favorim diyemem kendi objektif yorumum bu yönde

Kili demir tozunu falan yazmadım geçtim oraları herkese güzel detaylar

Vay be ellerine sağlık güzel olmuş. Mardine gelecektinde neden haber vermedin birde kızıltepeye gelmişin. :(Bu arabayı biliyorum. Filtrecide duruyor genelde bu araba birde aynı renkte a5 leri var bunların.

Malesef burada detayı bırak yıkamaya dair bilinen tek şey kostik. Geldiğinde piyasadaki tazecik arabaların özellikle beyaz passatların nasıl çizik dolduğunu görmüşsündür. Her yer tır yıkama zaten. Fırçalar envai çeşit.:halay:vermiştir birine

Arkadaşınızmış lafım yokta, çok bile yapmışsınız. Arabaya değer vermiyorlar hiç önceleri suriyelilerin arabalarını görürdüm her yeri ezik büzük artık anlıyorum sebebini. Burada maalesef değmiyor böylesi uygulamalar. Valla üzüldüm hem uğradığınız hayal kırıklığı hemde haber etmemenize. Sonuçlar güzel gözüküyor. Yanlış anlamazsınız umarım bazı dediklerimi

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Bu arkadaşımın kaçıncı aracı bilmem audisine hikari yapmıştım kendisi bakımından hiç kaçmaz ne gerekirse yapar ancal dediğin gibi yıkamacı efsaneleri var burda kendiside söyledi zaten nasılsa çizecekler dedi

Buda audisi hikari pro sonrası ama sanmıyorum şu an üstünde bişey kaldığını

Moderatör tarafında düzenlendi:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu arkadaşımın kaçıncı aracı bilmem audisine hikari yapmıştım kendisi bakımından hiç kaçmaz ne gerekirse yapar ancal dediğin gibi yıkamacı efsaneleri var burda kendiside söyledi zaten nasılsa çizecekler dedi

Buda audisi hikari pro sonrası ama sanmıyorum şu an üstünde bişey kaldığını

Yazık şu araca be, yıkamacı ellerine bırakılır mı bu.

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Eline sağlık @bugrahongul , Tac Ürünleri bu aralar çok fazla kullanılıyor. Genel yorumlarda olumlu, birde tozumasa daha da iyi olacakmış...
Hocam ben tozumayan pasta görmedim hepsi az çok yapıyor bunu ama bunun için az diyemem o kesin