Merhaba arkadaşlar çok önceden söz verdiğim arkadaşımın eşine aldığı araç için hemde aile ziyareti amaçlı mardine gittim araç seat ibiza aslında konuyu uygulamalara açıcaktım 11 saat ince ince uğraştığım aracı sabah pasta tozları temizlensin diye yıkamaya bıraktı arkadaş yıkamacı da yerde yıkadığı atletle aracı kurulamış 

nası sinirlendiğimi tahmin edersiniz yaptığım işin %25i yalan oldu resmen bende konuyu ürün incelemesi olarak açıcam mecbur bu renk bu kadar uğraş hep boşa gitti
Geleyim tac system refinsh 1 pastasına
Pembe rengi ilk başta çol değişik geldi hoş bir kokusu var diğer pastalar gibi değil pedi hiç üzmedi ped olarak ufs tercih ettim
ilk hali
Sonrasında %50 yaptım 1200devir yeterli oldu
Buda pedin %50 sonrası hali
Sonrasında refinsh 2 systemi kullandım ancak açıkcası çizikleri çok rahat alan 1 gibi hareleri alamadı 2 biraz daha uzun çalışmak ve baskı kurma ihtiyacı hissettim orbital makinede
Şöyle fotoğrafta görüldüğü gibi yün ped ile bıraktığı hare bu kadar
Sonrasında aracı komple refinsh 2ile geçtim %50 kaput hariç sadece refinsh system 1 e ait o yüzden pastanın bıraktığı ufak hareler ve hologramlar mevcut
Final olarak 3800 geçtim sonrasında çok beğendiğim turtle wax carnabua wax kullandım tabi başta dediğim gibi yıkamacı gazabına uğradım
Kendi garajımda olmadığı için işlem malesef böyle bi olay yaşadık ama ben yinede bi iki final fotoğrafı atayım içimden hiç gelmedi çekmek aslında
Sonuç olarak refinsh 1 favori kalın pastam olmayı haketti 2 için daha tam favorim diyemem kendi objektif yorumum bu yönde
Kili demir tozunu falan yazmadım geçtim oraları herkese güzel detaylar
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geleyim tac system refinsh 1 pastasına
Pembe rengi ilk başta çol değişik geldi hoş bir kokusu var diğer pastalar gibi değil pedi hiç üzmedi ped olarak ufs tercih ettim

Sonrasında %50 yaptım 1200devir yeterli oldu

Buda pedin %50 sonrası hali

Sonrasında refinsh 2 systemi kullandım ancak açıkcası çizikleri çok rahat alan 1 gibi hareleri alamadı 2 biraz daha uzun çalışmak ve baskı kurma ihtiyacı hissettim orbital makinede
Şöyle fotoğrafta görüldüğü gibi yün ped ile bıraktığı hare bu kadar

Sonrasında aracı komple refinsh 2ile geçtim %50 kaput hariç sadece refinsh system 1 e ait o yüzden pastanın bıraktığı ufak hareler ve hologramlar mevcut
Final olarak 3800 geçtim sonrasında çok beğendiğim turtle wax carnabua wax kullandım tabi başta dediğim gibi yıkamacı gazabına uğradım
Kendi garajımda olmadığı için işlem malesef böyle bi olay yaşadık ama ben yinede bi iki final fotoğrafı atayım içimden hiç gelmedi çekmek aslında

Sonuç olarak refinsh 1 favori kalın pastam olmayı haketti 2 için daha tam favorim diyemem kendi objektif yorumum bu yönde
Kili demir tozunu falan yazmadım geçtim oraları herkese güzel detaylar
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi