Tac system refinsh 1

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerine sağlık Buğra hocam, emeğini bir çırpıda boşa çıkarmış yıkamacı ama sağlık olsun ..

oskay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Aha Serdar ın aracı :) ellerine sağlık Seat ın rengi çok güzel ama bakım ve özen istiyor.

TalhaCelik

Amatör Detaycı
Üye
İl
İst
Hocam ellerinize saglik masallah cok guzel olmus arac.
Hazir konusu acilmisken bende refinish 1 ile ilgili deneyimlerimi paylasayim musadeniz olursa.
Cizik alma kabiliyeti cok yuksek agresif bir pasta ayriyetten kokusu diger pastalara gore daha guzel sakizimsi bir kokusu var.
Eksi yonlerine gelecek olursak tozma dediginiz gibi normale gore fazla diyebiliriz. Yun ped ile calistiktan sonra da arkasinda biraktigi hareler standart kalin pastalara gore biraz daha fazla. Bunlarin haricinde bir kusur goremedim ben.
Alt taraftaki fotograf ise Toyota Aurise ait.
Camurluk ucu yagli cekic ile duzeltilmis ve cekicin darbelerinden dolayi goruldugu gibi cizikler mevcut. Sadece refinish 1 ardindan ve kisa bir calisma sonucu yuzeyi tertemiz yapabiliyor.
Gayet basarili urun :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hazir konusu acilmisken bende refinish 1 ile ilgili deneyimlerimi paylasayim musadeniz olursa.
Cizik alma kabiliyeti cok yuksek agresif bir pasta ayriyetten kokusu diger pastalara gore daha guzel sakizimsi bir kokusu var.
Eksi yonlerine gelecek olursak tozma dediginiz gibi normale gore fazla diyebiliriz. Yun ped ile calistiktan sonra da arkasinda biraktigi hareler standart kalin pastalara gore biraz daha fazla. Bunlarin haricinde bir kusur goremedim ben.
Camurluk ucu yagli cekic ile duzeltilmis ve cekicin darbelerinden dolayi goruldugu gibi cizikler mevcut. Sadece refinish 1 ardindan ve kisa bir calisma sonucu yuzeyi tertemiz yapabiliyor.

Teşekkür ederim resim için, ürünün cutting performansını anlamak için oldukça açıklayıcı olmuş.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

İki husus dikkatimi çekti.

Birincisi yağlı çekiç çalışmasında bu izlerin olması normal mi?

İkincisi bu izleri refinish 'in temizlemesi normal mi? :taraa:

Şaka bir yana oldukça net bir paylaşım olmuş. Bu ürün elimizin altında bulunsa iyi olur. Zaman zaman bu tip çiziklere maruz kalabiliyoruz.

TalhaCelik

Amatör Detaycı
Üye
İl
İst
İki husus dikkatimi çekti.

Birincisi yağlı çekiç çalışmasında bu izlerin olması normal mi?

İkincisi bu izleri refinish 'in temizlemesi normal mi? :taraa:

Şaka bir yana oldukça net bir paylaşım olmuş. Bu ürün elimizin altında bulunsa iyi olur. Zaman zaman bu tip çiziklere maruz kalabiliyoruz.
Buyuk ihtimal yagli cekicdir hocam gocuk duzeltme ile duzeltildigini sanmiyorum.
Camurluk ucundanda darbe almisti arac darbeden dolayi atki kisminda bukulmeler olmustu kaportacida duzeltilmisti o kisim onlar da yagli cekic kullanmislardir diye tahmin ediyorum.
Elimle inceledigimde bariz cizik oldugu belliydi hocam benimde pek umudum yoktu temizleyecegine dair zimpara yaparim diye dusunuyordum ama gerek kalmadi.
Dediginiz gibi kesinlikle elde bulunmasi gereken bir urun basi durumlarda standart kalin pastalar is yapmiyor hemen cikariyorum refinish 1 i :)