Tac System Ürün İncelemeleri

Chemicalman

Çaylak Detaycı
Üye
Yeni gelen ürünlerin fiyatları uygun olursa gyeon da fiyatları geri çekmek zorunda kalabilir, bu da herkesin faydasına olur. Kore de bu iki marka gs-fb gibiler

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Yeni gelen ürünlerin fiyatları uygun olursa gyeon da fiyatları geri çekmek zorunda kalabilir, bu da herkesin faydasına olur. Kore de bu iki marka gs-fb gibiler

Aynı fikirdeyim hocam , üretilen ürünlerde dahi ambalaja kadar rekabet olduğunu düşündüm :) umarım ülkemizde de aynı rekabete fiyat kırarak girerler malum bizde hep tam tersi olmakta :yazik:

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Elinize saglik hem uygulama hem de testler sahane Yeni yeni alternatifler cikiyor olmasi cok guzel umarim rekabet dolayisiyla fiyatlar etkilenir ve biraz daha makul olurlar. Bence ilk izlenim genel anlamda guzel gibi duruyor. Daha cok urun geldikce ve denendikce pastadan payini alir heralde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize saglik hem uygulama hem de testler sahane Yeni yeni alternatifler cikiyor olmasi cok guzel umarim rekabet dolayisiyla fiyatlar etkilenir ve biraz daha makul olurlar. Bence ilk izlenim genel anlamda guzel gibi duruyor. Daha cok urun geldikce ve denendikce pastadan payini alir heralde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teşekkürler hocam, bende aynı şekilde olumlu düşünmeye çalışıyorum. Umarım bizlere faydası dokunacak rekabetler olur :deli:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eskiden buralar heep menzernaydi.. :deli: Teşekkürler can piyasa karışıyor. Fiyatları tr pazarına uygun olursa tercih edilir. Ordan antifog bi göz kirpti ama bakalım ;)

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Eskiden buralar heep menzernaydi.. :deli: Teşekkürler can piyasa karışıyor. Fiyatları tr pazarına uygun olursa tercih edilir. Ordan antifog bi göz kirpti ama bakalım ;)

Abi görür görmez aklıma geldin :komik: birde bunu mu denesek diye.

Piyasa karışıyor koch chemie de bugün yeni pasta serilerinin tanıtımını yaptı :mutlu:

Ellerinize sağlık can bey @can26 . güzel uygulama ve tanıtım olmuş.
Teşekkürler abi, elden geldiğince bir şeyler anlatmaya çalıştım :utandim:

Bana da antifog el etti. Ben burdayım diyor.
Ne dersiniz abiler dener miyiz :komik:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi görür görmez aklıma geldin :komik: birde bunu mu denesek diye.

Piyasa karışıyor koch chemie de bugün yeni pasta serilerinin tanıtımını yaptı :mutlu:

Teşekkürler abi, elden geldiğince bir şeyler anlatmaya çalıştım :utandim:

Ne dersiniz abiler dener miyiz :komik:
Deneriz neden olmasın

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Tac system markasını son zamanlarda çok fazla duymaya başladım, bakalım daha çok yaygınlaştıktan sonra kullanım tecrübeleri ne yönde olucak :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@can26 Paylaşımına, emeğine, anlatımına sağlık :)

Iron Zero ile ilgili inclememi paylaşmıştım. Çabuk reaksiyon veriyor ama illaki fırça istiyor. pH ölçümünü de eklemiştim.
Konusu burada :)
Tac System Iron Zero İncelemesi
Sadece videoya bakmak isteyenler için

Daha önce kullandığım Tac System ürünlerinden memnun kalmıştım.

Bu da Tac System Water Glass incelemesinin linki :)
Tac System Water Glass Incelemesi

can26

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
@can26 Paylaşımına, emeğine, anlatımına sağlık :)

Iron Zero ile ilgili inclememi paylaşmıştım. Çabuk reaksiyon veriyor ama illaki fırça istiyor. pH ölçümünü de eklemiştim.
Konusu burada :)
Tac System Iron Zero İncelemesi
Sadece videoya bakmak isteyenler için

Daha önce kullandığım Tac System ürünlerinden memnun kalmıştım.

Bu da Tac System Water Glass incelemesinin linki :)
Tac System Water Glass Incelemesi

Eline sağlık abi güzel oldu hepsinin burada toplanması :) , iron zero dediğin gibi muhtemelen fırça bekleyecek diye düşündüm bende :utandim:

Detail-Box

Acemi Detaycı
Üye
@can26 eline emeğine sağlık. Ben katılamadım ama bizi temsilen Mösyö Erkan ve sevgili Fi Detailing Furkan güzelce günün dolu geçmesini sağlamışlar :)

Gelelim ürünlere ve bunlara dair yorumlarıma.

Öncelikle

R1 + bizim Türkiye için özellikle istediğimiz bir ürün. Firmanın güncel ürün gamında bu ürüne rastlayamazsınız :) Hikayesi de bir hayli ilginç. Firma bu ürünü geliştiriyor, hatta bir dönem satıyor ancak çok agresif olduğunu düşünüp güncel R1 'i üretiyor. Bize ilk numuneyi gönderdiğinde R1+ 'ı gönderiyor sipariş verdiğimizde güncel R1 geliyor. Kısacası sizler için R1+ 'ı tekrar ürettirdik :)

R1+ bugüne kadar gördüğüm en başarılı cutting pastası. Kullanan herkesin de yorumları bu yönde :)

R1 gerçekten çok beğendiğim bir ürün. Çözemediği boya tipi yok. Plus olandan bir tık aşağıda kesiyor, çokta güzel parlatıyor.

R2 tam bir joker. Bildiğiniz tüm populer Cutting pastalarına yakın bir çizik alma ancak bir hologram gidericiye yakın finishle sorunsuz işlem tamamlıyor.

R3 ezber bozduran cinsten. Hologram hare giderici falan değil doğru pedle resmen yıkama çiziği gideriyor ve arkasında finishing yapıyor.

Refinish serisi çok hızlı ve çok pratik. Zamandan ve üründen zaman tasarrufunun ta kendisi.

Genel olarak ürünlerin Kore markalarına benzeşmeleri oldukça doğal. Tac System firması 1970lere dayanan geçmişte ve bildiğiniz diğer ürünlere ilham ve teknoloji kaynağı bir firma ;)

Tablo aklımda , sözüm söz. Bu aralar halledeceğim.

Sevgiler,

Görkem

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@can26 eline emeğine sağlık. Ben katılamadım ama bizi temsilen Mösyö Erkan ve sevgili Fi Detailing Furkan güzelce günün dolu geçmesini sağlamışlar :)

Öncelikle

R1 + bizim Türkiye için özellikle istediğimiz bir ürün. Firmanın güncel ürün gamında bu ürüne rastlayamazsınız :) Hikayesi de bir hayli ilginç. Firma bu ürünü geliştiriyor, hatta bir dönem satıyor ancak çok agresif olduğunu düşünüp güncel R1 'i üretiyor. Bize ilk numuneyi gönderdiğinde R1+ 'ı gönderiyor sipariş verdiğimizde güncel R1 geliyor. Kısacası sizler için R1+ 'ı tekrar ürettirdik :)

R1+ bugüne kadar gördüğüm en başarılı cutting pastası. Kullanan herkesin de yorumları bu yönde :)

R1 gerçekten çok beğendiğim bir ürün. Çözemediği boya tipi yok. Plus olandan bir tık aşağıda kesiyor, çokta güzel parlatıyor.

R2 tam bir joker. Bildiğiniz tüm populer Cutting pastalarına yakın bir çizik alma ancak bir hologram gidericiye yakın finishle sorunsuz işlem tamamlıyor.

R3 ezber bozduran cinsten. Hologram hare giderici falan değil doğru pedle resmen yıkama çiziği gideriyor ve arkasında finishing yapıyor.

Refinish serisi çok hızlı ve çok pratik. Zamandan ve üründen zaman tasarrufunun ta kendisi.

Genel olarak ürünlerin Kore markalarına benzeşmeleri oldukça doğal. Tac System firması 1970lere dayanan geçmişte ve bildiğiniz diğer ürünlere ilham ve teknoloji kaynağı bir firma ;)

Sevgiler,

Görkem
Oldukça iddialı yorumlar geldi, merak seviyesi üst düzeye çıktı. Kaşıntı başladı. Fiyatlarla ilgili bir bilgilendirme olsun bir kampanya olsun. Gözümüz yollarda bekliyoruz.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Öncelikle

Sevgiler,

Görkem
Bu açıklamadan sonra ne yalan söyleyeyim beni de bir kaşıntı tuttu.

Yazdıklarınız hem göze hem kulağa çok hoş geliyor. Bir çok kişi bu ürünleri denemek isteyecektir.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Paylaşım için teşekkürler @can26
Zaten tac system ürünleri çoğunlukla mutlu ediyor,bunlar da o sınıfta sanırım
@Detail-Box un izlenimleri de gerçekten iddialı
Bakalım daha çok kullanan oldukça ürünün akıbeti netleşir

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bu açıklamadan sonra ne yalan söyleyeyim beni de bir kaşıntı tuttu.

Yazdıklarınız hem göze hem kulağa çok hoş geliyor. Bir çok kişi bu ürünleri denemek isteyecektir.
Tac System bu sektörü ele geçirecek gibime geliyor ama bakalım. Seramikleri de başarılı gözüküyor.