Tanışma, Deri bakım

Ouz

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Abilerim herkese iyi günler, forumda yeniyim, aracım 2011 model volvo s60, siyah deriler mevcut, elimde chemical guys un deri temizleyicisi var, bide chemical guys leather protectant serum bakım ve koruma ürünü var ancak sanırım korumaya daha çok yarıyor, derilerin yaşı gereği ilk başta deri sütü tarzı bi ürün mü kullansam iyi olur yoksa bu koruma ürünü yeter mi, birde besleme için deri sütü önerisi verirseniz sevinirim, teşekkür ederim, iyi forumlar.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Hoşgeldiniz, CG deri temizleyici gayet başarılı kesinlikle yeterli olur, ama dediğiniz gibi serum conditionerlar kadar başarılı mı bilemiyorum ancak sadece kullandığım tek conditioner olan Koch Chemie LS de işini yapıyordu, üzeceğini sanmam ama hem fiyat hem de performans olarak daha iyileri olması muhtemel. 7 yaşındaki deriye uyguladım aradan bir kaç hafta geçtikten sonra baktığımda deriler gayet yumuşaktı.
CG set dizmişken araya CG conditioner de uygun olabilir gibi. Bildiğim kadarıyla kullananlar memnundu tabi şu aralar fiyatlar nedeniyle ne kadar talep ediliyordur bilemiyorum.
Genel olarak deri ile ilgili her türlü işlem için DERİ KLİNİK sitesini inceleyebilirsiniz. Hatta telefonla veya instagram üzerinden sorunuz olduğunda sorarsanız cevaplarlar diye tahmin ediyorum. Temizlik, koruma, ve tamir işlemleri için her türlü ürün gamına sahip. Özellikle deri fırçasını temin etmenizi öneririm.