Tanışma

Utopik83

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
Hoş geldiniz keyifli forumlar. Bir konuda banada yardımcı olabilirseniz sevinirim. Araç içi için buharlı temizlik makinası almak istiyorum. SV 7 modeli var aklımda. Araç için bu ürün iyi midir yada tavsiye edeceğiniz başka bir ürün var mı?
SV 7 vakumlu buharlı temizlik makinesi efendim .

Utopik83

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
Hoş geldiniz keyifli forumlar. Bir konuda banada yardımcı olabilirseniz sevinirim. Araç içi için buharlı temizlik makinası almak istiyorum. SV 7 modeli var aklımda. Araç için bu ürün iyi midir yada tavsiye edeceğiniz başka bir ürün var mı?
Vakum olması şart mı efendim?

Utopik83

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
Teşekkür ederim, biliyorum vakumlu olduğunu. Araç içi için gereksiz mi ona karar verememiştim o yüzden fikrinizi almak istedim. Sizin tavsiyenizi ne olur vakumlu olmak zorunda değil ama İyi ve her açıdan kullanışlı olur diye onu düşünmüştüm.
vakuma çok ihtiyaç duyulmuyor araçlarda.
SC 4 Easyfix fazlasıyla işinizi görür

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhabalar.
Karcher İç Anadolu Bölge Distribütörüyüz.
0532 219 04 48
Bu numaradan benim ile iletişime geçebilirsiniz.

Tşkler.

Ramazan Bey hoş geldiniz, keyifli forumlar.

Bir ricam daha olacak sizden :)

Bazı ürünler hakkında tanıtıcı, öneri ve tecrübe içeren yorumlarını beni mutlu edecektir. Diğer arkadaşların da aynı duyguyu paylaştığını düşünüyorum. Fırsat buldukça ürün incelemeleri paylaşmanızı rica ederim. Sanıyorum yeri müsait olan herkesin hayalleri arasındadır bir buhar makinesi, ya da ıslak kuru bir vakum makinesi...

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
hoşgelldiniz forumumuza karcher tedarik konusunda sizin fikirlerinize ihtiyacımız olacaktır

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Utopik83, bey Hoş geldiniz. aramıza katılmanıza çok sevindik. destek ve bilgi paylaşımı için forumda olmanız önemli .
iyi dataylar

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Utopik83, merhabalar Ramazan Bey, foruma hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim, ki girişinizden anladığım kadarıyla aktif bir şekilde kullanacaksınız. Bu memnuniyet verici. İnşallah gelen yoğun sorulardan bıktırmayız sizi.
Ben yıkama makinası olarak hd 600 kullanıyorum, memnunum fakat arada bir su kesme yapıyor.
Vakum olarak se6. 100 kullanıyorum, su atımında sıkıntı var, suyu nozuldan atmıyor, servise gitti garantiden yaptık dediler, ilk kullanım sonunda yine aynı sorun var.
Buhar makinası sc2 kullanıyorum, kazan servisde değişti kireç tıkama yapmış, tekrar olmaması için yada kazan temizliği için ne önerirsiniz.

Utopik83

Konu Sahibi ✔
Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
@Utopik83, merhabalar Ramazan Bey, foruma hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim, ki girişinizden anladığım kadarıyla aktif bir şekilde kullanacaksınız. Bu memnuniyet verici. İnşallah gelen yoğun sorulardan bıktırmayız sizi.
Ben yıkama makinası olarak hd 600 kullanıyorum, memnunum fakat arada bir su kesme yapıyor.
Vakum olarak se6. 100 kullanıyorum, su atımında sıkıntı var, suyu nozuldan atmıyor, servise gitti garantiden yaptık dediler, ilk kullanım sonunda yine aynı sorun var.
Buhar makinası sc2 kullanıyorum, kazan servisde değişti kireç tıkama yapmış, tekrar olmaması için yada kazan temizliği için ne önerirsiniz.
Merhabalar
Geç dönüş için çok özür dilerim.
Ürünlerimiz ile alakalı şikayetleriniz ve yaşadığınız sorunlar genelde cihazın öz bakımın yapılmayışından kaynaklanmakta.Tabi bu bir varsayım cihazlarınızda gerçekten sorun da olabilir.Ama servis verilerini incelediğimiz zaman ya öz bakım yapılmayışından ya hatalı kullanımdan yada ev tipi bir cihazın endüstriyel kullanılması ile alakalı olduğunu bir çok kez gözlemlemişimdir.
1-Özellikle pro hd serilerinde su kesmesi yapıyorsa farklı farklı sorunlar olabilir.Su kaynağınızdan su düzensiz geliyordur.Hidrofor kullanılıyor mu?Normal çeşmeyi açınca su ip gibi mi akıyor?Bir de nozulların ucuna bakın tıkanma var mı onları bir yeniden kontrol edin lütfen.
2-SC2 için biz önce müşterimizi cihazı kullanmadan önce suyun sertliğini ölçmesini öneriyoruz.Kullanım aralığına göre de kireç önleyici çubukları yada kimyasalları kullanmasını tavsiye ediyoruz.
Entkalkersticks (9 x 13 g) | Kärcher
Kireç Çözücü RM 511 (6x17g)6 x 17 g | Karcher Türkiye
3-Halı yıkama makinelerinde müşterilerimiz şu aralar sorun yaşadığını duymaya başladım.Bir ara ohh kesildi şikayetler derken yine benzer durumlar olmaya devam ediyor anlaşılan.
Halı yıkama makinelerinde su püskürtmeme sorunu biraz şans işi gibi oluyor .Bazı müşterilerin ürünleri mesela bizim mağazada demo için kullandığımız 6.100 var daha bir kere dahi su püskürtmeme yapmadı.Yaklaşık 3 yıldır sorunsuz.
Bu konu genelde pompa bir kere hava yapınca o havayı dışarıya tahliye etmemiz lazım.
Cİhazı gövdeden ayırıp su aldığı ventilin olduğu bölüme yatırınn bir saat boyunca kalsın Kanallardaki su ve hava tahliye olsun genelde bunu yapınca sorun düzeliyor.İkinci çözüm ise motoru gövdeden ayırınca su çeken hortumu 20-30 ML su damlatın ve su alınan bölümü eliniz ile tıkayın cihazı çalıştırın pompa ile birlikte.Tetiğe basınca su ve hava kanallardan tahliye olacaktır.Yine olmuyorsa cihazı servise çekmek gerekiyor.Bugün cmt olmasına rağmen servis 12.00'ye kadar hizmet veriyor size daha ayrıntılı bilgi verir.