Tanışma

taylan0zgur

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Merhaba,

Bu işe yeni merak sardığım için bu foruma üye oldum. Yeni olduğum için çok sorabilirim, gereksiz sorabilirim, umarım yeni başlayan biri olarak anlayışla karşılanırım. Forumda ki ürün tavsiyelerini 2-3 gündür inceliyorum fakat tavsiye edilen ürünleri (özellikle kurulama bezi ve yıkama bezi) genellikle bilinen İnternet satış mağazalarında bulamadım. Bu konuda birileri yardımcı olursa sevinirim.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hoşgeldiniz @taylan0zgur . İsminizin Taylan olduğunu varsayıyorum :) Tanışma konusunda en azından isim olması güzel olur. Belki araştırma konusunda biraz kafanız karışmış olabilir. Kurulama bezi tamam fakat yıkama bezi diye bir malzeme kullanılmıyor mesela :) Sorularınızı sormadan önce "Ara" bölümünden arama yapmak, hem sizin hemde diğer forum üyelerinin zamanından tasarruf etmesi anlamına gelir.

Keyifli, bol paylaşımlı forumlar dilerim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba,

Bu işe yeni merak sardığım için bu foruma üye oldum. Yeni olduğum için çok sorabilirim, gereksiz sorabilirim, umarım yeni başlayan biri olarak anlayışla karşılanırım. Forumda ki ürün tavsiyelerini 2-3 gündür inceliyorum fakat tavsiye edilen ürünleri (özellikle kurulama bezi ve yıkama bezi) genellikle bilinen İnternet satış mağazalarında bulamadım. Bu konuda birileri yardımcı olursa sevinirim.
Aramıza hoşgeldiniz, benim açımdan dilediğiniz kadar soru sorabilirsiniz sıkıntı yok. :)

-dogo-

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Hoş geldiniz.Ürün seçimi hele ki artan fiyatlarla birlikte iyice zorlaştı.Forumda bazen talebe göre ortak alımlar düzenleniyor,şahsi olarak ulaşamadığımız ya da tek başına alındığın da kargo masrafı pahalı tutacakken toplu alımda avantajlar olabiliyor.Forumu takip ettikçe bu gibi organizasyonlarla da alımlar yapabilirsiniz.İyi forumlar..