[TANITIM KAMPANYASI] Satılık Jayswax waxlar

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Abi cam sil kullan gözünü seveyim, meguiars perfect clarity glass cleaner falan kullanırsın daha da zarar edersin :)
Hatta cam sil de pahalı, prilli suyun gözünü seveyim :)
Beyaz sirke alırım, sulandırıp sulandırıp kullanırım içine de bir damla pril ile şampuan etkisi yaratırım. Birde silerken video çekerim, kanala abone çekerim. Sonra tv'ye çıkarım, röportaj başı anlaşırım kısa süre sürede eve dönerim. Tamam oldu bu iş. Boku bokuna yüksek lisans yapmışım bak bu akıl anca wax alınca oluyormuş. :D :D
ÇEnem düştü banlanmadan ben kaçar :D

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı satışlar üstad. Bubblegum un parlaklığı soft waxların hangi ürünüyle eşdeğerdir ? (Tuhaf bir soru acemiliğime verin).
Ben şahsen Soft99 waxları ile kıyaslamam bunların içerikleri seramikli olduğu için. Fusso gibi boncuklar olur ama parlaklık daha üst düzeyde olur.

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bu ay çok içeri girdim en son olarak kimyasaladamlar kampanya yapınca authentic aldım. 50 mllik ürünlerden hangisi authenticden parlaklık olarak yüksek koyu renkli araç için ?

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Hocam sizin yorumunuzu bekliyorum benim araç için :D
Beyaz yeni uygulamadan çıkmış. Üzerinde tonyin ceramic wax var.
daha parlak daha sert bi wax lazım :)
Tonyin şuan kullandıklarımdan en iyisi diyebilirim.
Hocam kusura bakmayın arada kaynamış kişisel algılamayın lütfen:)

Bubblegum iki kat uygulayınca çok güzel parlaklık veriyor tavsiye ederim. Aslında sizin beklentinize de bağlı dayanım önemsiz mi parlaklık kriterinizde? Millionaire, Show wax V2 veya Bubblegum Ceramic pro olabilir

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Bu ay çok içeri girdim en son olarak kimyasaladamlar kampanya yapınca authentic aldım. 50 mllik ürünlerden hangisi authenticden parlaklık olarak yüksek koyu renkli araç için ?
Markalarla kıyaslayamam hocam. Jayswax Türkiye’yi aldığım için başka markalara karşı kıyas yürütmem taraflı olur. Onu ancak @Detail 35 @onurçiko gibi çeşitli seramik waxları test etmiş kişiler yorumlayabilir :)

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam kusura bakmayın arada kaynamış kişisel algılamayın lütfen:)

Bubblegum iki kat uygulayınca çok güzel parlaklık veriyor tavsiye ederim. Aslında sizin beklentinize de bağlı dayanım önemsiz mi parlaklık kriterinizde? Millionaire, Show wax V2 veya Bubblegum Ceramic pro olabilir
Dayanım da en az 1 ay olsa iyi olur.
tonyin 1 aydan fazla gidiyor ama yine de heray en geç 40 günde 1 yeniliyorum yani. Yenileme zamanım yoksa da gyeon wetcoat atıyorum üzerine

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Dayanım da en az 1 ay olsa iyi olur.
tonyin 1 aydan fazla gidiyor ama yine de heray en geç 40 günde 1 yeniliyorum yani. Yenileme zamanım yoksa da gyeon wetcoat atıyorum üzerine
Bubblegum pro ve Millionaire kombin edebilirsiniz hocam :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Markalarla kıyaslayamam hocam. Jayswax Türkiye’yi aldığım için başka markalara karşı kıyas yürütmem taraflı olur. Onu ancak @Detail 35 @onurçiko gibi çeşitli seramik waxları test etmiş kişiler yorumlayabilir :)
Bizim waxlar gelse de denesek, anca orada deneyip deneyip ağzımızın suyunu akıtıyon:)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bizim waxlar gelse de denesek, anca orada deneyip deneyip ağzımızın suyunu akıtıyon:)
Hacı senin gurme olarak bizi aydınlatman lazım
Beklentiniz şu yöndeyse şunu alın, yok şu yöndeyse bunu alın gibi
:kop::komik::kop::komik:
Master sıfatını taşımak kolay değil hacı, hakkını vermelisin :komik::kop::komik::kop: