[TANITIM KAMPANYASI] Satılık Jayswax waxlar

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
O halde Millionaire ile Bubblegum olsun.
Eminim son kararım :p:D

Sol panel Millionaire. Geçen hafta cumartesi uyguladım. Pazardan çarşambaya kadar şiddetli yağmurlar ve okulları tatil edecek derecede rüzgar vardı. Hava bugün sakinledi. Kir ve toz tutma olayı şimdilik mükemmel gidiyor. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli

Sol panel Millionaire. Geçen hafta cumartesi uyguladım. Pazardan çarşambaya kadar şiddetli yağmurlar ve okulları tatil edecek derecede rüzgar vardı. Hava bugün sakinledi. Kir ve toz tutma olayı şimdilik mükemmel gidiyor. :)

Valla sonuç muazzam
Yani bu şartlara maruz kalmış bir aracın durumu bu haliyle benim hayallerimden bile iyi
Bu başlığın bir süresi var mı, ben de bir şeyler almak istiyorum da daha tam karar veremedim
Bir de süpernova yı da eklemeyi düşünüyorum, önceki sayfalarda 5 li set alana süpernova kaça olur diye bir sorum olmuştu ama gözden kaçtı herhalde

DetayDeposu

Konu Sahibi ✔
Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Üstad 200 ml bubblegum un fiyatı nedir acaba?
Özel mesaj gönderildi size hocam
Mümkünse
1 adet Extreme
1 adet Millionaire alabilirmiyim?

Ayırdım size de :)
Valla sonuç muazzam
Yani bu şartlara maruz kalmış bir aracın durumu bu haliyle benim hayallerimden bile iyi
Bu başlığın bir süresi var mı, ben de bir şeyler almak istiyorum da daha tam karar veremedim
Bir de süpernova yı da eklemeyi düşünüyorum, önceki sayfalarda 5 li set alana süpernova kaça olur diye bir sorum olmuştu ama gözden kaçtı herhalde
Hocam kusura bakmayın gözden kaçtı sanırım yoğunluktan ötürü. :) kişisel algılamayın lütfen.

süpernova 5’li set alanlara özel fiyattan uygularım lakin öncelikle Glaze’leri Türkiye’ye göndermem gerekiyor gönderme maliyeti ne tutar onu öğrenmem lazım. :)

bence siz de faydalanın 5’li set alındığında 59.90₺ civarına geliyor bu ürünler ki fiyat gerçekten güzel.