Technologyst Detay Paylaşımları

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Başkan graphene benim gözlemime göre en iyi ihtimal 6-7 yıkama eğer ön yıkamada agresif bir şey kullanırsan baba bye bye oluyor yani benim gözlemim şöyle oldu ph nötr ön yıkama ve ph nötr yıkamayla 8-10 arası olur ben ön yıkamada ansf kullandım yıkamada da koch nms kullandım u şartlarda 5-6 yıkama gitti buda yaklaşık 1,5-2 ay bende pek bir iş görmüyor diye direk car lite geçtim

ışıklar
TRY 198.81 47% İndirim | Taşınabilir LED COB el feneri Torch USB şarj edilebilir manyetik fener kamp asılı kanca lamba yüksek düşük modları aydınlatma çalışma ışığı
19.23US $ 48% OFF|Portable LED COB Flashlight Torch USB Rechargeable Magnetic Lantern Camping Hanging Hook Lamp High Low Modes Lighting Work Light|LED Flashlights| - AliExpress
Bu efsanedir yaklaşık 2 saat yanar

bu da diğer
TRY 120.10 46% İndirim | Güç COB çalışma lambası USB LED taşınabilir fener süper parlak su geçirmez 4-Mode acil spot projektör kamp için yürüyüş çalışma
10.76US $ 46% OFF|Power COB Work Lamp USB LED Portable Lantern Super Bright Waterproof 4 Mode Emergency Spotlight Floodlight for Camping Hike Run|Portable Spotlights| - AliExpress
Bu durumda bende daha uzun dayanım sağlayacaktır. Bu ara malesef otomobil yıkama fırsatım olmuyor. Ama bu bilgiler ışığında bakarsak, dayanımı iyi değilmiş diyebilirim. Artık 75.yıl etiketini alnıma yapıştırırım :D :D

Linkler için sağ olasın :)