Tek bir markanın ürünlerini kullanmak zorunda olsaydınız?

tek bir markanın ürünlerini kullanmak zorunda olsanız hangisini tercih ederdiniz?

• Kullanılan toplam oy
    66
  • Anket kapatılmış .

usurer

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Evet detaycılar olarak belli bir markaya bağımlı kalmanın doğru olmadığını, her firmanın belli konularda iyi ürünleri varken işe yaramayan ürünleri de olduğunu biliyoruz,
ama tek bir markaya mecbur kalsaydık sizin tercihiniz hangisi olurdu bu sorunun cevabını arıyoruz.
Cevaplarınızı verirken fiyat performans , ürün gamının yeterli olması ve ulaşılabilirlik kriterlerini de göz ününde bulundurun lütfen.
Daha fazla marka eklemek isterdim ancak sistem bu kadarına izin verdi, aslına bakarsanız gerekli olanların çoğu var, yine de farklı marka tercihlerinizi de yazarsanız onları da eklerim.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tek bir markaya mecbur kalsaydık şuanki duruma göre sonaxın büyükşehirlerde bir rakibi yok. Onun ardından meguiars ya da turtlewax gelirdi.

Ulaşılabilirlik ve ürün çeşidi olarak hiç bir zaman hiç bir ürününü (Türkiyeye gelmeyen ürünleri hariç) internetten sipariş vermek zorunda kalmadığım bir marka çünkü öyle diyebilirim.

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam ben GOOD STUFF cıyım bugüne kadarki kullandığım ürünlerinden memnun kaldım. Birde ambalaj filan marka algısı filan da devreye girince benim Bi hoşuma gitti. Zaten bir tecrübem yok ama tüm ilk ürünlerimin hepsini goodstuff aldım. Şimdilik kendisiyle mutlu mesut geçinip gidiyoruz.. İllaki en iyisi değildir belki ama kendi fikrimi belirtmek istedim. Teşekkürler.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
3 Yildir Tek Marka Olarak Calisiyoruz Meguiars
Sebep:Uygun Fiyatlandirilmasi,Galonluk Satilmasi,Piyasada Bulunabilirligi,İstenilen Sonuca cabuk ulasilabilmesi :)

Edit:Meguiars olmasaydi ikinci tercihimiz kesinlikle 3M ve Sonax olurdu.

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
3 Yildir Tek Marka Olarak Calisiyoruz Meguiars
Sebep:Uygun Fiyatlandirilmasi,Galonluk Satilmasi,Piyasada Bulunabilirligi,İstenilen Sonuca cabuk ulasilabilmesi :)

Meguiars olmasaydi ikinci tercihimiz kesinlikle Koch Chemie olurdu.
Koch pastasına mercedes gelmesin :) :)

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Koch chemie ilk tercihim olurdu, nedense en profesyonel, en kurumsal gördüğüm marka.

2. Tercihim ürün çeşitliliğinden ve göze hoş gelen ambalajlarından ötürü Carpro olurdu
Hocam Kurumsal olarak bakarsak 3M-Sonax-Meguiars-Turtle Wax in Tarihi bayagi eskilere dayaniyor Turkiye Pazarinda bence En kurumsal markalar bunlar diye dusunuyorum Turtle wax haricinde :)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
İyi ki böyle bir zorunluluk yok hiç bir markanın tüm ürünleri güzel değil. Zaten her ürünü iyi olan bir marka olsa alternatif çok az olurdu...

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Pratik ürünleri seviyorum. Ticari bir işletme sahibi değilim. O nedenle de tek marka olsaydı Soft99 ile mutlu mesut takılırdım :) Heriflerin ilginç ürünleri var. Burada satılmayan Gzox markası var. Qjutsu diye yeni bir coating serisi de çıkardı. Yine burada satılmayan ve profesyoneller için yapılmış pasta grubu da var. Adamları sadece kullan at ürün yapıyor diye bilenler olabilir, zira çok eski bir firma ve tabiki başta markette (Japonya'da autobacs olarak geçiyor) satılan ürünler ile tanınıyorlar ama kazın ayağı öyle değil :)
Auto Finesse'nin bir çok ürününü kullandım. Malesef bana hitap etmiyor :(
Chemical Guys'ın da birçok ürününü kullandım. Videosu konusu yok diye kullanmadım sanmayın. Markanın çoğu ürününü 2010'da kullanmıştım. Severim, fena ürünleri yok ama koruma için yaptıkları ürünler malesef zayıf kalıyor. :(

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Hocam Kurumsal olarak bakarsak 3M-Sonax-Meguiars-Turtle Wax in Tarihi bayagi eskilere dayaniyor Turkiye Pazarinda bence En kurumsal markalar bunlar diye dusunuyorum Turtle wax haricinde :)
Tarihlerinin eski olması da önemli bir kriter olabilir ama koch chemie gerçek bir alman kalitesi bence zira 3M de öyle.

En iyisi demiyorum benim algım bu şekilde

usurer

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Bu durumda

autoglym :1
turtle wax:1
3m: 1
sonax: 2

oy diyoruz,
şuan Koch Chemie önde gidiyor benim fiyatlarını gereksiz pahalı bulduğum gyeon ise ikinci sırada, devam ediyoruz bakalım sonuçta sıralama nasıl oluşacak