Tekrardan Merhaba

narcobs

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Selamlar,

Foruma üyeliğim eskiye dayanıyor ancak hiçbir zaman profesyonel seviyede bu işin içinde olmadım. Daha çok kendi aracını seven, burada paylaşılan bilgi ve tecrübelerden faydalanarak bir şeyler öğrenmeye çalışan bir kullanıcıydım. Yaklaşık 5-6 yıldır da gerek iş yoğunluğu gerekse ufak prensesimizin doğumuyla birlikte vakit ayıramıyordum. Açıkçası bu yoğun tempo içerisinde detailing'e olan hevesim de biraz geri planda kalmıştı.

Yakın zamanda eşim için ikinci aracı alınca işler değişti. Aracın mevcut durumunu ve özellikle açık renk döşemelerini görünce içimdeki detailing merakı yeniden canlandı.

Bu arada forumun benim için yeri her zaman ayrı oldu. Zamanında buradaki tavsiyelerle epey alışveriş yapmış, Eskişehir'den Can hocam gibi birkaç üyeyle tanışıp güzel dostluklar kurmuştuk. Hatta yıllar önce forumda birinden aldığım K5 yıkama makinesi hâlâ sorunsuz şekilde görevine devam ediyor :) Aradan geçen zamana rağmen birçok konuda ilk baktığım yerin yine burası olması da sanırım bunun en güzel göstergesi.

Uzun yıllardır doğru düzgün detaylı temizlik yapmayınca, buradaki bilgi ve tecrübelerinizden tekrar faydalanmak için foruma geri döndüm. Yaklaşık bir aydır güncel konuları ve mesajları takip ediyor, kendimce yeniden çeyiz oluşturmaya çalışıyorum.

Geçtiğimiz hafta tatilde fırsat bulup araca detaylı bir temizlik yapınca eski heyecanımın aslında kaybolmadığını fark ettim. Eski çeyizimi karıştırırken Flowey'in İ2, R10 ve S3 gibi ürünlerine de rastladım. Hatırladığım kadarıyla S3 cam temizleyici, İ2 ise iç mekân temizleyici olarak forumda oldukça beğenilen ürünlerdi.

Çeyizime birkaç yeni ürün eklemek istedim ancak gördüğüm kadarıyla Flowey ürünleri artık bulunmuyor ya da ben bulamadım. Bu ürünlerin yerine günümüz şartlarında daha başarılı bulduğunuz, memnun kaldığınız alternatif öneriler varsa tavsiyelerinize açığım.

Şimdiden herkese keyifli forumlar diliyorum.