Terapi zamanı

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
İkinci kat beklemem parlaklığıda getirmiş hacı, bu tip waxlar kesinlikle ikinci katı istiyor. Eline sağlık, bonvukların ve hacının dönüşünü kutlayalım:halay:
Teşekkür ederim hacı
İkinci kat sonrası durum beni de çok memnun etti
Artık çeşit çeşit jayswaxlarımızı denerken sık sık buralarda olurum inşallah :atess::taraa:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık mavi boncuk parlamış yine. yeni ürünler yeni heyecan oruç yorgunluğu falan dinlememiş boncuk için keramet cevizdeymiş.

DENİZLİ

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@ccibb ellerine sağlık abi, araçta şuan bubble gum var doğru mu anladım? Yıkama güncellerini ve dayanım olayını takip ediyorum <3

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık mavi boncuk parlamış yine. yeni ürünler yeni heyecan oruç yorgunluğu falan dinlememiş boncuk için keramet cevizdeymiş.

DENİZLİ
Teşekkür ederim sensei
Cevizden sonra bir ohh çektik hakikaten
@ccibb ellerine sağlık abi, araçta şuan bubble gum var doğru mu anladım? Yıkama güncellerini ve dayanım olayını takip ediyorum <3
Teşekkürler adminim
Buble gum doğrudur
Dünkü ilk günceldi, devamı gelecek

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@ccibb hocam ellerinize sağlık. @onurçiko dediği gibi ikinci katta parlaklık ve su iticilik biraz daha ileri seviyeye gidiyor. En azından kendi denemelerimde bunu gördüm.

jayswax ürünlerini Türkiye’de hava ve coğrafya şartlarında ilk deneyenler siz ve @can26 @omrslhmms @İdris @Orçun ve diğer arkadaşlar.İngiltere veya Almanya şartlarındaki performansı ile Türkiye şartlarında değişkenlikler gösterebilir. Bunun için Sizlerin olumlu ve olumsuz yönleri hakkında geri dönüşleri çok önemli. Ona göre en sevilen ve beğenilen Wax’ın 200ml versiyonunu Jayswax Ceramic QD ve Jayswax Ceramic şampuan ile kombine edip N11 gibi mecralarda GELMİŞ GEÇMİŞ EN EFSANE KAMPANYALI SET fiyatı ile sizlerle buluşturma planım var.

değerlendirmelerinizi ilgi ile takip ediyorum tekrardan elinize emeğinize sağlık :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@ccibb hocam ellerinize sağlık. @onurçiko dediği gibi ikinci katta parlaklık ve su iticilik biraz daha ileri seviyeye gidiyor. En azından kendi denemelerimde bunu gördüm.

jayswax ürünlerini Türkiye’de hava ve coğrafya şartlarında ilk deneyenler siz ve @can26 @omrslhmms @İdris @Orçun ve diğer arkadaşlar.İngiltere veya Almanya şartlarındaki performansı ile Türkiye şartlarında değişkenlikler gösterebilir. Bunun için Sizlerin olumlu ve olumsuz yönleri hakkında geri dönüşleri çok önemli. Ona göre en sevilen ve beğenilen Wax’ın 200ml versiyonunu Jayswax Ceramic QD ve Jayswax Ceramic şampuan ile kombine edip N11 gibi mecralarda GELMİŞ GEÇMİŞ EN EFSANE KAMPANYALI SET fiyatı ile sizlerle buluşturma planım var.

değerlendirmelerinizi ilgi ile takip ediyorum tekrardan elinize emeğinize sağlık :)
Süprizler bumuydu Atalay abi ? :)

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bugün ikinci kat buble gum uygulayalı dokuz gün oldu ve ilk yıkamamızı yaptık
Biraz hızlı ve detaysız bir yıkama olduğundan pek fotoğraf çekmedim
Sadece boncuğuna takıldığım ürünün istediğin boncuk olsun der gibi yaptığı boncukları paylaşmadan edemedim

Boncuk severiz
Bir de 45 tl ye aldığım üzerinde 3d yazmamasına rağmen 3d diye satılan wash pad e değinmek istiyorum
Ürün neredeyse kare şeklinde ve gayet büyük, hatta benim için fazla büyük
Fikir oluşması açısından kova içindeki fotoğrafını paylaşıyorum

Tüyleri bayaa sık ve ideal uzunlukta
Kullanmadan önce içinde sünger olsa daha iyi olur diye düşünmüştüm ama şu haliyle ne kadar su çektiğini görünce vazgeçtim
Ben ürünü çok beğendim
Radarında olan ve arafta kalan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim
@onurçiko
Hacı senin kolleksiyonda yoksa kesin al bir tane, performansı bence fiyatının çok üstünde :atess:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık abi, 3D yıkama padini çok merak ediyordum en kıa sürede kesin alırım.:)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Sadece boncuğuna takıldığım ürünün istediğin boncuk olsun der gibi yaptığı boncukları paylaşmadan edemedim

Boncuk severiz
Bir de 45 tl ye aldığım üzerinde 3d yazmamasına rağmen 3d diye satılan wash pad e değinmek istiyorum

Kullanmadan önce içinde sünger olsa daha iyi olur diye düşünmüştüm ama şu haliyle ne kadar su çektiğini görünce vazgeçtim
Ben ürünü çok beğendim
@onurçiko
Hacı senin kolleksiyonda yoksa kesin al bir tane, performansı bence fiyatının çok üstünde :atess:
Maşallah hocam, jayswax boncukları efsanedir, hele ki extreme.. 3d wash ped uzun süredir düşünüyordum sanırım alacağım :)

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@Sercan20 @Berkay
Teşekkürler arkadaşlar
Wash pad ben beğendim, elimden geldiğince anlatmaya da çalıştım
Bir de şöyle kıyas yapayım
Şimdi bir uzun tüylü Çinli değil tabiki ama zamanında yamaçlardan aldığım markasını hatırlayamadığım (Auto hdm olabilir) koyun yünü eldivenden daha başarılı, ikisinin ortası diyebiliriz

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Elinize sağlık hocam, wash pad bence CG var hediye gelmişti 2 kere kullandım şahsen aşırı beğendim eldiven olayından çok daha iyi bence. CG açıklamasında sentetik yapısı gereği hakiki yün olanlardan %30 daha yumuşak ve güvenli yıkama sağladığı yazıyor. Sanırım bir kaç tane daha wash pad alıp yola bunlarla devam ederim eldiven olayına noktayı koyarım gibi. :)

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Elinize sağlık hocam, wash pad bence CG var hediye gelmişti 2 kere kullandım şahsen aşırı beğendim eldiven olayından çok daha iyi bence. CG açıklamasında sentetik yapısı gereği hakiki yün olanlardan %30 daha yumuşak ve güvenli yıkama sağladığı yazıyor. Sanırım bir kaç tane daha wash pad alıp yola bunlarla devam ederim eldiven olayına noktayı koyarım gibi. :)
Ozaman cg eldivende bekleriz :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Boncuk severiz

Ben ürünü çok beğendim
@onurçiko
Eline sağlık abi, konuyu ilgiyle takipteyim :) bubblegum'ın o toz kaplayınca olan hali acaba dedirtmişti ama şu son güncelleme sonrası her şey yolunda dedirtti :) 3d wash pad ile ufs arasında kaldım ama 3d alacağım gibi senin yorumundan sonra :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık hacı, boncuklar çok güzel, sen bir kaç yıkama daha yap bakalım, herhangi bir sertleşme gözlemleyecekmisin. Cg ilk başlarda iyiydi ama sonradan sertleşti, beğenmiyorum şu anda çiziyor.

ccibb

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Teşekkür ederim
Wash padi evet beğendim ama nihayetinde bu tarz ürünleri kullanırken tutmak gerekiyor
Bu yüzden kullanım kolaylığında bir tık geri kalıyor
Eline sağlık abi, konuyu ilgiyle takipteyim :) bubblegum'ın o toz kaplayınca olan hali acaba dedirtmişti ama şu son güncelleme sonrası her şey yolunda dedirtti :) 3d wash pad ile ufs arasında kaldım ama 3d alacağım gibi senin yorumundan sonra :)
Teşekkür ederim kardeşim
İkinci katın üstüne henüz 10 gün geçti, süreç böyle devam ederse fussoya parlak bir alternatif olur ki bu gayet iyi bir şey :hava:
Ufs kullanmadığım için kıyas yapamıycam ama 3d nin üzeceğini sanmam
Boncukçulara selam olsun:mutlu:
Ellerine sağlık. :alkis:.
Pedin 4tarafıda dikili değil mi. El girmiyor içine
Eyvallah
Aleyküm selam
Evet her tarafı kapalı
Dikdörtgen bir parça ikiye katlanmış, böylece bir kenar dikişsiz oluşuyor, diğer üç kenarın ikisi içten biri dıştan dikilmiş
Tam ayrıntılı incelemedim ama içinde sünger olmadığı düşünülünce dıştan dikilen kısım açılıp eldiven gibi kullanılabilir gibi geldi bana
Eline sağlık hacı, boncuklar çok güzel, sen bir kaç yıkama daha yap bakalım, herhangi bir sertleşme gözlemleyecekmisin. Cg ilk başlarda iyiydi ama sonradan sertleşti, beğenmiyorum şu anda çiziyor.
Eyvallah hacı
Kullanıyım bakalım biraz sonuç nasıl olur
Gerçi bizim burada su aşırı kireçli, yani sertleşme kaçınılmaz gibi
Lafı gelmişken sirkeli suda bekletme işlemi eldiven yumuşatmada da işe yarar mı