desenize iş başa düştü yine.

döşeme gördügüm kadarıyla suni deri ahh ahh.

keşke kumaş olsaydı.
bir eczaneye gidiyorsun bi orta bi en küçük boy enjektör alıyorsun ( igne giriş yerleri birbirine uyunlu olmalı. çünkü küçük olanınkini orta boyda kullanacagız. zemin deri oldugu için yoksa kumaş olsa hepsi olur.
sonra iyi bir kumaş yapıştırı alıyorsun . tuhafiyeciden bulamazsan netten al ama satıcıyla mutlaka konuş .sıvı yada jel kıvamda olmalı. bu önemli .
yapıştırıcıyı enjektöre dolduruyorsun. bir ilginçli yani çengelli igne buluyorsun. ingesi en ince olandan. çünkü ne yazık ki deride bir kaç delik olacak.
şişme olan yerin tam ortasından yüzeye paralel ignegi takıyorsun. igneye bir ip takıp şişme yeri dışa dogru geriyorsun. bi yerleer tuttur ipi sonra işte. gergin olsun.
sonra göz karası orta ve dış kısımların ortalarına dörtgen yada altıgen şekilde şırıngayla derinin içine basıyorsun enjektörle. yavaş çalış az sık . igneyi tam sok saat gibi daireler çiz ve hep bir adım azaltarak direleri küçült. son giriş noktasında bitir . az delik görsel çok delik saglam olması demek.
yapıştırı özelligine göre bekliyor yada direk bir iki baskı yapıp arkatarafa yediriyorsun. sonrada yapıştırıyorsun.
şişme yapan kısım hep bombili duruyorsa çengelli igne kısmını atlayabilirsin. ben onu yumuşaktır kurumadan temas etmesin diye ekledim. çok şart degil.
sonuçta biraz delikli bir çalışma yapıp yada yapmamak sana kalmış . kumaş olsaydı nakış gibi işlerdin çok basit olurdu. daha önce bir koltukta yaptım bu tür bir çalışma.
benim önerebilecegim bu. tabi en saglıklısı sökülmesi .arkatarafı ( derinin temas ettigi yüzeyi bilmiyorum. ama genelde suni derilerin ters tarafları ince bir iplikli kumşala kaplıdır. bu yapıştırıcıyı emecek ve baskı yapıldıgında yüzeyde yatay olarak daglacaktır. dışarı çıkma yapmaz.
tecrübesizsin işi batırma şansın yüksek

sonra bana kızma
seçim senin dostum.