Merhaba arkadaşlar
Konuyu bayaa boşlamışım
Aslında bugün güzel bir uygulama yaptım ama zamanım dar işim çok olduğu için fotoğraf kısmını kıvıramadım bu sefer
Ön yıkamayı yıkamacı köpüğüyle yaptım ardından adams şampuanla çift kova ve devamında bdx ile demir tozu temizliği
Bu bdx sanırım bozulmuş, hiç kızarma göremedim hatta deneme için sadece ön yıkama yapılmış jantlara sıktım, onlar da kızarmadı
Napalım sağlık olsun
Sonra mothers kil aplikatörüyle devam ettim
Mothers ı gerçekten sevdim, kullanımı çok kolay, işini iyi yapıyor ve kil eldiveni gibi arabaya yapışmıyor (en azından şimdilik)
Kil işleminden sonra tekrar yıkamacı köpüğü sıkıp aracı duruladım
Kurulama öncesi su lekesi kalmasın diye final touch sıktım ve chunky monkeyle kuruladım
Yıkamadan sonra bir iki fotoğraf çektim
Boncuk olayı bitmiş ama su itme hala devam etmeye çalışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 15185
Ekli dosyayı görüntüle 15187
Yıkama işlemi bittikten sonra uygulama için okul bahçesine doğru yol aldım ama maalesef civardaki bütün okulların kapısı kapalıydı, ben de çok araç geçmeyen gölgelik bir yere aracı çektim
Uygulamaya zemin hazırlığı için m700 ile başladım, plastiklerde sıkıntı çıkarmaması cidden büyük avantaj
Uygulamaya pb bh ile devam ettim
Bu işlemden sonra bir iki fotoğraf daha almışım
Ekli dosyayı görüntüle 15188 Ekli dosyayı görüntüle 15189
Sonrasında pb natty blueyla korumayı tamamladım
Blue uygulaması ve silmesi cidden çok başarılı bir wax ve sarfiyatı bayaa az, en sevdiğim kısmı bu oldu
Lastiklere sarp sürüp, araç içini süpürerek günü tamamladım
Maalesef hava karardığı için final fotoğrafları da alamadım
Görselsiz bu kadar yazıyı okuyan herkese teşekkürler
Fırsatım olursa yarın final fotoğraflarını yüklerim ama çok ümidim yok
Konuyu bayaa boşlamışım
Aslında bugün güzel bir uygulama yaptım ama zamanım dar işim çok olduğu için fotoğraf kısmını kıvıramadım bu sefer
Ön yıkamayı yıkamacı köpüğüyle yaptım ardından adams şampuanla çift kova ve devamında bdx ile demir tozu temizliği
Bu bdx sanırım bozulmuş, hiç kızarma göremedim hatta deneme için sadece ön yıkama yapılmış jantlara sıktım, onlar da kızarmadı
Napalım sağlık olsun
Sonra mothers kil aplikatörüyle devam ettim
Mothers ı gerçekten sevdim, kullanımı çok kolay, işini iyi yapıyor ve kil eldiveni gibi arabaya yapışmıyor (en azından şimdilik)
Kil işleminden sonra tekrar yıkamacı köpüğü sıkıp aracı duruladım
Kurulama öncesi su lekesi kalmasın diye final touch sıktım ve chunky monkeyle kuruladım
Yıkamadan sonra bir iki fotoğraf çektim
Boncuk olayı bitmiş ama su itme hala devam etmeye çalışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 15185
Ekli dosyayı görüntüle 15187
Yıkama işlemi bittikten sonra uygulama için okul bahçesine doğru yol aldım ama maalesef civardaki bütün okulların kapısı kapalıydı, ben de çok araç geçmeyen gölgelik bir yere aracı çektim
Uygulamaya zemin hazırlığı için m700 ile başladım, plastiklerde sıkıntı çıkarmaması cidden büyük avantaj
Uygulamaya pb bh ile devam ettim
Bu işlemden sonra bir iki fotoğraf daha almışım
Ekli dosyayı görüntüle 15188 Ekli dosyayı görüntüle 15189
Sonrasında pb natty blueyla korumayı tamamladım
Blue uygulaması ve silmesi cidden çok başarılı bir wax ve sarfiyatı bayaa az, en sevdiğim kısmı bu oldu
Lastiklere sarp sürüp, araç içini süpürerek günü tamamladım
Maalesef hava karardığı için final fotoğrafları da alamadım
Görselsiz bu kadar yazıyı okuyan herkese teşekkürler
Fırsatım olursa yarın final fotoğraflarını yüklerim ama çok ümidim yok
iyi detaylar.

, aracinda masallahi var eline saglik abi
Yinede ellerine sağlık