Tombul Japon

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
maaşallah hocam destansı bir uygulama olmuş yalnız o kapı doşemeleri okadar ıslaklığı kaldırırmı bilmedim inşallah sarkma vs yapmaz.
Teşekkürler kardeşim;)
İnşallah. Sürekli uygulama gören bir araç değil onun için güvenle yıkadım. Daha 3-4 böyle uygulaması var rahat. Birde tek elden kullanılınca bununda esneklği var üstümde

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Eyvallah valla şu ara sıkıntıdayım ne zaman düzelirsem anca olur :)
Bak aralar dereler hep çizik, teybin kenarları kapının içleri hep çizik. Dua ederiz dostum sende bi beyaz al, kl yi yollayayım üstüne white diamond uygula ortalık şenlensin:tesekkur2:

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Anladım o zman birtane kobay al kendine yine rakiplerinden ucuza gelir. O bahsettiğin kısım o kadar kaynak falan tutmuyacak gibi dandikse şimdiye çoktan patlak vermişti sakız olmuştu buraya. Dükkan açanların çoğu bunu kullanıyor ilk etapta
Geçen sene aldım ben öbür forma bikaç tavsiye dikkat yazmıştım. Bendeki olay şu aşşağıdaki vida tamamen gitti uygulamada fırladı attı direkteki piano black ı de çizdi hatta belkide biraz yatakda da sıkıntı oldu yerine başka vida taktım. Kaynak gerektiren bi işlem yok ben dişiden m14 erkeğe çevirme fantazisinde ihtimal doğrultusunda söyledim. Bakıyorumda pek ğatüne düşmemiştim bir yerden haber bekliyordum yine gorumdan bi arkadaş alacaktı denemesine göre ondan banada haber gelecekyi akibeti gitti. Serviste ona uyumlu olabileceğini tahmin ettiği zımpara makinesi altı olabilir ortadan vidalı şimdi yok ben bakınayım dedi sağolsun yardımcı oluyor. Zira bende mal mal kutuyla beraber faturayıda atınca yokuş yapacak adama sebep vermiş oldum.

Makine güzel aslında emsalleri hep ital kalburüstü marka olunca fiyat farkı yüksek olduğundan buna biraz ön yargılı olunuyor ama sen yada o tarafta memnun kalmayan doğru malzemeyle sert vernikte bile çizik alamayan yada farklı bir şikayeti olan oldumu ? Belki kablo kısa ısınma filan onları geçiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

frkozdmr

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Çok emek var bu konuda çook.. Büyük bir sabırla emek verilmiş detay çalışması resmen görsel şölene dönmüş.
Elinize sağlık.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Heyyyy maşallah konunun güzelliğine bak belgesel gibi on numara uygulama olmuş..

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Mentalfeed, mükemmel bir uygulama olmuş. Gerçi bu bir çok uygulamaların bütünü niteliginde çok güzel ayrı ayrı konular barındıran büyük bir detay partisi gibi olmuş. Ellerinize saglık çok begendim. Allah güç versin kolay gelsin. İyi detaylar

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, çok çok güzel bir uygulama olmuş, uzun metraj film olmuş. Ama güzel film, senaryo oyun falan iyi, finalde iyi. Maaşallah....

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
@Mentalfeed, mükemmel bir uygulama olmuş. Gerçi bu bir çok uygulamaların bütünü niteliginde çok güzel ayrı ayrı konular barındıran büyük bir detay partisi gibi olmuş. Ellerinize saglık çok begendim. Allah güç versin kolay gelsin. İyi detaylar
Teşekkürler üstad. Valla kayınbabama verdim benim arabayı versoya 12-13 gün el koydum. Küçük arabaya hiç alışkın değil. Valla kışın petrollerde çektiğim rezilliğin intikamını aldım. İçesine detay yaptım. Teleme peynirimi derler heh tam öyleyim:mutlu:

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Eline sağlık kardeşim, çok çok güzel bir uygulama olmuş, uzun metraj film olmuş. Ama güzel film, senaryo oyun falan iyi, finalde iyi. Maaşallah....
Teşekkür ederim masterım. Beğenmen beni tıpkı adın gibi onore etti. Valla bu gazla bi symbol bi polo daha geçer benim elimden :kop:
Senin finallere yaklaşamadık bile, oynuyoruz kendi halimizde:D;)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık en sevdiğim konu tipi. Hem uzun hem de detay var.
Araç da bayagi ihmal edilmiş sanırım

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Elinize kolunuza sağlık, aşırı rahatlatıcı şeylerde bugün tadında okudum, inceledim :) İlham verici...

Neden bilmiyorum bende davlumbaz hastalığı var, fırsat olsa her yıkamada jant lastik komple çıkarıp temizleyesim geliyor :) Özellikle jant davlumbaz ve kaliper fotoğraflarını ayrı bir keyifle inceledim :)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık en sevdiğim konu tipi. Hem uzun hem de detay var.
Araç da bayagi ihmal edilmiş sanırım
Teşekkürler dostum. Biraz ihmal var mutlaka bizde toparlamya çalıştık bir nebze. Ama bir daha böyle yaparsam hergün başka bir yerde konuyu hazırlıyacam sonra tek seferde düzenleyip paylaşıcam. Yetiştirmeye çalıştım resmen:D

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Elinize kolunuza sağlık, aşırı rahatlatıcı şeylerde bugün tadında okudum, inceledim :) İlham verici...

Neden bilmiyorum bende davlumbaz hastalığı var, fırsat olsa her yıkamada jant lastik komple çıkarıp temizleyesim geliyor :) Özellikle jant davlumbaz ve kaliper fotoğraflarını ayrı bir keyifle inceledim :)
Teşekkürler kardeşim:mutlu:
Kimlerde yok ki o davlumbaz ve jant arkası hastalığı. Tek bijon ve kendinden piston krikolu araçlarımız olsa ne güzel olur. İki dk sök tak:taraa:

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık maşallah el atmadık yer kalmamış abi elinize sağlık büyük sabırla çok fazla emek harcamış ve çok başarılı uygulamalar yapmışsınız :alkisss:

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerinize sağlık maşallah el atmadık yer kalmamış abi elinize sağlık büyük sabırla çok fazla emek harcamış ve çok başarılı uygulamalar yapmışsınız :alkisss:
Teşekkürler kardeşim. Detaysız olmuyor maalesef virüs bu:heyecan:

Bekbars

Firma Yetkilisi
Üye
Hurşit ellerine sağlık, şu yaptığın işte benim için sonuç önemli değil fakat araçla titizlikle ve belli ki zevkle uğraşman çok önemli. Birde bunların fotoğraflarla ve yazılarla ayrı ayrı anlatılması mükemmel. Bilmiyorum başka arkadaşlar da yapıyor mu fakat benim için bunlara bakmak çok zevkli. Helal olsun. Bununla birlikte kapı kumaşlarını vakumlamıyoruz!

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hurşit ellerine sağlık, şu yaptığın işte benim için sonuç önemli değil fakat araçla titizlikle ve belli ki zevkle uğraşman çok önemli. Birde bunların fotoğraflarla ve yazılarla ayrı ayrı anlatılması mükemmel. Bilmiyorum başka arkadaşlar da yapıyor mu fakat benim için bunlara bakmak çok zevkli. Helal olsun. Bununla birlikte kapı kumaşlarını vakumlamıyoruz!
Teşekkürler Serkan Abi. Tabiki artık dikkate alırım lakin bu kadar hassas mı hakkaten. İlk uygulaması denebilir. Bir zamanı,sınırı yok mu mesela?Tavana yaptığımız gibi bunada köpük yapayım o zmn. Deep glossun uygulaması, silmesi, kayganlığı ayrı zevk belirtmeden geçemeyeceğim. İyi çalışmalar:)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
WiFi a geçeyim diye bekledim ama dayanamayıp okudum. :). Emniyet kemeri zımbırtısına yapılan uygulama beni benden aldı. İsmiyle müstesna bu iş nihayetinde detay işleri. “E-bilmek” den ziyade o dirayeti gösterebilmek mesele. Muhtelif karışımlar, bir hafta beklenilen boyayı kaldırıp sertleştirici ekleyip tekrar boyamak vs. güzel işler. Polo bu kadar ilgi görmedi bence :D. Yolcu mu acaba?

Edit: Bu arada motip’in ısıya dayanıklı boyasını bir iki sene önce barbeküye uygulamıştım ve hala sapasağlam duruyor. Fren bölgesi ne kadar ısınıyor bilmiyorum ama 690 Santigrat dereceye dayanıyordu sanırım. Yine de takipteyim.