Merhaba detay severler, Beyaz araba temizlik ve wax uygulamasından sonra yeni konu olarak Tonyin Graphene wax ürününü bir yakınımın, gözlemleyebileceğim aracında denedim yine aynı şekilde self servis yıkama hizmeti sağlayan bir işletmede uygulama yaptım onun için pek fotoğraf çekemedim ayrıca gece ortamında finalleri çektim fakat gün ışığında fotoğraflarını ekleyeceğim en kısa sürede kusura bakmayın şimdiden.
Araç: Megane 2 sw
Araca uygulanan işlemler ile başlayalım
- ön yıkama yapıldı
-gyeon iron ürünü ile kaporta ve jantlarda demir tozu temizliği yapıldı
-temaslı yıkama yapıldı
-Yüzey gyeon prep ile hazırlanıldıktan sonra uygulamaya geçildi.
Ürünün uygulaması aşırı basit adeta waxı sürerken kayıyor çok sert bir yapıda değil
Silme işlemi ise aynı şekilde zorlamadan bez kayarcasına parlatma işlemi yapabiliyorsunuz bu konuda ürün benim beğenimi aldı
Parlaklık olarak ahım şahım bir parlaklığı olmasada fusso gibi etkisiz değil parlak bir görünüm katıyor parlaklıktan da beğenimi aldı.
Ürün kullanımı oldukça düşük, tasarruflu tüketim sunan bir ürün diyebiliriz fiyatı yüksek denge sağlar diyebilir miyiz karasız kaldım açıkçası,
Dayanım olarak bana çok fazla dayanım sağlayacak bir ürün gibi gelmedi üreticide zaten bir dayanım verisi yazmamış en azından ben göremedim, beklentim 2-3 ay fakat kullanım kolaylığı göz önüne alınmalı. Sonuçları buradan ileteceğim
Su iticilik dersek ürünün en cezbedici noktası orası diyebilirim çünkü çok hoşuma gitti bununda fotoğraf ve videolarını yükleyeceğim
Ürün ilk izlenim olarak benim beğenimi topladı uzun kullanım sonuçları da gelecek.
Ayrıca ürün dış plastik trimler ve camda kullanılabiliyor.
Benzinlik gibi yerlerde kullanımı kolay bir ürün olarak değerlendirip tecrübe ettim.
Ürünün rahatsız edici bir kokusu yok bana göre biraz hoş kokusu var.
Aracın, biraz boya düzeltme ihtiyacı olan bir araç olması, waxın çizik kapatma özelliği barındırmadığını gösterdi.
Araç: Megane 2 sw
Araca uygulanan işlemler ile başlayalım
- ön yıkama yapıldı
-gyeon iron ürünü ile kaporta ve jantlarda demir tozu temizliği yapıldı
-temaslı yıkama yapıldı
-Yüzey gyeon prep ile hazırlanıldıktan sonra uygulamaya geçildi.
Ürünün uygulaması aşırı basit adeta waxı sürerken kayıyor çok sert bir yapıda değil
Silme işlemi ise aynı şekilde zorlamadan bez kayarcasına parlatma işlemi yapabiliyorsunuz bu konuda ürün benim beğenimi aldı

Parlaklık olarak ahım şahım bir parlaklığı olmasada fusso gibi etkisiz değil parlak bir görünüm katıyor parlaklıktan da beğenimi aldı.

Ürün kullanımı oldukça düşük, tasarruflu tüketim sunan bir ürün diyebiliriz fiyatı yüksek denge sağlar diyebilir miyiz karasız kaldım açıkçası,
Dayanım olarak bana çok fazla dayanım sağlayacak bir ürün gibi gelmedi üreticide zaten bir dayanım verisi yazmamış en azından ben göremedim, beklentim 2-3 ay fakat kullanım kolaylığı göz önüne alınmalı. Sonuçları buradan ileteceğim
Su iticilik dersek ürünün en cezbedici noktası orası diyebilirim çünkü çok hoşuma gitti bununda fotoğraf ve videolarını yükleyeceğim
Ürün ilk izlenim olarak benim beğenimi topladı uzun kullanım sonuçları da gelecek.
Ayrıca ürün dış plastik trimler ve camda kullanılabiliyor.
Benzinlik gibi yerlerde kullanımı kolay bir ürün olarak değerlendirip tecrübe ettim.
Ürünün rahatsız edici bir kokusu yok bana göre biraz hoş kokusu var.

Aracın, biraz boya düzeltme ihtiyacı olan bir araç olması, waxın çizik kapatma özelliği barındırmadığını gösterdi.

Son düzenleme: