Tonyin Tire gel İnceleme ve Yorum

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
forum olarak biz burda niye varız yahu.
tr de artık bazı şeylerin degişmesi lazım. bu sektör genişliyor ve çok hızlı ilerlemeler gerçekleşiyor lakin mantıklar eski kaldı. ürünü getiririm satarım alan alır dönemi bitti kimse kusura bakmasın.

bu gün dünyanın sayılı firmaları ürün test eden video içerik üreticilerini her masraflarını karşılayarak ürün tanıtımlarına çagırıyor onlara ürünlerinini iyi olduguna ikna etmeye çalışıyor.

bizde bi kitle oluşmuş videlarda süper wax sür deli parlıyor diyor ve binler izleniyor. ticari ortaklık olarak yaptıkları tam anlamıyla reklam.
içrik olarak para sözkonusu oldugu ve ticari bir faliyet oldugu aşikar ama bizim gibi forumlar işte bu yüzden çok önemli ve degerli .

artık bunun farkına vararak bir ürün ne olursa olsun tonyin gibi firmalarla iletişim kurulmalı ( bu gerçekleşti ) ve ücretsiz test numuneleri ürünleri istenmeli . parasıyla degil hakkıyla kazanacak olan hodrimeydan denmeli .
sıkmayın canınızı .ama yeni arkadaşlara ve tüm forum üyelerine tavsiyem her yeni ürüne özellikle kendini ıspatlamamış olanlara alım konusunda biraz temkinli yaklaşın ve üst satırlarda yazdıgım yaklaşımlarda bulunun ki detay camiyasında kimin sözü artık geçmeli herkes görsün.

iyi detaylar.
Yazdığın yazı için emeğine sağlık üstadım. Dediğiniz gibi forumda test edilen ürünleri alıcam artık eğer farklı bir markaya yöneliceksem bile bütçem olduğu zaman yönelicem. Peki ücretsiz test amaçlı youtube kanallarına ürün yollayan firma var mı trde ?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Yazdığın yazı için emeğine sağlık üstadım. Dediğiniz gibi forumda test edilen ürünleri alıcam artık eğer farklı bir markaya yöneliceksem bile bütçem olduğu zaman yönelicem. Peki ücretsiz test amaçlı youtube kanallarına ürün yollayan firma var mı trde ?
en mantıklı yok. her yeniye kapıları pencereleri açmayın. forumda çogunlugun tavsiye ettigi ürünlere yönelmek akılcılık olur.kısaca pencereleri kapıları kapatın ceyran yapmasın. reklamları izlemeyin kanal degiştirin. gülücük
hiç olmaz mı .az ama var. tabi bi instagram hatun makyaz mazemeleri kadar. degil. orda deli para dönüyor. fenomen adı altında takipçi sömürgenligi diye bir meslek bile çıktı. gülücük.

ugurus

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@mustafacagri, Niye öyle 2 hafta boyunca araca eziyet ettiniz. Yağmur çamur bide yetmemiş kar ))

iyi gözüküyor. Aslında. Birde bi tekerleğe hiç birşey uygulamasak daha iyi olurdu . Gerçi her teker farklı kirleniyor. Benim bi tekerlek full çamur mesela. Gittim buldum koca izmir de çamur bi yer tek tekeri soktum içine ))

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@mustafacagri, Niye öyle 2 hafta boyunca araca eziyet ettiniz. Yağmur çamur bide yetmemiş kar ))

iyi gözüküyor. Aslında. Birde bi tekerleğe hiç birşey uygulamasak daha iyi olurdu . Gerçi her teker farklı kirleniyor. Benim bi tekerlek full çamur mesela. Gittim buldum koca izmir de çamur bi yer tek tekeri soktum içine ))
Bu hafta yıkayacaktım da normalde malum durumlar oluştu, üstüne Bi de ankarada mart sonu kar sürprizi olunca kaldı yıkama işi :) sağ tekerlere Tonyin, sol tekerlere endurance sürmüştüm. Ama yine de fark çok çok fazla .su görene kadar idare eder durumda kaldı vasat bir parlatıcı seviyesinde. Ama endurance bu saydığım tüm şartlara rağmen yine fena değil bence. Sıcak, soğuk yağmur, çamur, kar derken beklentimin de üzerinde endurance :)

Tonyini tamamen bitirmiş olduk, görev tamamlandı. Hayırlı uğurlu olsun :D