Beraber uygulama yapmak çok keyifliydi Atalay. O gün ben çok keyif aldım bunu sık sık yapmak isterim. Sonuçlar ise emeklerimizin karşılığını vermiş boncukları çok muntazam görünüyor. Güle güle kirlet
@onurçiko ’yu özledi benim araba resmen. Sen bırak Onur gelsin diyor resmen
Murat hocam yapacağız er ya da geç o Antalya’da bir tanışma/uygulama düzenleyelim.
Maşallah O blurlanmış gibi olan filmi sökmeniz süper olmuş, araç kendini göstermiş. Muhlis abi ve Kutas abinin ellerine sağlık. Tabiki de seninde abi. NPS boncuklarını çok beğendim, ama hala kalbimde BH double speed wax var.
Teşekkür ederim kardeşim, ancak PNS ve BH wax kıyaslamak biraz ters olur. Ancak PNS çok daha ciddi uzun dayanıma sahip ve 17-18 uygulama çıkarabiliyor. Plastik aksamda dayanımı enteresan şekilde daha uzun boyaya göre
Aynı durum Almanya’da da geçerli Güner hocam. İmkan sınırsız ama hava koşulları her şeyi kısıtlıyor.
Allahtan arada bir kaçıyoruz memlekete de detay keyfine varıyoruz. Mekan @Detail 35 ’in de sık sık uygulama yaptığı yer, çok iyi bir insan mekan sahibi. Sağolsun güzel bir sohbet eşliğinde bizlere bu imkanı sundu.
@Tonyukuk07 abi elinize sağlık güzel bir etkinlik olmuş izmir şartlarında biz bu tür etkinlikleri Ankara ayazında yapmayı bırakalı baya oldu malesef
baya zaman geçmiş üstünden gerçi ama bir önceki uygulamada davlumbaz ve lastiğe uyguladığın pss hakkında yorumların nedir?
PNS boncukları, uygulaması ve sarfiyatı tatminkar görünüyor. Ömrü konusunda da takipteyim
sonradan yapılan folyo ppf sanırım, görüntü olarak eskisine göre epey fark olmuş