Toplu Murat Plastik Fısfıs Şişe Alımı

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
dün 500 ml.amway Tabanca Püskürtücülü Şişe aldım.eve teslim ediyor müşteri temsilcisi.fiyat 8,50 tl.kaliteli gibi duruyor.üzerinde ölçek ve köpük(basitçe)aparatı olması avantaj
gibi.saygılarımla.

https://www.amway.com.tr/_product_max_image/12133?20180102113609714

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
gecceanduana' Alıntı:
Arkadaşlar alım yapılmadı mı? Var mı bu şişeler alıp satan
Birisi alsın bir koli toplu alım uygun fiyata sonra dağıtımı yapalım. Ben Dubaideyim ilgilenemiyorum.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Alan olursa 5 tane alırım. Alan olmazsada kendim alırım 17 tl detaymarketim de. 17 tl veren 25 i verir sağlamlığına güvendiğini alır zaten :)

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
gecceanduana' Alıntı:
Alan olursa 5 tane alırım. Alan olmazsada kendim alırım 17 tl detaymarketim de. 17 tl veren 25 i verir sağlamlığına güvendiğini alır zaten :)
Kullananlar menmun sağlamlığından. İpa m600 iron out sorunsuz kullandıklarını söylüyorlar. Tanesi 10TL altına toplu alınabilir Murat Plastikten birisi organize ederse. 5er 6şar tane herkese lazım çeyiz için. Adetli olunca da tasarruf etmiş oluruz

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
nuriksari' Alıntı:
gecceanduana' Alıntı:
Kullananlar menmun sağlamlığından. İpa m600 iron out sorunsuz kullandıklarını söylüyorlar. Tanesi 10TL altına toplu alınabilir Murat Plastikten birisi organize ederse. 5er 6şar tane herkese lazım çeyiz için. Adetli olunca da tasarruf etmiş oluruz

40'ı bulursak 831 alabiliriz. Kargoyuda Murat plastiğe yaptırırsak alacak olanlara güzellik yapmış olurlar.

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
gecceanduana' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:

40'ı bulursak 831 alabiliriz. Kargoyuda Murat plastiğe yaptırırsak alacak olanlara güzellik yapmış olurlar.
Onu diyoruz ne zamandır bulalım alalım ayarlayalım diye ama herkea kayboluyor elini taşın altına sokmaya gelince. Ben istanbuldq olsam ayarlardım

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
nuriksari' Alıntı:
gecceanduana' Alıntı:
Onu diyoruz ne zamandır bulalım alalım ayarlayalım diye ama herkea kayboluyor elini taşın altına sokmaya gelince. Ben istanbuldq olsam ayarlardım

Yapalım listeyi, 40' ı bulamasak bile @SubaruOutback Hakan'a Süleyman abiye zorunlu satış yaparız 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
gecceanduana' Alıntı:
nuriksari' Alıntı:

Yapalım listeyi, 40' ı bulamasak bile @SubaruOutback Hakan'a Süleyman abiye zorunlu satış yaparız 
Liste yapmaktan ziyade birinin organizasyonu yüklenmesi lazım abicim. Listeyi başlatayım ben o zaman herkes kendini eklesin.

1.nuriksari 6 adet

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
nuriksari' Alıntı:
gecceanduana' Alıntı:
Liste yapmaktan ziyade birinin organizasyonu yüklenmesi lazım abicim. Listeyi başlatayım ben o zaman herkes kendini eklesin.

1.nuriksari 6 adet

Hocam liste tamamlansında, kargoyu indirimli gönderebilecek biri ben yaparım demezse Murat plastikle görüşürüz, kim kaç adet alıyorsa kargoyu onlara göndertiriz. O da olmadı buluruz çaresini :) yeterki sayı tutsun

1.nuriksari 6 adet 
2. gecceanduana 6 adet

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben murat plastiğe gidip alımı yapabilirim yeni bir konu mu açalım burda mı toplayalım

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Cenk A' Alıntı:
Ben murat plastiğe gidip alımı yapabilirim yeni bir konu mu açalım burda mı toplayalım
Burada toplayalım. Daha iyi olur. Pazarlık da yaparsan foruma özel fiyat verirler.

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Sadece başlıklara ihtiyacim var. Nasil olur bilmem.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nonamee

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
razumuhin' Alıntı:
Sadece başlıklara ihtiyacim var. Nasil olur bilmem.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Al şişe de dursun iş görür uyguna alıcaz neticede.