Toplu Murat Plastik Fısfıs Şişe Alımı

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Murat siseden 40 lı toplu almıstı galıba arkadaslar 8 9 tl mı ne gelmıstı zaten para tutan fıs fısmıs sayı olustursak 6 7 kısı 4 er 5er aldıkmı toplu alım olur ama musaıt bı arkadas olması lazım

vetmengin

Çaylak Detaycı
Üye

vetmengin

Çaylak Detaycı
Üye
Murat siseden 40 lı toplu almıstı galıba arkadaslar 8 9 tl mı ne gelmıstı zaten para tutan fıs fısmıs sayı olustursak 6 7 kısı 4 er 5er aldıkmı toplu alım olur ama musaıt bı arkadas olması lazım
Bende Direk Murat Plastik ile konuştum Adam toplu şekilde olsa bile bize 11 lira civarında anca çıkabileceğini söyledi

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimyasal Adamlar

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Herkese selam. Forumda çok kişinin kullanıp memnun kaldığı sprey fısfıa şişelerden ortak alım yapıp eksiği ihtiyacı olan arkadaşlatla paylaşalım. Ya da elinde olan varsa 3-5 tane alabilirim. Üretici sadece toplu gönderim yapıyor diye söylenmişti aklımda kaldığı kadarı ile. İstanbuldan arkafaşlar olursa paylaşırız organize edip. Ben şu an Dubaide yim ve üreticinin iletişimde whatsapp göremediğim için detaylı bilgi alamadım . Birisi ilgilenirse oradan organize edebilirz yoksa ben 10 gün sonra gibi gelecem anca o zaman ilgilrnebilirim. Hangi model fısfısları alacağımıza burdan kullananlardan tecrübelerinden yararlanıp karar verebiliriz. İlgilenen mesaj yazsın buraya.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

merhaba toplu şişe almak isteyen varsa toplu verebilirm

Kimyasal Adamlar

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Herkese selam. Forumda çok kişinin kullanıp memnun kaldığı sprey fısfıa şişelerden ortak alım yapıp eksiği ihtiyacı olan arkadaşlatla paylaşalım. Ya da elinde olan varsa 3-5 tane alabilirim. Üretici sadece toplu gönderim yapıyor diye söylenmişti aklımda kaldığı kadarı ile. İstanbuldan arkafaşlar olursa paylaşırız organize edip. Ben şu an Dubaide yim ve üreticinin iletişimde whatsapp göremediğim için detaylı bilgi alamadım . Birisi ilgilenirse oradan organize edebilirz yoksa ben 10 gün sonra gibi gelecem anca o zaman ilgilrnebilirim. Hangi model fısfısları alacağımıza burdan kullananlardan tecrübelerinden yararlanıp karar verebiliriz. İlgilenen mesaj yazsın buraya.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

toplu şişe verebilirim

vetmengin

Çaylak Detaycı
Üye
Benimkiler ulaştı sapasağlam.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Ringo ringo şişeleer :)
Ekli dosyayı görüntüle 881

Editleyerek eklemeler yapıyorum 822 kodlu başlıklar 1.3 cc imiş sizin istedikleriniz. 2.0 cc olanı vardı bide görünce dayanamadım aldım valla :) arasındaki tek fark birisi 1 gram atış yapıyor 1 fısta diğeri 2 gram.
Birde aynı kaliteye sahip başlığın siyahı vardı hepsini siyah aldım farklılık olsun diye affınıza sığınarak.
Ekli dosyayı görüntüle 882
Soldaki 1.3 sağdaki 2.0cc
Ekli dosyayı görüntüle 883
Ringo ringo şişeleer :)
Ekli dosyayı görüntüle 881

Editleyerek eklemeler yapıyorum 822 kodlu başlıklar 1.3 cc imiş sizin istedikleriniz. 2.0 cc olanı vardı bide görünce dayanamadım aldım valla :) arasındaki tek fark birisi 1 gram atış yapıyor 1 fısta diğeri 2 gram.
Birde aynı kaliteye sahip başlığın siyahı vardı hepsini siyah aldım farklılık olsun diye affınıza sığınarak.
Ekli dosyayı görüntüle 882
Soldaki 1.3 sağdaki 2.0cc
Ekli dosyayı görüntüle 883
@Cenk A sayesinde toplu alım gerçekleşmişti şimdi tekrar şişe ihtiyacım oldu firmayla görüştüm 822 kodlu şişeleri 9 tl den satıyorlar vaktim olmadığından gidip alamıyorum almak isteyen ayrıca gidip alabilecek arkadaşlardan konuya yazmasını rica ederim