Toplu Murat Plastik Fısfıs Şişe Alımı

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Son düzenleme:

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Listeyi güncelleyelim o zaman,

@smtcglr 10 adet
@detailing35 4 adet

@Sagoman 4 adet
@derossi 5 adet
@Polonur 5 adet
@M U R A T 5 adet
@gkhn.55 3 adet
@Adnant1 5 adet

Sayı tamam sayılır İstanbul kartal tarafında oturup bize yardımcı olabilecek biri var mı??
Firmaya mail attım kargo yaparsalar ben dağıtırım.
firmanın mailine cevap vereceğini hiç sanmıyorum telefonlara bile zor bakıyorlar:)
ben tekrar aradım kargo ile gönderim pek istemiyorlar gönderirlersede 50 tl tuttarmış
kargo fiyatını toplam şişe sayısına bölüp kargo ile göndermesini teklif edebiliriz
öyle bile gayet ucuza geliyor şişeler

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Maile cevap attı bayan 40 şişe için 366+KDV diyor bu da 432 tl gibi bi rakama geliyor yaklaşık, tabi buna kargo ücreti de eklenecek. Kargo fiyatı olmadan 10,80 krş gibi bişey çıkıyor fiyatı.. Kargo ile Samsuna gelmesi 40 tl tutsa şişe başı 1 tl artıyor oda 11,80 krş yapar. Bide bunun Samsun dan kargo ile dağıtım kargosu var fiyat çıkıyor haliyle. Ama istanbul da biri mağazadan alıp kargo ile bize gönderse gayet uyguna geliyor aslında.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar ben beklemeden 4 adet murat spreyi internet üzerinden detaymarketimden aldım tanesi 13 tl gibi bir rakama geliyor bilginiz olsun. Acelesi olan bence 2-3 tl fazla verip alabilir diğer türlü uğraş dur oluyor

Gerçi ben 150 tl üzeri alışveriş yaptığımdan kargo bedavaya geldi ona göre hesaplarsınız.

Buyrun link:
700ml Sprey Başlıklı Uygulama Şişesi

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
Arkadaşlar ben beklemeden 4 adet murat spreyi internet üzerinden detailmarketten aldım tanesi 13 tl gibi bir rakama geliyor bilginiz olsun. Acelesi olan bence 2-3 tl fazla verip alabilir diğer türlü uğraş dur oluyor
Doğru söylüyorsun benimde diğer türlü uğraşacak vaktim yok açıkcası. internetten direk sipariş vericem.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar sprey şişeler kimyasala dayanıklı mı, uzun ömürlümü acaba, eğer iyi ise bende 3 adet alabilirim.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Arkadaşlar sprey şişeler kimyasala dayanıklı mı, uzun ömürlümü acaba, eğer iyi ise bende 3 adet alabilirim.
Ben de hiç kullanmadım ama murat plastiğin ürettiği bu şişeleri kullanan arkadaşlar çok tavsiye ediyorlar ve dayanıklı olduğunu belirtiyorlar biraz daha araştırın daha iyi şişeler de var ama fiyatlarda ona göre artıyor mesela kwazar marka çok pahalıdır.