torpido ağarması

yasincalis

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
çankırı
Merhabalar. Aracımı yeni aldım. Detaylı temizlik yapmak istiyorum. Fakat torpido da yanlış kullanım kaynaklı ağarma var. Bunu nasıl giderebilirim. Önceliğim temizleyici mi bakım ürünü mu olmalı. Yani maskelemek yerine burayı restore etmek istiyorum. Tecrübe edip nihai sonuca ulaşanlar varsa tavsiye verirlerse memnun olurum.

torpidodaki beyazlıkları geçirirken hem de uv koruması sağlayacak antistatik bir ürün arıyorum.

kc rcc, kc nmpc, sonax cockpit reigener, gyeon preserve tarzı ürünler karşıma çıktı. daha önce böyle bir sorun yaşayıp çözüme kavuşturanların yardımını bekliyorum

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ağarma sorununda renk onarıcı -kapatıcı ürünler kullanılması gerekir. Preserve bunlardan biridir. Autoglym super sheen veya sonax tiefen-pfleger de kapatıcı özelliklere sahiptir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yasincalis

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
çankırı
Ağarma sorununda renk onarıcı -kapatıcı ürünler kullanılması gerekir. Preserve bunlardan biridir. Autoglym super sheen veya sonax tiefen-pfleger de kapatıcı özelliklere sahiptir.

can hocam rcc nasıldır peki ? elimde temizleme koruma ürünü de yok. bu beyazlığı 3-4 hafta kapatabilirse en azından devamlı kullanırım. hem de temizliğini yapmış olurum

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
can hocam rcc nasıldır peki ? elimde temizleme koruma ürünü de yok. bu beyazlığı 3-4 hafta kapatabilirse en azından devamlı kullanırım. hem de temizliğini yapmış olurum
Bahsettiğiniz ürün hakkında tecrübem ve bilgim bulunmuyor maalesef.

Athree

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Rcc preserve e göre daha az siyahlaştırır. Ağarma olduğu için preserve daha iyi olabilir

yasincalis

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
çankırı
preserveyi 2 haftada bir torpidoya uygulasam en azından bu ağarmış görüntüyü kaybetmiş olurum.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bir apc ile temizleyip nemli bez ile silmenizi sonrasında gyeon preserve uygulamanızı tavsiye ederim. Toz tutmama konusunda oldukça başarılıdır. Dayanım olarak 1 ayı devirir. Kapatıcılık özelliği var hafif parlak bir finali var daha çok derinlik katıyor diyeyim
Örnek olarak benim aracında konsolun orta kısmındaki plastik çok kalitesiz hep lekeli hafif soluk gibiydi örnek olması açısından iki resim ekledim
Preseve öncesi

Sonrası