Toyota Corolla Detailing (Sonax Cutmax-Flowey P9-CG White Light-Dodo Juice Light Fantastic)

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerine sağlık abi keşke senin gibi bir komşum olsa :) Birde bu cevizin ağır kokusuna nasıl dayanıyorsun abi, ben saf cevizi sıktığım anda arabanın etrafından uzaklaşasım geliyor yoksa nefes alamıyorum, öksürmeye başlıyorum.

Son düzenleme:

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Eline sağlık abi , arabanın değerini arttırıyorsun uygulamalarla onu anladıkta artık konut piyasasını etkileyeceksin böyle komşuluk yaparsan :D

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık abi keşke senin gibi bir komşum olsa :) Birde bu cevizin ağır kokusuna nasıl dayanıyorsun abi, ben saf cevizi sıktığım anda arabanın etrafından uzaklaşasım geliyor yoksa nefes alamıyorum, öksürmeye başlıyorum.
Teşekkür ederim kardeşim, ev alma komşu al demişler:)
Aynı durumdayız, ben bildiğin gaz maskesi aldım en sonunda. Yoksa öldürüyor beni, duramıyorum.
Eline sağlık abi , arabanın değerini arttırıyorsun uygulamalarla onu anladıkta artık konut piyasasını etkileyeceksin böyle komşuluk yaparsan :D
Teşekkür ederim kardeşim, eyvallah, depişik bir bakış açısı olmuş :kop:

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Abi eline sağlık. Böyle kötü bir aracı yine pırıl pırıl ettin. O kadar yıkamaya rağmen yine bir yerlerinden pislik çıkıyordu aracın :D

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
üstad @onurçiko, komşuda pişer bizede düşer olmuş bu uygulama. şanslı şahsiyetmiş vesselam. ellerine saglık. yine efsona ıslak parlak yakalanmış beyaz olmasına karşın komşuluk gereksinimlerini yerine getirmek adına özveriyi elden bırakmayarrak.

iyi detaylar.

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Alt komşunun böyle detaycı olmasının faydasını hemen görmüş araç sahibi:) elinize sağlık abi beyaz renkte böyle sonuçlar görmek muazzam çok emeğiniz var belli hocam

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Sus payı olayı her yer için geçerli :) Araç son anda direkten dönmüş valla. Bu Cg White Light ürününü nereden buluruz banada lazım. Forumda sevilip sıklıkla kullanılan bir ürün.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık master gürültü için rüşvet yerinde olmuş senin karcher makinayı tam bilmiyorumda benim makinanın çıkardığı ses evi bodrumundan terasa epey bi çıkıyor.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
üstad @onurçiko, komşuda pişer bizede düşer olmuş bu uygulama. şanslı şahsiyetmiş vesselam. ellerine saglık. yine efsona ıslak parlak yakalanmış beyaz olmasına karşın komşuluk gereksinimlerini yerine getirmek adına özveriyi elden bırakmayarrak.

iyi detaylar.
Teşekkür ederim üstadım, komşu komsunun külüne muhtaç diyerekten:) Beyazda ıslaklık şart...
Alt komşunun böyle detaycı olmasının faydasını hemen görmüş araç sahibi:) elinize sağlık abi beyaz renkte böyle sonuçlar görmek muazzam çok emeğiniz var belli hocam

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim, beyazlar ile özel bağım var:)
Sus payı olayı her yer için geçerli :) Araç son anda direkten dönmüş valla. Bu Cg White Light ürününü nereden buluruz banada lazım. Forumda sevilip sıklıkla kullanılan bir ürün.
Teşekkür ederim, ben @Murat ile beraber almıştım, elinde kalfıysa sorabilirsiniz yoksa parlatanadamlar da olmadı lazım.
Ellerine sağlık master gürültü için rüşvet yerinde olmuş senin karcher makinayı tam bilmiyorumda benim makinanın çıkardığı ses evi bodrumundan terasa epey bi çıkıyor.
Mecbur rüşvetimizi verdik Sensei, benim makinada 84 db yazıyor.

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Teşekkür ederim üstadım, komşu komsunun külüne muhtaç diyerekten:) Beyazda ıslaklık şart...

Teşekkür ederim, beyazlar ile özel bağım var:)

Teşekkür ederim, ben @Murat ile beraber almıştım, elinde kalfıysa sorabilirsiniz yoksa parlatanadamlar da olmadı lazım.

Mecbur rüşvetimizi verdik Sensei, benim makinada 84 db yazıyor.
Parlatan adamlarda stok gözükmüyor. Murat bey ile iletişime geçiyorum.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya