Ellerinize sağlık can gelmiş arabaya
Alta testi için teşekkürler hep merak ediyordum
ellerinize saglık sayın @onurçiko üstad. tazeleme gerekliymiş ve bunu yine enfes bir uygulamayla gerçekleştirmişsiniz.
kova ekipman aparatı işinize yaradıysa ne mutlu. aklınıza sokup kullanmanıza vesile olmak çok sevindirici. teşekkür ederim. güzel günlerde kullanın. araç sahibine de hayırlı olsun güzel günlerde kirletsin .
iyi detaylar.
kova ekipman aparatı işinize yaradıysa ne mutlu. aklınıza sokup kullanmanıza vesile olmak çok sevindirici. teşekkür ederim. güzel günlerde kullanın. araç sahibine de hayırlı olsun güzel günlerde kirletsin .
iyi detaylar.
Abi eline sağlık yine çok güzel bi uygulama olmuş d300 ü hem rotary keçe hem orbital uygulamışsın doğru mu anladım tek başına bu şekilde iş görüyorsa almayı düşünüyorum
Ellerine sağlık üstad,sahurda sıcak çay misali iyi geldi bu detaylar
Alta foamer’ı çok beğendiğimi söylemeliyim,uzun süreden beri epoca kullanan biri olarak bana 4-5 gömlek üst geldi.Epocada bir pompalama ile tek paneli dahi köpüklemek zor ve böyle düzgün perdeleme atımı yok.Ülkemizde satışı olsa direkt alırdım
Son olarak sonax super wax hakkatten süpermiş
hiç beklenmeyecek yansımalar var beyaz yüzeyde
Alta foamer’ı çok beğendiğimi söylemeliyim,uzun süreden beri epoca kullanan biri olarak bana 4-5 gömlek üst geldi.Epocada bir pompalama ile tek paneli dahi köpüklemek zor ve böyle düzgün perdeleme atımı yok.Ülkemizde satışı olsa direkt alırdım
Son olarak sonax super wax hakkatten süpermiş
Abi eline saglik. Sonuc gercekten cok guzel olmus sonax fiyatinin ustunde parlatmis. Ic kismin resimleri de ayri guzel. Detaya hasret kaldik resimlerden artik kendimi avutmaya calisiyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Krem temiz olunca iyide detaycı değilsen uzak duracan bu renkten. Çok can sıkar.
Ellerine sağlık master güzel uygulama olmuş. O çizmelerden bende istiyorum tahminim enerji oradan geliyor. 
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Abi emeğine sağlık, son zamanlarda gelen araçlara göre durumu iyimser geldi
finale giden yolda değişik kombinasyonlar mübah diyip yine hakkından gelmişsin
güle güle kirlensin
finale giden yolda değişik kombinasyonlar mübah diyip yine hakkından gelmişsin
güle güle kirlensin
Teşekkür ederim kardeşim.

. Bu D300 hakikaten epey esnek bir ürünmüş. Ayrıca Sonax'ın Super Liquid Waxı da görüp almamıştım ama şimdi uygulamayı görünce üzdü