Tuga alu-teufel vs Koch chemie fb

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Merak edilen bir testi yapayım istedim @Muratcan kardeşimle beraber, İzlenimlerimi aktarayım: fb tugadan daha hızlı ve daha iyi çalıştı tahminimin tersine. Peçete testinde de görüleceği üzere fb daha temiz bir yüzey bıraktı. Ayrıca daha hızlı ve çok kızarma sağladı. Koku bakımızdan da fb bana daha az rahatsız edici geldi. Fiyat olarakta şu anda ülkemizde fb bu konuda da daha önde.

Aynı karşılaştırmayı bir de @detail35 yaparsa daha sağlıklı ve kesin bir netice alırız diye düşünüyorum.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Merak edilen bir testi yapayım istedim @Muratcan kardeşimle beraber, İzlenimlerimi aktarayım: fb tugadan daha hızlı ve daha iyi çalıştı tahminimin tersine. Peçete testinde de görüleceği üzere fb daha temiz bir yüzey bıraktı. Ayrıca daha hızlı ve çok kızarma sağladı. Koku bakımızdan da fb bana daha az rahatsız edici geldi. Fiyat olarakta şu anda ülkemizde fb bu konuda da daha önde.

Aynı karşılaştırmayı bir de @detail35 yaparsa daha sağlıklı ve kesin bir netice alırız diye düşünüyorum.
Teşekkürler masterım bende tam alma arefesindeyim iyi oldu karşılaştırma
Fb candır mı diyoruz:D

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Güzel bir karşılaştırma olmuş. Eline sağlık

Tuga için uzun süre kurumadan çalışıyor deniliyor. Yaz döneminde alternatif olarak kullanılabilir

Fb güzel temizlik yapıyor. a

fletner

Amatör Detaycı
Üye
Karsilastirma icin tesekkurler.Dun fb alacaktim ancak bir turlu bolunmus urun bulamadim.Olanlar hep 5lt.Mecbuten af iron out aldim.Aklim fb de kalmadi degil.

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Elinize sağlık abi güzel karşılaştırma olmuş, ben de tuga daha iyi çıkar diyordum. Koch fb f/p yönünden de çok iyi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Teşekkürler masterım bende tam alma arefesindeyim iyi oldu karşılaştırma
Fb candır mı diyoruz:D
Rica ederim kardeşim, valla karşılaştırmadan çıkan sonuç fb diyor ama bir de Kutaş'ın testini bekle istersen
Güzel bir karşılaştırma olmuş. Eline sağlık

Tuga için uzun süre kurumadan çalışıyor deniliyor. Yaz döneminde alternatif olarak kullanılabilir

Fb güzel temizlik yapıyor. a
Teşekkür ederim, yardımcı olduysa ne mutlu.
@onurçiko, cok sasirdim tuga kesin daha iyidir diyodum videolarina bakınca
Bende öyle tahmin ediyordum açıkcası ama fb ezdirmedi kendini.
Karsilastirma icin tesekkurler.Dun fb alacaktim ancak bir turlu bolunmus urun bulamadim.Olanlar hep 5lt.Mecbuten af iron out aldim.Aklim fb de kalmadi degil.
Rica ederim, bir dahaki sefer bence fb alın, ben daha başarılı buluyorum iron outtan.
Elinize sağlık abi güzel karşılaştırma olmuş, ben de tuga daha iyi çıkar diyordum. Koch fb f/p yönünden de çok iyi
Teşekkür ederim.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Tuganın kokusu bana direk nigrini hatırlattı. Koku olarak fb tugadan çok daha hafif. Kuruma açısından ise tuga daha önde videodaki gibi. Yaz ayları için aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum. Fb fiyat performans açısından bence şuan için önde. @Detail 35 testini bekleyip karşılaştırmalarımızı yaparız :)

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Üstad test için teşekkürler.
fb bariz şekilde çok iyi çalışmış hatta namluda sıkışıp kalan mermi gibi fısfıs şişedeki zaman kaybına rağmen reaksiyonda fark atıyor peçetede de yüzü kara çıkmıyor ürünün.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Tuganın kokusu bana direk nigrini hatırlattı. Koku olarak fb tugadan çok daha hafif. Kuruma açısından ise tuga daha önde videodaki gibi. Yaz ayları için aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum. Fb fiyat performans açısından bence şuan için önde. @Detail 35 testini bekleyip karşılaştırmalarımızı yaparız :)
Nigrin kadar olmasa da evet kötü kokuyor, nigrine bu konuda erişecek bir ürün yok kesinlikle. 3 mahalle öteye kokusu geliyor onun:)
Üstad test için teşekkürler.
fb bariz şekilde çok iyi çalışmış hatta namluda sıkışıp kalan mermi gibi fısfıs şişedeki zaman kaybına rağmen reaksiyonda fark atıyor peçetede de yüzü kara çıkmıyor ürünün.
Rica ederim hocam, hiç sorma şişe uğraştırdı beni çekimin ortasında, akordu yapamadık bir türlü.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Ellerine sağlık @onurçiko üstad güzel bir inceleme olmuş. Peçete testinde Koch FB dediğin gibi daha önde.

testte kullandığın Tuga yeşil eski versiyon mu? Yenilenen formülü daha güçlü daha aktif ve kokusu limon-narenciye içerikli. Kokusunun FB’den kötü olması şaşırttı beni

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
21 li ürün testi deniyor stokların neden bittiği belli oldu :komik:
Stoktan çok ne var kardeşim, testle ürün bitmez, bereketlenir:)
Ellerine sağlık @onurçiko üstad güzel bir inceleme olmuş. Peçete testinde Koch FB dediğin gibi daha önde.

testte kullandığın Tuga yeşil eski versiyon mu? Yenilenen formülü daha güçlü daha aktif ve kokusu limon-narenciye içerikli. Kokusunun FB’den kötü olması şaşırttı beni
Geçen sene aldım ben, gelince senin ki ile de deneriz, belki bende ki özelliğini kaybetmiştir.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Video için teşekkürler abi güzel karşılaştırma olmuş bende en kısa zamanda yapacağım. Sanırım sendeki eski versiyon abi rengi çok açık bendeki ürün bildiğin fıstık yeşili ve daha koyu kıvamda. Yenilenen versiyon için daha güçlü olduğunu söylüyorlar, bilemedim...