Turmerik Golf 7,5 ile Herkese Merhaba

yunusaktas91

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese Merhabalar.

İsmim Yunus, İstanbul Sancaktepe’de yaşıyorum. Detailforum’u eskiden işim düştükçe karıştırır, paylaşımlardan faydalanırdım. 2016 W205 C200D AMG Beyaz renkli aracımı satıp 2017 Golf 7,5 1.4 TSI DSG Turmerik Sarı’ya geçince, Golf’ü biraz daha sevdiğim için detay işlerine hepten merak salıp işin menbaana gelip kayıt oldum. :)

Aşırı zorda kalmadıkça hiçbir arabamı yıkamacıda yıkatmadım. Hatta geçmiş tüm arabalarımı hesap etsek bir elin parmaklarını geçmez sanırım. Ama buradaki uygulamalar gibi de yıkayamadım çoğu zaman. Yakın zamanda bir temizlik seti oluşturmayı düşünüyorum. Bunun için mevcut konular ve destekleriniz bir hayli işime yarayacak. Şimdiden, geçmiş ve gelecek paylaşımlar için herkese teşekkür ederim. :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoşgeldin hocam, keyifli ve aktif forumlar.. Golftutkusunda da belirttiğim üzere bütçene, isteğine göre en doğru ürün yönlendirmelerini bulacağın yerdesin. Şimdiden kolay gelsin seti oluşturmak en başta biraz yoruyor sonra da eksik hiç bitmeyip tamamlanamıyor :mutlu:

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Hoşgeldiniz doğru yerdesiniz.. tüm sorularınıza burda cevap bulacaksınız eminim :)

yunusaktas91

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşbulduk arkadaşlar, herkese teşekkür ederim. :)

Hoşgeldin hocam, keyifli ve aktif forumlar.. Golftutkusunda da belirttiğim üzere bütçene, isteğine göre en doğru ürün yönlendirmelerini bulacağın yerdesin. Şimdiden kolay gelsin seti oluşturmak en başta biraz yoruyor sonra da eksik hiç bitmeyip tamamlanamıyor :mutlu:
Ben de biraz ondan korkuyorum Erçin hocam, başı eziyet sonu felaket. :)