Turtle Wax in 75.Kurulus yil dönümüne ait Seramik+Graphene Kati Wax İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaslar Haftanin ilk gününden Merhaba Nasilsiniz?

Bugün kü test konugumuz Turtle Wax in 75.Kurulus yil dönümüne ait Seramik+Graphene Kati Wax idir.

Öncelikle Graphen yani Grafen nedir?

Grafenin en önemli üç özelliği çelikten 100 ile 300 kat arası daha sağlam olması, şu ana kadarki bilinen oda sıcaklığında en iyi iletken olması ve esnek olmasıdır. Grafen bilinen en ince ve en hafif malzemedir.

Yani bu ürün daha çok dayanimi ve sertligi ile öne ciktigini gösteriyor.İncelememiz Asagida ki Metotlara göre yapildi Umarim begenirsiniz.

Wax Hakkinda Bilgiler.

5.5 Oz yani 160 ML + 156 Gr.
Türkiye de yok Yurtdisi Fiyati 35 Dolar
Koku Kimyasal herhangi Aroma yoktur.

Testimiz Basliyor.:)

Yüzey hazirligi icin Meg Ultimate Compound Pasta ile basliyorum Ekipman Shine Mate Orbital+İnce Pasta Pedi

Hafif hologram ve bez cizikleri tamamen yok oldu Simdi Wax Öncesi Yüzey in Temizligi icin M700 Sentetik Tinerle devam ediyorum.

Yuzey Hazir Wax Uygulamasina geciyoruz.

Wax in uygulamasi kolay Sert bir ürün silmesi rahat ne fazla uygulayin ne de cok bekletin :)

Uygulama yaptiktan hemen sonra resim cekecektim Arac in Camlar vs toz olmustu yikama testinden sonra cekerim dedim bu seferde arac in isi cikti neyseki Testleri yaptim ama :)

Su İtiş Performansi

Hafif Basincli Su

Yüksek Basincli Su

Normal Hortum Basinci

Parlaklik Konusunda güzel dayanim olarak bu ürün en az 6/8 yikama gider bizim sartlarda Su İticilik Cok cok yuksek seviyede boncuklanmaya pek firsat vermiyor su asagiya iniyor :) Benim Favorim arasina girdi Su İticilik ve Parlaklik konusunda Coat seviyesi Su iticilik mevcut Wax ta.

Uygulama İncelemesi sona ermistir arkadaslar Bir Sonraki Surpriz İncelemelerimizi Takipte Kalin :)

İyi Detaylar

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline, emeğine ve kesene sağlık :) Benimki halen Londra'da evde bekliyor. :( Neyse artık, bende o gelene kadar başka ürünler kullanacağım :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline, emeğine ve kesene sağlık :) Benimki halen Londra'da evde bekliyor. :( Neyse artık, bende o gelene kadar başka ürünler kullanacağım :)
O zaman o gelene kadar depoda bekleyen urunlerin testine devam :)

Tesekkurler Hocam :)

Benim beklentim 12-14 yıkama nötr şampıan nötr ön yıkama ile min 3-4 ay arası destekleme yapılırsa 5-6 ay görmesi lazım
Baskan sana 10 yikama rahat gider bizim burda biraz zor takibi vs kendi aracima yapsam cok cok uzun gider Geldigimde Yapalim ya :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Eline sağlık kesene bereket komutanım,su itişi değişik bir performansta ilginç geldi :) teşekkür ederiz inceleme için

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline emeğine sağlık, kesene bereket hocam.

Tahminimden iyi görünüyor, normal su testi nedir öyle :taraa: TW markasına olan antisempatim bir anda yok oluverdi :taraa:

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık sefa hocam kısa sürede inceleme videosu gelmiş :) Videoyu başa sarıp tekrar edip izledim büyük bir keyif almadıgımıza pişman ettirdin bizi:)

porsuk_y

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sefa hocam ellerine emeğine sağlık... ilk youtube da video yüklediğini görünce baktım valla su işi çok güzelmiş. maşallah. inceleme için teşekkürler..

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kardesim Eline Saglik yine Bir ilk defa Wax testini izlettin bize harikaymis Su iticilik cok iyi
Kardesim tesekkur ederim ilklere devam :)

Eline sağlık kesene bereket komutanım,su itişi değişik bir performansta ilginç geldi :) teşekkür ederiz inceleme için
Kardesim bende sasirdim bildigin Seramik Coat Performansi verdi :)

Eline sağlık üstad
Su iticiliği banada değişik geldi :sırıtan1:
Tesekkurler Hocam Su iticilik suan Maksimum Seviyede Bir Wax icin :)

Eline emeğine sağlık, kesene bereket hocam.

Tahminimden iyi görünüyor, normal su testi nedir öyle :taraa: TW markasına olan antisempatim bir anda yok oluverdi :taraa:
Ya Hocam Turtle Wax in ürünleri gercekten güzel hele Profesyonel Pasta Grubu Rakipsiz durumda acikca soyleyebilirim elbetteki amator urunlerde basarisiz vasat ürünleride mevcut ama bu Sahane zirvedeyim duyamiyorum diyor kendileri :komik:

Eline sağlık sefa hocam kısa sürede inceleme videosu gelmiş :) Videoyu başa sarıp tekrar edip izledim büyük bir keyif almadıgımıza pişman ettirdin bizi:)
Mehmet Hocam Urun Sahane kesinlikle tavsiye ederim Su İtis i bende izliyorum galeriye girip girip :komik:

Eline sağlık test iyi oldu, bende sürem benim arabaya deniyeyim
Tesekkur ederim Özgür Hocam Hemen uygula sahane :)

Sefa hocam ellerine emeğine sağlık... ilk youtube da video yüklediğini görünce baktım valla su işi çok güzelmiş. maşallah. inceleme için teşekkürler..
Abi Tesekkur ederim güzel yorumun icin ürün kendinden bekleneni fazlasiyla veriyor :)

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güneşi direkt gören Tavan ve kaputta nasıl olacak dayanımı merak ediyorum. En zor yerde motor kaputu. Kaputun altında yalıtım olmayan araçlarda wax lar pek dayanmıyor zaten.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Sefa sana be forumumuza yakışan çok güzel bir test olmuş. Ürünün parlaklık ve su iticiliğini beğendim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Elinize sağlık @Sefa46 ,
Çok detaylı ve açıklayıcı bir inceleme olmuş, amatör ürünleri pek sevmesem de pro ürünlerde başarılı performans sergiliyor yaşlı tospağa :)
İsmine yakışır bir ürün gerçekten,
Bakalım Türkiye'ye gelecek mi ve fiyat ne olacak,

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerine sağlık hocam, Tw yine yapmış yapacağını :)