Turtle Wax Pro Hybrid Graphene Max Wax İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Haftanin Son Gününden Herkeze Merhabalar :)

Bugünkü Testimiz İkisi bir arada hem polisaj hemde ürün incelemesi olsun istedim.

Aslinda Test Yapmak hic aklimda yoktu Ta ki Disaridan Gelen Bir Misafir aracimizin durumunu görünce hem bir polisaj hemde finalde Turtle Wax Pro Hybrid Max Wax i kullanayim dedim.

TW Max Wax İcerigi
414 Ml Kokusu Rahatsiz Etmiyor.
Türkiye de Henuz satisi yoktur.
Fiyat i bana 450₺ ye geldi Tr ye gelirse daha uygun olur.

Araçta aşiri çizik ve Hologram mevcut.

Polisaj Ekipmani

Makita Rotary/Shine Mate Orbit/3D Orbit.
Sonax 06/02 Kalin Pasta
Meg 83 İnce Pasta/Cila
M700 Tiner

Yüzey Temizligi icin M700 gectim Bu Aerosol olani cok begeniyorum gercekten cok kullanisli.

Turtle Wax Max Wax in İncelemesi

Ürünün kivami yogun Uygulamasi cok kolay orbital makina ile de uygulayabilirsiniz.Silmesi de Diger 75.yil Wax ina gore daha kolay Test ve İnceleme sizlerle :)

Basincli Su Testi

Normal Su Durulama Testi

Turtle Wax Graphene 75.Yil kati Wax ile arasindaki farklari hemen soyleyeyim.

-75.Yil Wax inin Su İtisi Daha iyi
-Parlaklik olarak Max Wax Daha iyi

Baska Herhangi bir fark yok arkadaslar :)

Test Sona Ermistir Arkadaslar Finaller ve Uygulamam Sizlerle.

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Efso olmuş parlaklığın fazla olmasını bekliyordum çünkü biri paste wax dayanım artı parlaklık diğeri madwax ise parlaklık ağırlıklı dayanım arka planda ama hidrofobi iyi
Bu arada bana 7-8 sene önce turtle wax bir wax yapacak dünyada yok satacak deseler yok artık şaka bu derdim adamlar yaptı helal olsun

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
çok güzel bi uygulama, anlatım olmuş yine komutanım emeğine sağlık kesene bereket:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Yine mükemmel bir uygulama geldi sonax 6/2 incelemeside başka hiç bir yerde görmedim bu pasta ile ilgili yorumunu merak ettim. finallere diyecek birşey bulamadım harika görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Siyah ayrı bir güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Tesekkur ederim :)

Eline sağlık Sefa. Döktürmüşsün gene :nazar:
Hocam Tesekkur ederim :)

Maşallah sefa hocam. Araç ateş ediyor ellerine sağlık.
Cok Tesekkurler hocam elimizden geleni yaptik :)

Finaller muhteşem ellerine sağlık
Tesekkurler hocam :)

Abi kaputtan gözümü alamıyorum vallahi. Maşallah emeklerine sağlık:):nazar:
Gercekten cok iyi bir parlaklik verdi hocam ben de bu kadarini beklemiyordum :)

Efso olmuş parlaklığın fazla olmasını bekliyordum çünkü biri paste wax dayanım artı parlaklık diğeri madwax ise parlaklık ağırlıklı dayanım arka planda ama hidrofobi iyi
Bu arada bana 7-8 sene önce turtle wax bir wax yapacak dünyada yok satacak deseler yok artık şaka bu derdim adamlar yaptı helal olsun
Baskan Tacsiz Kral Yine yapti yapacagini harika bir parlaklik verdi bu kadarini beklemiyordum yani gercekten para verilip alinacak urunleri var suan.

çok güzel bi uygulama, anlatım olmuş yine komutanım emeğine sağlık kesene bereket:)
Kardesim adamsin tesekkur ederim :)

Deli parlatmış meret, kendime süresi geldi o derece. @Muratcan gel la senin arabaya yapalım bunu.
Bende makina ile yapayım bakalım nasıl olacak
Abi Parlaklik cok enteresan Forumun Test Araci ve Sahibi @Muratcan yine sansli cikti abi siz dayanimini takip ederseniz cok iyi olur ben bunu takip edemeyecegim malesef.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Yine mükemmel bir uygulama geldi sonax 6/2 incelemeside başka hiç bir yerde görmedim bu pasta ile ilgili yorumunu merak ettim. finallere diyecek birşey bulamadım harika görünüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi beni bana biraksalar günyüzune cikmayan tum ürünleri piyasaya cikartirim.
İlklerin adresine daha cok surpriz ürünler ve incelemeler paylasirim :)

Sonax 06/02 Benim 3 /4 yil önceki Pasta grubumdan biridir kendisini cok iyi tanırım Pasta Agir Agresif bir pasta degil Meg 105 ve Koch Chemie F5 ayarinda Tozuma yapiyor Meg 105 le yarisiyor :) Bir zamanlar ne guzel ben bunlari galonluk ve litrelik aliyordum artik bulmak cok zorlasti malesef Pasta tam bizlikti yoksa @onurçiko :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Yine bir ilk incelemesinde sen varsın Sefa hocam. Ellerine sağlık. Bu güzel bir ürün bence. En azından kullanıcı dostu.

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kardesim Eline saglik ya Araba ya ne sursen bu kadar cok parlar deseler heralde bu ürun derim muazzam bir derinlik ve parlaklik var yansima cok iyi hele o kaputun uzeri harika olmus Bravo Super Uygulama olmus

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Sefa hocam eline sağlık:)
Çok güzel parlamış
Araç sahibine not: Aracı bez ile kurulamanıza gerek yok hortumla su tutun kendi kurulanıyor :sırıtan1::sırıtan1:

Zerdal

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırıkkale
Amirim eline sağlık bu ne güzel bir parlaklık cok sahane olmuş Polisaj da cok iyi finaller herseyden daha da iyi süpersin amirim :sevilenx: