Ücretsiz Kargo Çeşitli Satılık Ürünler %15 İndirim

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Bathe+ sadece temizlik yapmıyor, arkasında SiO2 içerikli bir tabaka bırakıyor. Dünyanın ilk silika içerikli şampuanı olarak geçiyor. Su ve kir iticiliği normal şampuanlar gibi bir sonraki yıkamada gitmiyor, bir kaç ay dayanabiliyor. Temizlik, koruma, parlaklık hidrofobik şu iticilik hepsi bir arada. Mevcut korumayı destekler. @thelordof denemenizi tavsiye ederim.
siO2 seramik bileşeni içerdiğini duymuştum hocam. Hali hazırda zymöl autowash var bende. Fottosu var mıydı ürünün, ankaradasınız sanırım sizde? Şampuan almayı netleştirirsem alırım ürünü hocam. Siz neden satıyordunuz

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Ben bathe + almak istedim sonra elimde kova şampuan stoğu olduğunu görünce vazgeçmiştim mantıklı gelmedi.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Merhaba @thelordof elimde fazladan 1 adet Gyeon Bathe+ plus v. b. bir çok çeşit şampuan olduğundan dolayı satıyorum. Ayrıca, sizden önce satın almak isteyen olursa alma şansınızı kaçırmış olacaksız sonuçta saygılarımla
kısmet hocam:) Elimde şampuan mevcut şu anda. Almak istersem irtibada geçerim sizinle o an duruyorsa. İlginiz için teşekkür ederim hocam. Düşüneyim ben. Fotosunu atabilir misiniz burdan veya özelden?

F01

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar herkese kolay gelsin yeni bir konu açmak istemediğimden buraya yazıyorum. Bir tane seramiğe ihtiyacım var. Bu gyeon mohs olabilir yahut nanolex si3d olabilir. Elinde olan var ise iletişime geçerse sevinirim.

Ediz

Çaylak Detaycı
Üye
kova takımı/şampuan duruyorsa ve biraz bilgi vermeniz mümkünse ö.m alabilir miyim?