Ufaktan Yaza Hazirlik :)

Detayadam

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Sefa Bey Merhaba Elinize sağlık ilk defa renkli köpük kullanan gördüm.Bu Motor un üstündeki yani camın oradaki siyah plastik parçayı ne ile parlattınız çok harika gözüküyor yeni gibi olmuş

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
İş yerinde foto gösterilemedi. Akşam bakıp yorumumu güncelleyeyim. Güzel konu gibi :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 hocam ellerine sağlık. Araba sıfırlanmış resmen. Ortada büyük bir emek var,çok bariz belli oluyor. :alkıssx::alkıssx::alkıssx:
Tesekkurler hocam guzel yorumunuz icin:)

Reis eline koluna sağlık döktürmüşsün
Reis Tesekkurler adamsin:opucukx:

@Sefa46 hocam elinize kolunuza sağlık, benim gibi amatörler için rehber niteliğinde bir detay olmuş :)
Hocam Teşekkur ederim guzel yorumunuz icin uygulama ve sorulariniz icin her zaman destek olurum:)

Sefa Bey Merhaba Elinize sağlık ilk defa renkli köpük kullanan gördüm.Bu Motor un üstündeki yani camın oradaki siyah plastik parçayı ne ile parlattınız çok harika gözüküyor yeni gibi olmuş
Tesekkurler hocam
Siyah Dış Plastik Parçalari Meguiars 40 Vinly&Rubber adli ürün Profesyonel kategoridedir.Nette bulamayabilirsiniz.

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Reis ellerine sağlık.Mis gibi olmuş.Özellikle klima için temizliği benim de yapmam lazım.Hafif bir koku geldi geçen uzun yolda açtığımda :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Reis ellerine sağlık.Mis gibi olmuş.Özellikle klima için temizliği benim de yapmam lazım.Hafif bir koku geldi geçen uzun yolda açtığımda :)
Tesekkurler reis Klima önemli valla ben Polen filtresini 3/4 ayda bir degistiriyorum çok maliyetli bisey olmadigi icin :)

Detayadam

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Tesekkurler hocam guzel yorumunuz icin:)

Reis Tesekkurler adamsin:opucukx:

Hocam Teşekkur ederim guzel yorumunuz icin uygulama ve sorulariniz icin her zaman destek olurum:)

Tesekkurler hocam
Siyah Dış Plastik Parçalari Meguiars 40 Vinly&Rubber adli ürün Profesyonel kategoridedir.Nette bulamayabilirsiniz.
bölünmüş olarak verebilirmisiniz ücreti karşılığında size zahmet olmazsa