Ultimate Quik Detailer Hızlı Yüzey Temizleyici ve Koruyucu v2.0

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhaba Herkeze Mutlu Haftasonu lar :)

Bugun kü Test Konugumuz Meguiars Ultimate Quik Detailer Hızlı Yüzey Temizleyici ve Koruyucu v2.0 adli yeni seri ürünüdür.

Temizleyici ve koruyucu özelligi mevcuttur. Wax i Destekler ve ömrünün korunmasina yardimci olmaktadir.

Gecenlerde ki Hybrid ve Ceramic icerikli urunlerden sonra bu urun biraz daha sade ve siradan gelebilir sonucta temizleyici bir özellige sahip herhangi bir su itis konusunda iddaali degildir.

Yüzeyin Temiz olmasini istedim.

Rotary+Meg 83 le hizli bir uygulama yaptim.

Uygulama Asamasi

who is this picture
url=IMG-20210708-163125]
[/url]

Uygulama Videosu

İyi Seyirler Mutlu Haftasonular ve İyi Tatiller :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Güzel test için teşekkürler @Sefa46 ,
Eski serisini yıllarca zevkle kullandığım bir üründü, tabi şimdi pek çok alternatifi mevcut ama hala sık sil pratikliği ile kullanıla bilecek durumda.
Eskiden toz tutmama konusunda başarılıydı, sanırım yeni seride de bu özelliği devam ediyordur.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sefa, emeğine ve kesene sağlık :)
Yalnız, ben bu üründen daha iyi bir performans bekliyordum biraz hüsran oldum desem yeridir :)
Bu üründen bende de mevcut, iyisi mi bir an önce kullanayım da bitireyim :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Güzel test için teşekkürler @Sefa46 ,
Eski serisini yıllarca zevkle kullandığım bir üründü, tabi şimdi pek çok alternatifi mevcut ama hala sık sil pratikliği ile kullanıla bilecek durumda.
Eskiden toz tutmama konusunda başarılıydı, sanırım yeni seride de bu özelliği devam ediyordur.
Hocam Tesekkur ederim Yikama sonrasi sık sil ürünü konusunda basarili Toz tutmama olayi basarili :)

Eline saglik dostum inceleme icin tesekkurler
Tesekkur ederim dostum :opucukx:

Eline sağlık @Sefa46 Meguiars'a fısıldayan adam :)
Tesekkur ederim hocam :)

Rica ederim hocam.

Sefa, emeğine ve kesene sağlık :)
Yalnız, ben bu üründen daha iyi bir performans bekliyordum biraz hüsran oldum desem yeridir :)
Bu üründen bende de mevcut, iyisi mi bir an önce kullanayım da bitireyim :)
Abi Tesekkurler Sendeki Quik Detailer miydi yoksa Quik Wax V2 miydi sanki sende ki Wax olan di diye hatirladim o zaman da konusmustuk bu urunde aslinda fena sayilmaz ya su iticilik vs zaten zayif birde oyle iddasi yok temizleme ve koruma on planda bu urunde :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hocam Tesekkur ederim Yikama sonrasi sık sil ürünü konusunda basarili Toz tutmama olayi basarili :)

Tesekkur ederim dostum :opucukx:

Tesekkur ederim hocam :)

Rica ederim hocam.

Abi Tesekkurler Sendeki Quik Detailer miydi yoksa Quik Wax V2 miydi sanki sende ki Wax olan di diye hatirladim o zaman da konusmustuk bu urunde aslinda fena sayilmaz ya su iticilik vs zaten zayif birde oyle iddasi yok temizleme ve koruma on planda bu urunde :)
Bendeki Quick Detailer, ben iyisimi onu kışa girmeden tüketeyim. Bir videoda ben çekerim artıkın :)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Sefa hocam eline sağlık:)
Kesene bereket :)
Quik detailer olarak işini fazlasıyla yapmış diye düşünüyorum
Bu arada spot removere cok begendim piyasa da çok kaliteli markalardan daha iyi iş çıkardı testini ve yorumunu bekliyorum:sırıtan1:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam eline sağlık:)
Kesene bereket :)
Quik detailer olarak işini fazlasıyla yapmış diye düşünüyorum
Bu arada spot removere cok begendim piyasa da çok kaliteli markalardan daha iyi iş çıkardı testini ve yorumunu bekliyorum:sırıtan1:
Tesekkurler hocam Sevindim hocam Meg Spot Remover guzel urun test yapacagimda kirec lekeli bir aracim yokki yoksa hemen test yapacagimda :)

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık, ben Quik Wax v2 yi merak ediyorum, testi gelir mi hocam?

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Komutanım emeğine sağlık kesene bereket,boş durmuyor yine meg sempatimizi arttırıyorsun :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler abi. Ama olmamış sanki be. İnsan yeni formül denince daha güzel performans bekliyor :)
Knki aslinda ayni seyi bende dusundum ama urun icerigi zaten cok bir performans bekletmiyordu Hybrid Detailer gibi degil malesef ama yari yari ya fiyat farki var yine de ben tercih ederdim :)

Ellerinize sağlık, ben Quik Wax v2 yi merak ediyorum, testi gelir mi hocam?
Tesekkur ederim en kisa zaman da onu da paylasirim hocam :)

eline saglık amirim güzel inceleme olmuş
Tesekkurler kardesimmm :opucukx:

Komutanım emeğine sağlık kesene bereket,boş durmuyor yine meg sempatimizi arttırıyorsun :)
Kardesim tesekkurler 9 gunluk tatil boyunca full mesaideyim bos durmaktansa yapiyoruz biseyler hem iyi oluyor hem de mutlu oluyoruz foruma da katki sagliyoruz :):opucukx:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, eski serisi hala syoğumda var. Aslında yıka sonra hızlı kurulama için falan güzel bir ürün. Toz tutumunu azaltır.