Untrustworthy Nuriksari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wax Planet

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
My name is tony and i am the owner of a small company Wax Planet in the U.K
I take no pleasure in posting this but i feel the Turkish people need to know

I have removed the shipping option to UAE and Turkey due to being ripped off buy a guy called Nurettin Kucuksari, The conman ordered £60 worth of wax which i shipped to his address in the UAE. A couple of days later at 4 am he starts messaging me asking where his products were, i got this for over 2 weeks constant messaging on whatsapp. I gave in and told him his wax was more than likely lost and if they turn up in a few months then he could keep them for his troubles and i refunded him well within the 21 days royal mail claim a parcel can still be in transit.

After i refunded him a day later he produces a picture on whatsapp of the products i sent him . He then sent a message saying he will see if I'm "true to my word" and he could keep the products free of charge. He then told me the waxes were at his P/O box which he hadn't checked and they had been there for quite some time. Naturally i asked if he would kindly resend the payment as the parcel was in his possession all along and its no fault of mine if he didn't check his box. His response was "i will pay for them if i can have a large discount on all future orders.

i SAID NO AND NEVER GOT MY MONEY.

Sorry to any other customer who orders from the UAE as i wont be sending anymore orders there. the guy uses shipping addresses in Turkey, Germany and the UAE. i have banned him from the website and removed his account.

This was my first ever shipment to UAE and the guy told me when he purchases from Aliexpress they always end up in his P.O box....why he never checked (if he didnt already) i will never know
I understand that turkey is under difficult conditions at the moment with regards purchasing products but the way this guy acted has left me with a uneasy feeling .
I have no ill feeling for any turkish people and have enjoyed many great holidays in your country . This man has not tarnished my views on turkey but he is doing the people an injustice.

Meali

Benim adım Tony ve Wax Planet adında birleşik krallık da küçük bir şirketin sahibiyim. Aslında bunu buraya yazmaktan memnun değilim ama bence Türkler bunu bilmeli diye düşündüm.

Nurettin Küçüksarı adli biri tarafından dolandırıldığm için Birleşik Arap emirlikleri ve Türkiye'ye kargolamayi kaldırmak zorunda kaldım. Bu dolandırıcı adam 60 Euro değerinde bir wax siparişi verdi. Bir kaç gün sonra saat öğlen 4 de bana ürünlerinin nerede olduğunu sordu. Bu mesajları WhatsApp üzerinden 2 hafta boyunca almaya devam ettim. Sonrasında ürünleri kaybolmuş olabilir, muhtemelen kendisine bir iki ay sonra teslim edilir ama cok beklediğine karşılık gerekirse iki ay sonra ürünleri alacak olsa bile parasını iade ettim,

Ona parasını iade ettikten bir gün sonra bana Whatsapp üzerinden ona yolladığım ürünlerin fotoğraflarını attı. Daha sonra da sözüme sadık kalıp kalmayacağımı ve ürünleri ücretsiz olarak tutup tutamayacağını göreceğiz şeklinde mesaj attı. Bana wax larin posta kutusunda kaldığını ve bir süredir oraya bakmadığını söyledi. Ben de kendisinden kibarca parayı iade etmesi gerektiğini kargonun kendisine ulaşmamasında benim hatam olmadığını kendisinin posta kutusunu kontrol etmemesinden kaynaklandığını belirttim. Onun cevabı ise "eğer ilerisi için büyük bir indirim verirsen bana ürünlerin parasını oderim."

BEN DE HAYIR DEDİM VE PARAMI ALAMADIM. "

Son iki paragraf yoktur. Olayı özetledim. Telefon ile yazdım. Hatalar olabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Dear Tony (@Wax Planet ),
I’ve just read all your story in a doubt. Do you have evindences (payment/refund docs, or conversation between you and nurettin about this huge discount request etc.) ? The thing is anybody who knows english (i meant from Turkey but knows English) and does not like him can accuse Nurettin like this way.

Son düzenleme:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hi Tony, sorry to heard about this. I would like to hear this problem from Nurettin. In addition, if possible, I will ask both parties to submit the documents as evidence. But remember that the forum is not a court, and a decision-maker :(
Hope that this problem is solved as soon as possible; and as a company owner, activate the shipping options you have blocked.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Burda ne yazıyor bilmiyorum ama Nuri’yi iyi tanırım. Dalga dümenini
Görmedim hiç.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu konunun yeri burası değildir. Forum bu gibi konular için değil çünkü konu kişisel ve burası bir mahkeme ya da karar mercii değil. Haa şu açıdan konu faydalı olabilir bakın bu şahıs dolandırıcıdır detio başkalarını uyarmak için. Gelin görün ki benim kimseyi detay ürünleri ile dolandırma şansım yok, söz konusu kişi gibi bu işi ticaret olarak yapıp ürün satıp para kazanmıyorum. Pek çok ortak alım yaptım birkaç şahsi ürün sattım aldım forumda, gene buradayım gene alırız veririz ben buralardayım. Çoğu arkadaşa ücretini almadan daha ürün yollamışımdır, ürün gitmiş ödemesini aylar sonra almışımdır, hesaplarında kendi alacağım olan parayı tutmuşumdur vesaire, çünkü ben burayı ve burdakileri ailem gibi görmüşümdür ve detayı severim. Velhasılkelam dediğim gibi konu buranın konusu değildir, eğer arkadaştan belge isterseniz yollar, hatta ben soramıyorum whatsappta beni engellemiş küfürler ettikten sonra, siz sorarsınız benim yerime 300 Pound a yakın bir siparişimiz vardı yakın arkadaşında neden acaba zahmet edip yollmadı ürünleri 45 günde ve sipariş iptali ve para iadesi istedik paypale konuyu açtık lütfen ilgilensin bir zahmet. Konuyu merak ederseniz benim tarafimdan ben size tam detayları çarpıtmadan ve yazışmaları ile gönderirim herkesi meşgul etmeye gerek yok, 00971 526707260 whatsapp numaram.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Söylenildiği şekilde değildir ve eksikler vardır. Kimsenin ne malını ne parasını zorla alabilirim ben alıcıyım satıcı değil böyle bir pozisyonum yok. ;)
Daha fazla bu kişiyle ilgili direkt ya da indirekt konuşmak istemiyorum çünkü yeri burası değildir. Bir önceki mesajımda dediğim gibi forumu kirletmenin manası yok isteyen numaramdan bana ulaşabilir merak ediyorsa.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hi Tony, sorry to heard about this. I would like to hear this problem from Nurettin. In addition, if possible, I will ask both parties to submit the documents as evidence. But remember that the forum is not a court, and a decision-maker :(
Hope that this problem is solved as soon as possible; and as a company owner, activate the shipping options you have blocked.
Hakan as i mentioned in my first message, i do not wanna discuss this matter here cause i do not think we should keep busy here unnecessarily. However, if you wanna see some evidences and hear the story from me you are more than welcome in whatsapp as you have my number already.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Olayın detayından ziyade @nuriksari bu adam tarafından sana gönderilen bir wax var mı ve parası iade edildi mi? Parasını göndermek için indirim talep ettin mi?

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Olayın detayından ziyade @nuriksari bu adam tarafından sana gönderilen bir wax var mı ve parası iade edildi mi? Parasını göndermek için indirim talep ettin mi?
Bir satıcı neden para iadrsi yapar ve sonra dolandırıldım bu adama dikkat edin der? Ben alıcıyım parasını ödedim alışveriş yaptım kimi nasıl dolandıracağım?

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Here is the original purchase and the refund
Plz send the conversation where you swearing to me and using bad language and treatening me with posting your English detail supplier group as I am conman and nobody should send me any goods. And plz send the conversation where I was asking why you did refund and I suggest you to wait more and not cancel the order as maybe it will come and you said it is okay i do not want my customers to wait so long keep the money back and if goods will be delivered I can keep then free of charge.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bir satıcı neden para iadrsi yapar ve sonra dolandırıldım bu adama dikkat edin der? Ben alıcıyım parasını ödedim alışveriş yaptım kimi nasıl dolandıracağım?
Adam dolandırdığını söylemiyor zaten. Waxın ve paranın sende olduğunu söylüyor. Ben de bunu sordum.

Haaa sen olaya dolandırıcılık gözüyle bakıyorsan bilemem. Bence bir yanlış anlaşılma vardır ve ürün sendeyse parası adamdadır. Değil mi?

Wax Planet

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Plz send the conversation where you swearing to me and using bad language and treatening me with posting your English detail supplier group as I am conman and nobody should send me any goods. And plz send the conversation where I was asking why you did refund and I suggest you to wait more and not cancel the order as maybe it will come and you said it is okay i do not want my customers to wait so long keep the money back and if goods will be delivered I can keep then free of charge.
Sure i swore at you, i asked you a dozen times to pay and you kept adding smiley faces and wanting more discount than the 25% you already got

Wax Planet

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Adam dolandırdığını söylemiyor zaten. Waxın ve paranın sende olduğunu söylüyor. Ben de bunu sordum.

Haaa sen olaya dolandırıcılık gözüyle bakıyorsan bilemem. Bence bir yanlış anlaşılma vardır ve ürün sendeyse parası adamdadır. Değil mi?
He has both the products and the money i refunded him as i thought the parcel was lost , it was in his P.O box which he hadnt checked .
Even his shipping address had a P.O box number on it !

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

;) Yazısının başında conman diyor bana bunun ne demek olduğunu anlamışsındır ya da yazıda ne anlattığını. Tekrar ediyorum ben alıcıyım, satıcıya zorla para iadesi yaptıramam ya da ürün ücreti ödemeyip ürün alamam. Soruyu tekrar sorardın net olarak cevaplayayım, aynı soruyu karşı tarafa da sor cevaplasın. Ayrıca ilk mesajda dediğim gibi konuya uygun bir yerde değiliz. Ve fakar varsa soracağın merak ettiğin konular whatsapptan yazabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...