Untrustworthy Nuriksari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
;) Yazısının başında conman diyor bana bunun ne demek olduğunu anlamışsındır ya da yazıda ne anlattığını. Tekrar ediyorum ben alıcıyım, satıcıya zorla para iadesi yaptıramam ya da ürün ücreti ödemeyip ürün alamam. Soruyu tekrar sorardın net olarak cevaplayayım, aynı soruyu karşı tarafa da sor cevaplasın. Ayrıca ilk mesajda dediğim gibi konuya uygun bir yerde değiliz. Ve fakar varsa soracağın merak ettiğin konular whatsapptan yazabilirsin
Bak onu gözden kaçırmışım. Zaten her şey ortada. Whatsapp'a ne gerek var ;)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sure i swore at you, i asked you a dozen times to pay and you kept adding smiley faces and wanting more discount than the 25% you already got
My only advice to you plz do not swear to your customers under any circumstances, plz do not threaten them and block them on whatsapp and say you will never get any product from.anybody in UK. I even wanted to make more shopping from you and ordered again to Turkey as you said you will not send to UAE again, because you refunded the money and said keep the products if they will be delivered. I thought your customer service is unbelievable and so much impressed. You cancelled again my second order and said I will not send to Turkey with that shipping and tracking shipping option was expensive so I asked further discount or solution but you said no. Then I sent you the pictures when my first order delivered as it was in po box and it is not under my name and I have no authorization over there to check and far from home as I told you before and I warned you maybe it is in the po box I will check with my friend and asked you why you did refund. Long story short, you refunded me after 2 weeks by your wish all of sudden without any notice and said to me to keep the goods free of charge if they will be delivered later. Then cancelled my second order also refunded and said will it send the goods to Turkey as.it is shown on your website. After I let you know the goods have come, I asked if you want your money or no to see if you keep your word or no. And you said ofc you want the money and ended up threating me, swearing at me, blocking me and posting here.

So what do you want? you wanna call me conman because you refunded my money and said to keep the goods free of charge and I did that? I would have sent your money if you did not swear at.me and threaten.

Wax Planet

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
I swore at you through frustration, you had no intention of sending the money. Your address you sent me had a P.O box number on it yet you message constantly asking where your products were . I refunded you out of curtesy as i thought the parcel was lost .
Show your genuine, send the payment to a forum admin who can send it to a charity in turkey . Will you do that ?
I think no you wont !
You seem to forget the products were already in your possession when i told you to keep them if they turned up at a later date . You just didnt bother looking at the address YOU sent me

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Türkçe ve son kez yazıp satıcının bana yazdığını da ekte yollayayım yazışmalar gözüksün. Şahsıma ettiği küfür ve tehditleri yollamıyorum zaten kendisi de evet yaptım dediği ve hoş olmadığı için.
İngiltereden bir satıcıdan online alışveriş yaptım sipariş versim parasını ödedim ürünler Dubaiye gelsin diye. Kargp ne kadar sürer dedim 1 hafta dedi. 2 hafta geçti ve ürünler gelmediği için bilgisi olup olmadığını sordum ve takipsiz kargo ile yolladığını ama geleceğini söyledi, belki ürünler posta kutusuna gelecek Aliexpress ürünleri öyle oluyor dedim ama satıcı yok bana yazdığın adresine gelecek posta kutusuna gitmez dedi. Dipnot : Posta kutusu sistemi burada değişiktir posta ofislerinde senelik ücret karşılığı kutu kiralarsınız ve anahtarı sizde olur.Bende öyle bir durum olmadığı için eşimin arkadaşının numarasını yazdım. posta kutusu eve 35km uzakta ve anahtarı bende yok ama kıza söyledim bana bişiler gelebilir diye. Aradan yaklaşık 2 hafta geçmişti ki satıcı bana whatsapptan mesaj atıp ücret iadesi yaptığını söyledi, kendisine siparişi iptal etmemesini ürünleri bekleyeceğimi söyledim ve ürünler gelirse ne olacak dedim bana ücretsiz olarak ürünlerin bende kalabileceğini ve müşterilerine kargo bekletmek istemediğini söyledi. Vay arkadaş ne acayip satıcılar var harikaymış dedim. Kendisinden 1 sipariş daha gwçtim hemen erteai gün türkiyeye bu sefer ki böyle müşteriyle ilgilenen bir satıcının para kazanmasını istedim. Aynı gün o siparişi de para iadesi yapıp ürünleri Türkiyeye takipsiz kargo ile yollamayacağını söyledi ki sitede başka kargo seçeneği yoktu ben de takipli kargo fiyatı iatedim ama ürünlerim fiyatı kadar çıkınca üstüne de vergi geleceği için mantıklı olmadığını söyledim. Ertesi gün ilk verdiğim sipariş eşimin kızarkadaşı eve getirdi bebeği sevmeye geldiğinde posta kutuma gelmiş diyerek.Ben whatsapptan satıcıya durumu ilettim ve ürünleri tutup tutamayacağımı para isteyip istemediğini sordum. Elbette paramı vereceksin dedi ve ben de kendisine bana söylediği sözü hatırlatıp sözünü tutup tutmayacağını sordum ve ilerkeyen sohbette küfürler tehditler ve whatsapptan bloklama ile konuyu buraya taşıdı.
Satıcı para iadesi yapmıştır ürünler belli bir aüre gelmediği için, gelirse de ücretsiz sende kalsın demiştir ve sonra gelinen nokta ortadadır. Ben gene de kendiaine ücreti göndermek isterdim ki bana küfür eden hakaret eden müşterisini tehdit edwn sözünü tutmayan bir satıcı ile daha fazla muhatap olamadım zaten beni engellemiş ;)

Ürünler gelirse sende ücretsiz kalabilir diye verdiği söz. Kimsenin malını kimseden ücretsiz almadım istemedim, parasını ödediğim yaptığım alışverişte satıcı kendi insiyatifi ile iade yapmıştıe ve sonunda küfürler tehditler ederek gerçek yüzünü göstermiştir.Bu konuyu buralara kadar taşıyıp sizden ne istediğini neden anlattığını amacının ne olduğu hakkında da yorumları size bırakıyorum.
20191214_090000.jpg

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
I swore at you through frustration, you had no intention of sending the money. Your address you sent me had a P.O box number on it yet you message constantly asking where your products were . I refunded you out of curtesy as i thought the parcel was lost .
Show your genuine, send the payment to a forum admin who can send it to a charity in turkey . Will you do that ?
I think no you wont !
You seem to forget the products were already in your possession when i told you to keep them if they turned up at a later date . You just didnt bother looking at the address YOU sent me
What has this forum to do with this matter? I already put the waxes to the box which is for needing people. same as charity . you plz show your genuine and keep your word and say sorry to me as you swore to me. Did i reply to you in bad language? Did i swear to you or threaten? Do you think i need some free waxes from you? my humble advice as a businessman, be straight with your customer and do not promise anything you can not keep. For 43 pounds you keep crying here to all the people who does not know you. And plz say Jason to your close friend to send my money back or goods to ship as he does not reply to us.

Wax Planet

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
We all know what you done here . Are you going to send the payment to a moderator to send to charity ?

Wax Planet

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
What has this forum to do with this matter? I already put the waxes to the box which is for needing people. same as charity . you plz show your genuine and keep your word and say sorry to me as you swore to me. Did i reply to you in bad language? Did i swear to you or threaten? Do you think i need some free waxes from you? my humble advice as a businessman, be straight with your customer and do not promise anything you can not keep. For 43 pounds you keep crying here to all the people who does not know you. And plz say Jason to your close friend to send my money back or goods to ship as he does not reply to us.
I was asked to post on here to shame you , i think i have done that now. I wont waste any more of my time speaking to you . You simply are not worth it . I will check back to see if you have donated the money to a charity but i know you wont have .

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
We all know what you done here . Are you going to send the payment to a moderator to send to charity ?
I told you I have given the waxes to charity already. Plz be kind and send some samples to the admin to be given free here if you want. And stop telling me what to do with my possesses.
I think you shamed yourself as now everybody knows you are not the man who keeps his promises his words and swearing ti the customers and threatening them for 42 pounds which you already refunded me by your free wish and told goods are yours for free if delivered.

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
@nuriksari Bu forum tabi ki bir mahkeme, bizlerde yargıçları değiliz. Bu konu alıcı ile satıcı arasındaki kendi özel durumlarıdır ve bizleri ilgilendirmemektedir. Fakat konu ile ilgili yorum yapacak olursak satıcı ürünü yollamış söylediği zaman diliminde de ürünler ulaşmamış ve para iadesi yaparak takdire şayan bir durum sergilemiş. Neden hem ürünler size daha gelmeden hem ürünleri alın hem de parayı geri alın desin ki? Yazışmalar hakaret, tehdit, küfür boyutuna ulaşmadan para iadesi yapılamaz mıydı?

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
I was asked to post on here to shame you , i think i have done that now. I wont waste any more of my time speaking to you . You simply are not worth it . I will check back to see if you have donated the money to a charity but i know you wont have .
you were asked by whom to post here to shame me plz share this detail also before leaving.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bu tarz bir durumun yaşanması çok üzücü, satıcının iyi niyetinin suistimal edildiği apaçık ortada senden hiç beklemezdim bu şekilde bir davranış nuri abi... Tony iyi niyet göstergesi olarak sana parayı geri yollamış ürünlerin gelmediği için ama yazışmalardan ortada ki sen ödeme yapmayı reddediyorsun ve önce kendini sonra Türkleri küçük düşürüyorsun adam artık türkiyeye mal yollamayacağını söylüyor kişisel bir mesela yüzünden bizimde başımız yandı. Forumda pek çok ortak alım yapmışsındır bizim için bende daha önceden dahil oldum ama bu waxlar haksız kazanç ile elde edilmiştir benim için o ürünlerden hayır gelmez. Atılan tüm konuşmaları okudum tarafsız bir şekilde yorum yapıyorum seni aşağılamak kötülemek gibi bir niyetim asla yok iki taraf içinde empati yapılması gerekli. Ürünler eline geçmiş para hala sende adam kendi reklamının peşinde falan değil sana hediye olarak yollasın ısrarla yazmış yolla diye hala yollanmamış belli ki foruma geliyor konu.

Its sad that this happened. I just see that abuse of the sellers goodwill. I wasnt expecting this kind of behaving from Nuriksari I am dissapointed by him. It is obvious that Tony didnt want to make you suffer because you say that you never get items so he refund your money. But you got the items and you refuse to pay... I dont want to hurt nobody by my words but you are embaressing your self and Turks for me for 50bucks. I see that you always wanted and did to make joint purchase for our forum but apart from that thoose waxes are unfair gain for me. I read all messages and screenshots and I am sure that I am being fair to both sides. It is obvious that you are not paying to Tony and nobody will gift someone 50 Pounds worth of waxes for free. Tony doesnt to adverties him by that. In my belief everybody gets whats their rigth so Nuriksari should pay...

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@nuriksari Bu forum tabi ki bir mahkeme, bizlerde yargıçları değiliz. Bu konu alıcı ile satıcı arasındaki kendi özel durumlarıdır ve bizleri ilgilendirmemektedir. Fakat konu ile ilgili yorum yapacak olursak satıcı ürünü yollamış söylediği zaman diliminde de ürünler ulaşmamış ve para iadesi yaparak takdire şayan bir durum sergilemiş. Neden hem ürünler size daha gelmeden hem ürünleri alın hem de parayı geri alın desin ki? Yazışmalar hakaret, tehdit, küfür boyutuna ulaşmadan para iadesi yapılamaz mıydı?
Para iadesini zaten kendisi yaptı ben istemedim hatta neden iade yaptın ürünler gelir belki dedim gelirse ücretsiz senin olsun dedi ben de vaay be sedim ve 1 silariş daha verdim. Konuyu detaylı anlattım uzun diye okumadınız ya da karıştı. ürünler gelince de ben kendisine haber verdim bak gelmiş posta kutusundan kız getirdi dedim sözünü tutup ürünler bende kalacak mı ücretsiz ne yapacaz diye sorunca tabiki ödeyeceksin niye ödemeyesin dedi iş uzadı sonunda küfür yedim hakaret işittim tehdit etti beni heryere yazacam ingiltereden kimse sana ürün yollamasın dedi. Burayı da nasıl bulup neden konu açılmış orası da ayeı bir muamma. ;)
Bir satıcıdan alışveriş yaptınız ve size para iadesi yaptılar siz istemeden, sonra da paramı ver dolandırıcı yalancı diye ortalığı ateşe veriyor. Nasıl olacak bu işin çözümü?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Para iadesini zaten kendisi yaptı ben istemedim hatta neden iade yaptın ürünler gelir belki dedim gelirse ücretsiz senin olsun dedi ben de vaay be sedim ve 1 silariş daha verdim. Konuyu detaylı anlattım uzun diye okumadınız ya da karıştı. ürünler gelince de ben kendisine haber verdim bak gelmiş posta kutusundan kız getirdi dedim sözünü tutup ürünler bende kalacak mı ücretsiz ne yapacaz diye sorunca tabiki ödeyeceksin niye ödemeyesin dedi iş uzadı sonunda küfür yedim hakaret işittim tehdit etti beni heryere yazacam ingiltereden kimse sana ürün yollamasın dedi. Burayı da nasıl bulup neden konu açılmış orası da ayeı bir muamma. ;)
Bir satıcıdan alışveriş yaptınız ve size para iadesi yaptılar siz istemeden, sonra da paramı ver dolandırıcı yalancı diye ortalığı ateşe veriyor. Nasıl olacak bu işin çözümü?

Söylediği gibi olacak üstad, bir hayır kurumuna bağış yapacaksınız bu parayı. Siz kendinize yakıştırıyor musunuz? Bakın haksızsınız demiyorum, bence yanlış yok, konuşmalar da çok net, cengaver Tony gaza geldi iade yaptı, sonra bir anda ürünler çıkınca da tükürdüğünü yaladı ver parayı geri diye başladı. Sonra hakaret küfür falan derken uzadı buralara geldi konu. Ben waxları ne yaptığınızı tam anlayamadım nereye verdiniz onları? Waxlar sizdeyse size ve forum ailesinden herhangi birine yakışan hareket parasını iade etmektir. Bu adama iade edesiniz yok, kendinize göre sebepleriniz var. Ama söylediği şey bence çok doğru, bir moderatöre ya da admine iletin, o da hayır işi yapsın, buradan sizin de içiniz rahat etsin bizim de.

Ha size ne kardeşim para da benim wax da derseniz de sizin bileceğiniz iş tabi.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
T
Bu tarz bir durumun yaşanması çok üzücü, satıcının iyi niyetinin suistimal edildiği apaçık ortada senden hiç beklemezdim bu şekilde bir davranış nuri abi... Tony iyi niyet göstergesi olarak sana parayı geri yollamış ürünlerin gelmediği için ama yazışmalardan ortada ki sen ödeme yapmayı reddediyorsun ve önce kendini sonra Türkleri küçük düşürüyorsun adam artık türkiyeye mal yollamayacağını söylüyor kişisel bir mesela yüzünden bizimde başımız yandı. Forumda pek çok ortak alım yapmışsındır bizim için bende daha önceden dahil oldum ama bu waxlar haksız kazanç ile elde edilmiştir benim için o ürünlerden hayır gelmez. Atılan tüm konuşmaları okudum tarafsız bir şekilde yorum yapıyorum seni aşağılamak kötülemek gibi bir niyetim asla yok iki taraf içinde empati yapılması gerekli. Ürünler eline geçmiş para hala sende adam kendi reklamının peşinde falan değil sana hediye olarak yollasın ısrarla yazmış yolla diye hala yollanmamış belli ki foruma geliyor konu.

Its sad that this happened. I just see that abuse of the sellers goodwill. I wasnt expecting this kind of behaving from Nuriksari I am dissapointed by him. It is obvious that Tony didnt want to make you suffer because you say that you never get items so he refund your money. But you got the items and you refuse to pay... I dont want to hurt nobody by my words but you are embaressing your self and Turks for me for 50bucks. I see that you always wanted and did to make joint purchase for our forum but apart from that thoose waxes are unfair gain for me. I read all messages and screenshots and I am sure that I am being fair to both sides. It is obvious that you are not paying to Tony and nobody will gift someone 50 Pounds worth of waxes for free. Tony doesnt to adverties him by that. In my belief everybody gets whats their rigth so Nuriksari should pay...
Kutas ben waxları burada charity kutusuna attım, bana ürünler sana gelirse ücretsiz sende kalabilir deyip de sonradan lafından dönüp bana küfürler eden tehditler yağdıran bir adama parasını vermek yerine dwdiğin gibi o waxlardan da satıcıdan hayır gelmez bana dedim konuyu kapattım. Ben herhangi bir iyiniyet suistimal etmedim bana ürünler gelirse ücretsiz senin olsun dedi ve sonra ben napalım diye sorunca ürünler geldiğinde ödeme yapacaksın tabiki banane deyip spnra da küfürler etti. Aynı durumda sen olsan eminim sana ürünler gelirse ücrwtsiz senşn olsun deyip ardına küfür eden bir adama parasını yollardın.
Türkleri küçük düşürdüğümü sanmıyorum, aksine adam olayı Türkiyeye bağlayıp kargoyu kaldırmış li ben Türkiyeye göndertmedim ya da bunu ırkçılığa çekmenin anlamı yok karşınızdaki bir İngiliz. sözünü tutmayan müşterisine küfür eden bir İngiliz, Türk forumuna girip beni aşağılayabileceğini sanıyor sen de çanak tutuyorsan sen bilirsin. Burda olsaydın waxları sana hediye ederdim ama dediğim gibi ben charity box a attım, kimsenin ne 1 pounduna ne 1 bezine ihtiyacım var. Zorla kimsenin malına el koymadım parasını almadım. Benim Türkleri söylediğin gibi 50 usd içinküçük düşürdüğümü düşündüysen en başta konuyu okuyup adamın parasını öder Türklerin gururunu kurtarırdın. :)
Konu Türk ve İngiliz meselesei değil. Alıcı ve satıcı arasındaki konu ve neden burada tartışıldığıdır.
Admin ve forum yöneticilerine de siz üyelere de söyledim numaramı verdim buradan tartışılmaz bana yazın konuşalım dedim ama konu benim Türkleri küçük düşürmeme kadar getirildi. ;)

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
@nuriksari Valla kardeşim dediim gibi bizi yada başkalarını ilgilendiren bir husus değil. Fakat bize böyle durumlar yakışmıyor. Belli ki karşılıklı atışmalarınız gerilmeleriniz olmuş ki olay uzamış. Kimsenin hakkı kimsede kalmaması gerekir. Haa eğer gece yattığında vicdanın rahatsa senin bileceğin iş. Nacizane fikrim o paranın yükünden kurtulmak. Yoksa 3 5 kuruş için kimsenin ahını almaya gerek yok diye düşünüyorum.
Tabi ki son karar senin olacaktır.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Söylediği gibi olacak üstad, bir hayır kurumuna bağış yapacaksınız bu parayı. Siz kendinize yakıştırıyor musunuz? Bakın haksızsınız demiyorum, bence yanlış yok, konuşmalar da çok net, cengaver Tony gaza geldi iade yaptı, sonra bir anda ürünler çıkınca da tükürdüğünü yaladı ver parayı geri diye başladı. Sonra hakaret küfür falan derken uzadı buralara geldi konu. Ben waxları ne yaptığınızı tam anlayamadım nereye verdiniz onları? Waxlar sizdeyse size ve forum ailesinden herhangi birine yakışan hareket parasını iade etmektir. Bu adama iade edesiniz yok, kendinize göre sebepleriniz var. Ama söylediği şey bence çok doğru, bir moderatöre ya da admine iletin, o da hayır işi yapsın, buradan sizin de içiniz rahat etsin bizim de.

Ha size ne kardeşim para da benim wax da derseniz de sizin bileceğiniz iş tabi.
Waxları ben burada bağış kutusuna attım kendimi satıcıya ödeme yapmak konusunda zorunlu hissetmediğim ve onca küfürün ardına içime sinmediği için. O ürünlerden de soğuduğum için waxları kutuya attım. Duyarlılığınız için teşekkürler. kendisinin çözümü de gerçekten iyiymiş foruma yollayalım parasını onlar da bağış yapsın diye; keşke bunu o kadar küfür etmeden önce ya da ilk konuyu açtığında yazsaydı. Ben kendim bağış yapabilecek durumdayıö foruma ya da admine aracıya gerek yok.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@nuriksari Valla kardeşim dediim gibi bizi yada başkalarını ilgilendiren bir husus değil. Fakat bize böyle durumlar yakışmıyor. Belli ki karşılıklı atışmalarınız gerilmeleriniz olmuş ki olay uzamış. Kimsenin hakkı kimsede kalmaması gerekir. Haa eğer gece yattığında vicdanın rahatsa senin bileceğin iş. Nacizane fikrim o paranın yükünden kurtulmak. Yoksa 3 5 kuruş için kimsenin ahını almaya gerek yok diye düşünüyorum.
Tabi ki son karar senin olacaktır.
Dediğim gibi karşılıklı atışma ya da gerilme olmadı. Kendisi tek taraflı küfürler edip tehditker savurup beni engelledi whatsappta. Ben ödeme yapmayacağım demedim kendisine sordum sözünü tutacak misin dönecek misin diye. 2 wax için vicdanımı rahatsız ettirip uykumu bozacak adam değilim beni bilen bilir bilmeyen ne anlatsak boş. Konunun buraya taşınması ve gelişim biçimi esas tuhaf. Ona da zamanı gelince bakarız sıkıntı yok.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Waxları ben burada bağış kutusuna attım kendimi satıcıya ödeme yapmak konusunda zorunlu hissetmediğim ve onca küfürün ardına içime sinmediği için. O ürünlerden de soğuduğum için waxları kutuya attım. Duyarlılığınız için teşekkürler. kendisinin çözümü de gerçekten iyiymiş foruma yollayalım parasını onlar da bağış yapsın diye; keşke bunu o kadar küfür etmeden önce ya da ilk konuyu açtığında yazsaydı. Ben kendim bağış yapabilecek durumdayıö foruma ya da admine aracıya gerek yok.
Eyvallah.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
So you have sent the waxes to charity ? Seriously ?
I have put them to charity box along with other staffs which we do not use anymore at home. Who asked you to post on here to shame me? ;)
Shame on you as you do not keep your word and swear to your customer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...