Untrustworthy Nuriksari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nonane

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
konu sadece onu değil bizi de ilgilendiriyor. Adam başka gruplarda ithamda bulunuyor Türkiye’ye mal göndermeyeceğini hatta başka satıcı markalara da ileteceğini söylüyor hal böyle olunca Türk detay severler olarak bu durum ikisinin arasından çıkıyor bizi de ilgilendiriyor. Konunun kitlitlenmemesini talep ediyorum. Bir kişinin hatası yüzünden ürün gelmeyecek ülkeye
Bir kişi yüzünden koskoca ÜLKEYİ yargılayıp herkesi aynı kefeye koyacaksa, o bizim değil satıcının problemidir. bizim için hava hoş başka sitelerden alışveriş yaparız. koskoca dünyada bütün siteler bitti bir tek bu kişinin websitesi mi kaldı?

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Ya şaka gibi şahıslar arası olan herhangi bir sorun veya karşılıklı anlaşamama hatalı ticarette hiçbir büyük firma ülkemize malzeme göndermeme gibi bir duruma girmez iyi kötü bir pazarı var detay markalarının ülkemizde çok geniş ürün yelpazeleri olmasada global'de.Yabancı arkadaş nekadar detailing forum sitesi var ise konu açabilir.Ayrıca bu konu bazı arkadaşları rahatsız ettiyse serzenişte bulunan yabancı arkadaşa ödeme yapabilir bunu koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİNE mal etmek yersiz ve mantıksızlıktır.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bir kişi yüzünden koskoca ÜLKEYİ yargılayıp herkesi aynı kefeye koyacaksa, o bizim değil satıcının problemidir. bizim için hava hoş başka sitelerden alışveriş yaparız. koskoca dünyada bütün siteler bitti bir tek bu kişinin websitesi mi kaldı?
Siz başka sitelerden alışveriş yapabilceğini söylüyorsunuz da bu ingilizlerin hepsinin olduğu whatsapp grupları var adam apaçık keilde başka arkadaşlarıma da söyleyeceğim mal yollamasınlar diyor. Türkiyedeki ürünlerle yetinebilirsiniz tabi ki saygı duyarım ama ben gidip enayi gibi fussoya 200 lira vermek istemiyorum artık ingilizlerin 200 liraya harika waxları varken :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Siz başka sitelerden alışveriş yapabilceğini söylüyorsunuz da bu ingilizlerin hepsinin olduğu whatsapp grupları var adam apaçık keilde başka arkadaşlarıma da söyleyeceğim mal yollamasınlar diyor. Türkiyedeki ürünlerle yetinebilirsiniz tabi ki saygı duyarım ama ben gidip enayi gibi fussoya 200 lira vermek istemiyorum artık ingilizlerin 200 liraya harika waxları varken :)
En son ingilizlerden Türkiyeye gönderttiğiniz 200 Liralık waxları paylaşırsanız hepimiz bilgileniriz. Ben neymişim ki tüm ingilizlerin Türkiyeye ürün göndermesini tek başıma durdurmaya sebep oldum. Lütfen bana daha fazla ithamlarda ve suçlamalarda bulunmak için kendinizi zorlamayınız. Waxplanet sitesinden kaç kere alışveriş yaptınız ismini ne zaman zikrettiniz ürünlerini ne zaman denediniz? Başka arkadaşlarına da söylediğini siz whatsapp gruplarında da gördünüz mü yoksa bu bilgiyi size kendisi mi verdi? Eğer bu satıcı diğer satıcıları da benim nezdimde organize edip Tüm türkleri zan altında bırakıp bu tehditleri yağıuor ve siz de bunu izleyip arkadaş sen müşterine nasıl küfür eder lafından nasıl döner bir kişi ile ilgili şahsi olayını koca ülkeye tüm Türklere mal eder ve ırkçılık yaparsın esas sen kendini sorgula satıcı olarak demiyor bunun yerine hiç alışveriş yapmadığınız bir satıcının saçmasapan hiçbir mantığa sığmayan aşağılaması ve ticaret anlayışını görmeyip tüh ürün göndermeyecek İngiltere artık Türkiyeye diye üzülüyorsanız sizin yorumunuzdur.
Bizler detayseveriz, aynı hobiyi paylaşan abi kardeş dost arkadaş aynı çatı altındaki insanlarız. Diğer satıcılar 2 gün kargo geç yollayınca Türkiyede veryansın eden, ödeme ekranında 3 Lira fark olunca ürün biraz eksik ya da ambalajı kıvrılmış gelince ortalıpı ayağa kaldıran hassas insanlarız velakin elin İngilizinin tehditleri ithamları tüm ülke insanını zan altına alması ve müşterisine küfür edip dolandıcı demesini gayet normal ve benim nezdimde hepinizi karalamasını benim suçum olarak görmeniz oldukça düşündürücü.
Satıcı hazır foruma üye olmuşken özel indirim yapsın size, zaten sitesinde Türkiyeye gönderim de mevcut, parasını ödeyip siparişinizi geçersiniz, sizin onu dolandırmanız mümkün değildir. Fqkat bu korku ile Türkiye ve Türkler ile tiicaret yapmak istememesi bana mal edilirse biraz abes bayağı da saçma olacaktır. Hele ki artık ülkeye İngiltereden detay ürünü gelemeyecek üzüntüsünü yaşayıp bu krizi bana mal etmeniz oldukça mantıkdışıdır. Siizin kendi fikriniz elbet kendi kaygılarınız satıcının kendi kararları beni ilgilendirmez ya da ilişkilendirilmez.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ya şaka gibi şahıslar arası olan herhangi bir sorun veya karşılıklı anlaşamama hatalı ticarette hiçbir büyük firma ülkemize malzeme göndermeme gibi bir duruma girmez iyi kötü bir pazarı var detay markalarının ülkemizde çok geniş ürün yelpazeleri olmasada global'de.Yabancı arkadaş nekadar detailing forum sitesi var ise konu açabilir.Ayrıca bu konu bazı arkadaşları rahatsız ettiyse serzenişte bulunan yabancı arkadaşa ödeme yapabilir bunu koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİNE mal etmek yersiz ve mantıksızlıktır.
Giray Bey böyle bir konuya dahil olmuş olmak beni üzdüğü yetmezmiş gibi 2 ülke arasında detay ürünü krizi çıkarttığım izlenimi ve eyvah müşterisine söz verip dönen sonra küfür eden satıcıdan alışveriş yapamayacağız üzüntüsünün dile getirilmesi trajikomiktir. Bunu 1 adım ileriye taşıyarak hiçbir İngiliz sitesi artıl detay ürünü yollamayacak Nurettin yüzünden denmesi ise abesle iştigaldir. Türkiye Cumhuriyetine ve Türklere bu denli bir yaklaşımda pşan saygıdan yoksun bir satıcıya duyulan hayranlık da bir o kadar üzücü ve düşündürücüdür ki bu satıcı Türkiyeye be Dubaiye daha önce hiç ürün göndermemiş bu forumda adı dahi geçmemiştir. Ben yorumlarını okuyup denemk için sipariş verdim bundan sonra bilsem ki dünyanın en iyi ürünü, 1 kuruş para kazanmasını istemem alışveriş yapmam muhattap olmam. Isteyen de istediğini der uygular beni bağlamaz.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Siz yapabilirsi
En son ingilizlerden Türkiyeye gönderttiğiniz 200 Liralık waxları paylaşırsanız hepimiz bilgileniriz. Ben neymişim ki tüm ingilizlerin Türkiyeye ürün göndermesini tek başıma durdurmaya sebep oldum. Lütfen bana daha fazla ithamlarda ve suçlamalarda bulunmak için kendinizi zorlamayınız. Waxplanet sitesinden kaç kere alışveriş yaptınız ismini ne zaman zikrettiniz ürünlerini ne zaman denediniz? Başka arkadaşlarına da söylediğini siz whatsapp gruplarında da gördünüz mü yoksa bu bilgiyi size kendisi mi verdi? Eğer bu satıcı diğer satıcıları da benim nezdimde organize edip Tüm türkleri zan altında bırakıp bu tehditleri yağıuor ve siz de bunu izleyip arkadaş sen müşterine nasıl küfür eder lafından nasıl döner bir kişi ile ilgili şahsi olayını koca ülkeye tüm Türklere mal eder ve ırkçılık yaparsın esas sen kendini sorgula satıcı olarak demiyor bunun yerine hiç alışveriş yapmadığınız bir satıcının saçmasapan hiçbir mantığa sığmayan aşağılaması ve ticaret anlayışını görmeyip tüh ürün göndermeyecek İngiltere artık Türkiyeye diye üzülüyorsanız sizin yorumunuzdur.
Bizler detayseveriz, aynı hobiyi paylaşan abi kardeş dost arkadaş aynı çatı altındaki insanlarız. Diğer satıcılar 2 gün kargo geç yollayınca Türkiyede veryansın eden, ödeme ekranında 3 Lira fark olunca ürün biraz eksik ya da ambalajı kıvrılmış gelince ortalıpı ayağa kaldıran hassas insanlarız velakin elin İngilizinin tehditleri ithamları tüm ülke insanını zan altına alması ve müşterisine küfür edip dolandıcı demesini gayet normal ve benim nezdimde hepinizi karalamasını benim suçum olarak görmeniz oldukça düşündürücü.
Satıcı hazır foruma üye olmuşken özel indirim yapsın size, zaten sitesinde Türkiyeye gönderim de mevcut, parasını ödeyip siparişinizi geçersiniz, sizin onu dolandırmanız mümkün değildir. Fqkat bu korku ile Türkiye ve Türkler ile tiicaret yapmak istememesi bana mal edilirse biraz abes bayağı da saçma olacaktır. Hele ki artık ülkeye İngiltereden detay ürünü gelemeyecek üzüntüsünü yaşayıp bu krizi bana mal etmeniz oldukça mantıkdışıdır. Siizin kendi fikriniz elbet kendi kaygılarınız satıcının kendi kararları beni ilgilendirmez ya da ilişkilendirilmez.
Paylaştım hatta çok merak ediyorum testini biran önce paylaş kutas demiştin abi Angelwax enigma ve 5th element. Boşuna dil dökme abi ben seni çok severdim çok sayardım ama bu davranışından sonra beni kaybettin. Hatalısın hala kendini savunmaya çalışıyorsun ve tüm forum halkı ile dalga geçiyorsun bağış kutusuna attım diye bunca insan salak değil. Satıcı ile aranda geçen konuşmaların ssleri var ben iyi ingilizce biliyorum anlayabliryorum ne olup olmadığını çeviriye ihtiyacım yok. Küfür konusunda da hiç bir paylaşıp yok adamı rezil edebilirsin paylaşım yaparak hiç alınmayız okuduklarımıza hak veririz sana abi. Ben okuduklarımdan görüyorum ki satıcı iyi niyet olarak paranı yollamış sürekli mesaj attığın için. Sonrasında kutuya bakmadığın için ürünlerin gelip gelmediğinden haberin yok ürünler çıkıyor. Adam gayet kibar bir dille yazmış paramı yollar mısın diye sende demişsin ki tabi yollarım ama bana daha çok indirim verirsen. Ben burda iyi niyet görmüyorum senden yana... Facebook sayfalarını takip ediyorsan adının boy boy ingiliz paylaşım safyalarında olduğunu görürsün adamlar uae ve türkiyeye mal vermeyin diye propaganda başlattılar resmen... Yazık abi gerçekten çok yazık hala haklı görüyorsun kendini

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Zaten başka arkadaşları 300poundluk siparişimizi 45 gündür yollamadı bu olaylar olmamışken, yetmezmiş gibi kargo için yalan söyledi sahte evrakla bize çocuk muameleai yaptı. @allper8 ve @Tonyukuk07 da konu hakkında bilgi sahibidir. istemeyen ticaret yapmaz tüm Türkleri zan altında bırakıp sizinle iş yapılmaz dolandırıcılar noktasına getirip diğer insanlara da bunu yayarak. Keşke bu konuların yayıldığını okuyam nilen gören forumdan arkadaşlar satıcıların da kabahatlerini hatalarını yüzlerine söyleyip müşterilerine karşı daha duyarlı olmaya çağırsalardı. Biz alıcıyız, İngilteredki bir satıcıyı parasını peşin ödeyerek aldığımız bir ürün üzerinden dolandırmamız teknik olarak mümkün değildir. Bunu az çok mantık sahibi insan kolaylıkla algılayabilir. Diyelim ki kişisel olarak benimle bir sorunu var, bunu da etrafa kendi açısından yayarak Türklere ve Türkiyeye ürün göndermeyin diyerek kampanya haline getirmesi ırkçılıktır ve suçtur ve ticaret ahlakına da uymaz. Bu duruma üzülmek tüh ne yapacağız diyerek dizlerini dövmek de komiktir.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Nuri satıcının izni olmadan waxı bağış kutusuna atamazsın veya bağış yapamazsın. Bunu önce bir kafana yaz.

Bununla ilgili Geçen başımdan geçen bir durumu anlatayım. Yaklaşık 10 yıl kadar olmuştur Burada Bir esnaf arkadaşa 10 gr bilezik sattım. Parasını 10 gün içerisinde ödeyeceğini söyledi işleri yolunda gitmedi adam battı bizim parayı ödeyemedi sonra kardeşi geldi ben ödeyeceğim dedi ondanda sonuç olmadı. Geçen ay gelmiş ben borcumu ödeyeceğim dedi tabiki 10 gr bilezik borcun var 2650 tl dedim altın arttı bu 850 tl vereyim borcum silinsin dedi olmaz dedim senin borcun 10 gr bilezik.
3-5 gün sonra çıkmış gelmiş ben 850 tl yi bi hayır kurumuna vereceğim borcum bitecek dedi bende sen kimin parasını nereye hayır ediyorsun dedim. Öylece kaldı parayıda kabul edip almadım.

Burada yapılması gereken etik davranış satıcının parasını iade etmek olurdu bu şekilde en az 8-10 tane dispute sonrası para iadesi alıp parayı tekrar geri göndermişliğim vardır. Benim fikrimi sorarsan geç kalma adamın parasını iade et helallik al.

DENİZLİ

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Siz yapabilirsi

Paylaştım hatta çok merak ediyorum testini biran önce paylaş kutas demiştin abi Angelwax enigma ve 5th element. Boşuna dil dökme abi ben seni çok severdim çok sayardım ama bu davranışından sonra beni kaybettin. Hatalısın hala kendini savunmaya çalışıyorsun ve tüm forum halkı ile dalga geçiyorsun bağış kutusuna attım diye bunca insan salak değil. Satıcı ile aranda geçen konuşmaların ssleri var ben iyi ingilizce biliyorum anlayabliryorum ne olup olmadığını çeviriye ihtiyacım yok. Küfür konusunda da hiç bir paylaşıp yok adamı rezil edebilirsin paylaşım yaparak hiç alınmayız okuduklarımıza hak veririz sana abi. Ben okuduklarımdan görüyorum ki satıcı iyi niyet olarak paranı yollamış sürekli mesaj attığın için. Sonrasında kutuya bakmadığın için ürünlerin gelip gelmediğinden haberin yok ürünler çıkıyor. Adam gayet kibar bir dille yazmış paramı yollar mısın diye sende demişsin ki tabi yollarım ama bana daha çok indirim verirsen. Ben burda iyi niyet görmüyorum senden yana... Facebook sayfalarını takip ediyorsan adının boy boy ingiliz paylaşım safyalarında olduğunu görürsün adamlar uae ve türkiyeye mal vermeyin diye propaganda başlattılar resmen... Yazık abi gerçekten çok yazık hala haklı görüyorsun kendini
Söylediğin ürünler bahsi geçen satıcının ürünleri değil. 200TL de değil Fusso ile aynı boy olanalrı zaten o ürünleri arkadaşıma getirttim dedin Türkiyeye sipariş vermedin yani. Bunlar çok farklı detaylar. Satıcıya mesaj atarsan sana gönderir hatta tüm foruma yollayabilir ss bana küfür ettiği. Sen inanmak için ss görmek istiyorsun küfürü, hatta mesajında da yazmıştın küfür etti de noldu ki gururun mu kırıldı diye? Herkes senin kadar küfürü kanıksayabilir olabilir ama bana bir satıcı lafından dönüp sonra da küfür edemez brn kanıksamam normal görmem. Zaten ss atmasına da gerek yok esasen yazdığı mesaja bakarsan çok iyi İngilizce bildiğin için anlayacaksındır ki sinirlendiğim için evet küfür ettim dedi. Adam küfür ettiğini kendi söyledi inanmıyorsun at abi ss görelim inanalım diyorsun. ingilizcem çok iyi diyorsun ve ürünler sende ücretsiz kalabilir eğer gelirse dediğini görmemezlikten geliyorsun. Benim haklı haksız olmam değil mesele. Ben haksız isem bile senin gözünde satıcı kendi para iadeai yapmıştır ürünler gelirse sende ücretsiz kalabilir demiştir sonra da paramı vermedi beni dolandırdı diyerek ortalığı velveleye vermiştir. Seni kaybetmemin önemi yok çünkü senin düşüncene göre hareket edemem ben, ama sana bir saygısızlık yapmadım kötü söz etmedim hala daha etmiyorum ama sen beni yalancılıkşa itham ediyoesun hala kutuya attığıma inanmayıp waxları, adam kendi demiş iken evet küfür ettim diye, abi ss yollarsan inanırız küfür ettiğine diyorsun. Daha ilk mesajlardaki Türkleri rezil ettin kötü duruma soktun haram waxlar şeklindeki ithamların da fikir ve yorumdan ziyade hakaret içeriklidir. Ben gerekli screenshotları yarın atacağım seninle ilgili ayrı bir konu açarak eğer forum yönetimi burada olduğu gibi konuyu tutar izin verirse. Orada herkes Türkçe olduğu için daha rahat okuyup anlayacaktır senin davranışlarını ve yaptıklarını. Benim yaptığım ortadadır. Satıcı bir ürün yolladı parasını peşin ödedim kargom gelmeyince talep etmememe rağmen para iadesi yaptı ve sebebini sorduğumda müşteri memnuniyeti benim için önemli dedi kargon gelirse ürünler ücretsiz senindir dedi ve ardına ürünlerin bana geldiğini ben haber verince parasını geri istedi ben de sözünü tutup tutmyacağını sordum ve ısrarla parasını isteyip beni suçladı ve ardına küfürler etti beni bloklado ardından İngiltere adıma kampanyalar başlatarak tüm Türkiyeyi ve Türkleri töhmet altında bıtakıp tehditler etti ürün yollamamak ve başkalarına yollatmamakla. Ben de waxları baüış kutusuna attım kendisine de parasını geir yollamadım insiyatifimi bu yönde kullandım.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bak Nuri sağda solda gene konuşmaya başlamışsın, yok konu istedikleri gibi gitmeyince kapattılar falan filan. Bana ne senin adamı dolandırmandan. Şimdiye kadar bir yorum yazmadım ama forum yönetimini falan karıştırırsan sabrım taşar. Senin banını kaldırtan benim ama pişman oldum şu anda. Sen neyin savunmasını yapıyorsun, waxı aldın mı aldın parasını gönder işte bitsin mevzu, yok waxı kutuya atmışsın, buna Murat'ın dediği gibi anca kadir inanır. Bak kardeşim forumdan memnun değilsen girme, arkamızdan da konuşma. Bu forum seninle olmadı, sensiz de batmaz Allahın izniyle.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Nuri satıcının izni olmadan waxı bağış kutusuna atamazsın veya bağış yapamazsın. Bunu önce bir kafana yaz.

Bununla ilgili Geçen başımdan geçen bir durumu anlatayım. Yaklaşık 10 yıl kadar olmuştur Burada Bir esnaf arkadaşa 10 gr bilezik sattım. Parasını 10 gün içerisinde ödeyeceğini söyledi işleri yolunda gitmedi adam battı bizim parayı ödeyemedi sonra kardeşi geldi ben ödeyeceğim dedi ondanda sonuç olmadı. Geçen ay gelmiş ben borcumu ödeyeceğim dedi tabiki 10 gr bilezik borcun var 2650 tl dedim altın arttı bu 850 tl vereyim borcum silinsin dedi olmaz dedim senin borcun 10 gr bilezik.
3-5 gün sonra çıkmış gelmiş ben 850 tl yi bi hayır kurumuna vereceğim borcum bitecek dedi bende sen kimin parasını nereye hayır ediyorsun dedim. Öylece kaldı parayıda kabul edip almadım.

Burada yapılması gereken etik davranış satıcının parasını iade etmek olurdu bu şekilde en az 8-10 tane dispute sonrası para iadesi alıp parayı tekrar geri göndermişliğim vardır. Benim fikrimi sorarsan geç kalma adamın parasını iade et helallik al.

DENİZLİ
Söylediğin olay ve yaşanan benzer gibi görünse de oldukça farklılar. Ben de isterdim parasını yollayayım tekrar, helalleşelim hatta güzel indirim yapsın bi sipariş daha vereyim ama bu kişi bana küfürler etti Türklere hakaret etti tehditler savurdu yetmedi buraya gelip bana dolandırıcı yalancı dedi.
Ben para iadesi istemedim kendi yaptı ve ürünler ücretsiz sende kalsın dedi ve bu cümlesini sizinle paylaştım. Ben de waxları çöpe atacakken dedim bağış kutusuna atayım eski eşyalarımla beraber. Görmek dahi istemedim keşke İstanbulda olsaydım da forumdan öğrenci arkadaşlara yollasa idik ama bavula koyup taşımak dahi gelmedi içimden.
Satıconın iznine ihtiyacım yok, ürünler sende kalabilir ücretsiz olarak eğer gelirse kargodan dediği için bu sorumluluğu hissetmedim o kafar küfür ve tehditten sonra. Ürünler benim istersem çöpe ayarım istersem bağış kutusuna istersem çeyize koyarım ki stokları serelim başlığında bile paylaşmadım tüm yeni ürünlerimi paylaşırım herzaman.
Bende senin dispute ler sonrası parayı iade etriğin gibi vakalar yaşadım satıcı mağdur olmasın hal geçmesin diye. Ama o satıcıların hiçbirisi küfür etmedi tehdit etmedi ırkçılık yapmadı.
Eğer ki sen sana 10gr bilezik borçlu kişiye borcunu sildim bilezik senin demiş olsa idin o adam ister bağış yapar ister karısına hediye eder seni de ilgilendirmez idi, anlattığın konu benimkinden farklı. Eğer sen adama kardeş borcunu sildim bilezik senindir deyip sonra da paramı ver deyip küfür etse idin etik olan adamın sana borcunu ödemesi midir yoksa abi ben onu bağışladım deyince senin herkese ifşa etmen sen dolandırıcısın demen midir adama karşı?
Bende adamın parası da ürünü de yok, kendinize dert edip etik bulmazsanız siz bilirsiniz. Irkçı ve küfür yediğim tehdit edildiğim satıcı ile de ne alışverişim olur bir daha ne de malesef parasını geri yollarım.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bak Nuri sağda solda gene konuşmaya başlamışsın, yok konu istedikleri gibi gitmeyince kapattılar falan filan. Bana ne senin adamı dolandırmandan. Şimdiye kadar bir yorum yazmadım ama forum yönetimini falan karıştırırsan sabrım taşar. Senin banını kaldırtan benim ama pişman oldum şu anda. Sen neyin savunmasını yapıyorsun, waxı aldın mı aldın parasını gönder işte bitsin mevzu, yok waxı kutuya atmışsın, buna Murat'ın dediği gibi anca kadir inanır. Bak kardeşim forumdan memnun değilsen girme, arkamızdan da konuşma. Bu forum seninle olmadı, sensiz de batmaz Allahın izniyle.
Adamı dolandırmadım, ortada sadece bir itham var. Adam ile olan kişisel alışverişimi foruma taşıyan yönetim, ben hatta buna gerek olmadığını söyleyince ısrarla hayır konu kapatılmasın burada tartışalım deyince hakaretler yağdırmaya devam eden birkaç üye.Ben size savunma yapmak da durumunda değilim, satıcı ile aramdaki mevzu için size hesap da vermek ama ithamlar olduğu zan altında bırakıldığım in hkaretlere rağmen düzgün bir dille oöayı açıkladım. herkesin kendi yoeumu ve fikridir tabiki. Bu forum yöneticileri ve kurucularının da değildir, ben de olmasam siz de olmasanız batmaz çünkü forum üyelerin ve tarafsız yönetimindir.
Satıcı bana ücret iadesi yapıp ürünler gelirse sende kalsım ücretsiz olarak demiş, ben ister atarım kutuya ister çöpe ister kullanırım neden herkes bu kadar kendini sorumlu hissetti onu da anlamış değilim. Kimseye hesap vermek zorunluluğum yok alışveriş için ama beni bu konuya ve polemiklere çekip suçlu ilan etmeye çalışıp hakaretler ediyorsunuz. Lütfen konuya tek taraflı bakmayın ve eğer forum kurallarına uymayan davranışlarım varsa uyarınızı yapınız. Teşekkür ederim.
Sağda solda konuştuklarım burada konuştuklsrımdan farklı değildir ve fakat üzülerek sçylüyorum ki bazı forum üyelerinin arkamdan konuşmaları buradakinden çok daha üzücüdür.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sen kalıplaşmış üç dört cümleni kopyala yapıştır yap gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun bak dünya kadar insan sana haksız olduğunu nazikçe veya kabaca anlattı dili döndüğünce ama aynı şeyi yapıştırıp duruyorsun adam resim attı açıkladı madem haklısın ( bence haksızlığın kralını yapmışsın ) resim atsaydın elin ecnebisi utansaydı eğer sen haklı olduğunu resimle ispat etseydin valla o adama dilim döndüğünce saydırırdım.
Bazen haksız olmayı kabul etmek gerek yaşınız küçük değil cahil bir insan da değilsiniz harama da gerek yok harbiden ayıp oluyor artık yeter şu konuyu kapatın ...
Hiç yazmıcaktım suyu çıktı dayanamadım ahali kimse kusura bakmasın

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sen kalıplaşmış üç dört cümleni kopyala yapıştır yap gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun bak dünya kadar insan sana haksız olduğunu nazikçe veya kabaca anlattı dili döndüğünce ama aynı şeyi yapıştırıp duruyorsun adam resim attı açıkladı madem haklısın ( bence haksızlığın kralını yapmışsın ) resim atsaydın elin ecnebisi utansaydı eğer sen haklı olduğunu resimle ispat etseydin valla o adama dilim döndüğünce saydırırdım.
Bazen haksız olmayı kabul etmek gerek yaşınız küçük değil cahil bir insan da değilsiniz harama da gerek yok harbiden ayıp oluyor artık yeter şu konuyu kapatın ...
Hiç yazmıcaktım suyu çıktı dayanamadım ahali kimse kusura bakmasın
Haklılık peşinde değilim ve herkesin görüşü farklıdır zaten. Ben rrsim attım zaten satıcının ürünler gelirse ücretsiz sende kalsın dediği görüntüyü. sonra da parasını iatedi ve küfür tehdit etti başka gruplarda olayı anlatmakla. bunlar için reaime gerek yok krndi ağzından söyledi ve sizlerde etrafta gördünüz Türklere mal yollamayalım dediğini.
Bana küfür eden tehditler eden ırkçılık yapan birisine ücretsiz ürünlee s2nde kalsın demişk2n para yollamayacağım bu da b3nim fikrim, waxları da kullanmak istemedim attım bağış kutusuna ned2n inanmak istemediğinizi anlamyıroum ama ne sizi inandırmak ne de dediğiniz şekilde davranmak zorundayım. Tavsiyeniz için teşeküürler ama b3nim kararım bu yönde ve uyguladım çoktan. Tartışmak isterseniz konuyu devam ettirmek isterseniz sizin bileveğiniz iş. konuyu kapatmıltınız zaten yönetim olarak, bugün tekrar açmış siz aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz ypk ben dolandırocoyım yok haksızım yok parasını ödeyeyim satıcının. Bu konu satıcı ile benim aramda ve ben çözdüm

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
20191214_090000.jpg

Satıcı para iadrsi yaptım diyor ben de neden yaptınız ürünler gelirse ne olacak diye soruyorum ve gelirse ücretsiz sizindir diyor. bu çok açık bir konuşma

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu da satıcının kendi ağzından tabiki küfür ettim demesi. İndirim istemişim diye küfür etmiş. İndirim isteyen para iadesi yaptığı ürünler gelirse ücrersiz sende kalsın dediği müşterisine küfür eden bir satıcıya ücretini geri göndermem ürünlerin. Bu benim kararım siz beğenseniz de beğenmeseniz de. Israrla bana yanlış yaptın deyip dolandırıcı suçlaması yapsanız da sizin fikriniz benim kararımız değiştirmeyecektir
Screenshot_20191219-101843_Samsung Internet.jpg

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bu da satıcının kendi ağzından tabiki küfür ettim demesi. İndirim istemişim diye küfür etmiş. İndirim isteyen para iadesi yaptığı ürünler gelirse ücrersiz sende kalsın dediği müşterisine küfür eden bir satıcıya ücretini geri göndermem ürünlerin. Bu benim kararım siz beğenseniz de beğenmeseniz de. Israrla bana yanlış yaptın deyip dolandırıcı suçlaması yapsanız da sizin fikriniz benim kararımız değiştirmeyecektir
Ekli dosyayı görüntüle 17553
Alt cümlede de nedenini söylemiş :) bir çevirir misin?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Haklılık peşinde değilim ve herkesin görüşü farklıdır zaten. Ben rrsim attım zaten satıcının ürünler gelirse ücretsiz sende kalsın dediği görüntüyü. sonra da parasını iatedi ve küfür tehdit etti başka gruplarda olayı anlatmakla. bunlar için reaime gerek yok krndi ağzından söyledi ve sizlerde etrafta gördünüz Türklere mal yollamayalım dediğini.
Bana küfür eden tehditler eden ırkçılık yapan birisine ücretsiz ürünlee s2nde kalsın demişk2n para yollamayacağım bu da b3nim fikrim, waxları da kullanmak istemedim attım bağış kutusuna ned2n inanmak istemediğinizi anlamyıroum ama ne sizi inandırmak ne de dediğiniz şekilde davranmak zorundayım. Tavsiyeniz için teşeküürler ama b3nim kararım bu yönde ve uyguladım çoktan. Tartışmak isterseniz konuyu devam ettirmek isterseniz sizin bileveğiniz iş. konuyu kapatmıltınız zaten yönetim olarak, bugün tekrar açmış siz aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz ypk ben dolandırocoyım yok haksızım yok parasını ödeyeyim satıcının. Bu konu satıcı ile benim aramda ve ben çözdüm
Konuyu kapatmamızı eleştirdin diye açtım zaten tekrar. Ben de dedim zaten foruma ne Nuri'nin adamın parasını göndermeyip waxları gasp etmesinden. Başka yerde farklı söyleyeyip burada farklı yazma. Biz senden korkumuza kapatmadık konuyu. Burada daha fazla uzamasın diye kapattık. Ha o 20 cm yazan arkadaşa da soruyorum o nedir ben anlamadım. Onu bi burada anlatsın bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...