Ürün Karşılaştırması İçin Dev Anket

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Düşüncenizi takdir ve tebrik ediyorum. Umarım içerik olarak tatmin edici olur ve bizler de gönül rahatlığı ile yerli ürünleri kullanabiliriz.
Teşekkür ediyorum hocam. Ben kendi sıfır km aracımda kullandım ürünleri kötü olmadığını düşünüyorum. Ama şeffaflık açısından bu şekilde karşılaştırma yapmanın daha doğru olacağını düşündüğüm için buna giriştim. Umarım herkes için sonuçlar iyi olur.

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Başarılarınız daim olsun yıllardır 1 birim ürüne 11 birim para vermekten sıkıldık. Tüm detailing severler gerek hobi gerek meslek icabı bu işe gönül vermiş insanlar için güzel bir adım merakla bekliyorum.

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Başarılarınız daim olsun yıllardır 1 birim ürüne 11 birim para vermekten sıkıldık. Tüm detailing severler gerek hobi gerek meslek icabı bu işe gönül vermiş insanlar için güzel bir adım merakla bekliyorum.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Umarım herkes için faydalı konular olur.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Öncelikle bu güzel ve cesaret gerektiren çalışma için tebrik ediyorum sizi, kendi kullandığım ve memnun olduğum ürünleri seçmeye özen gösterdim. Sonuçları sabırsızlıkla bekliyoruz
*3D Magic Dressing Tire (A10)
*Auto Finesse Spritz (B2)
* Bence C grubu karışık olmuş amaç APC seçmekse interior detailer ürünleri hafif kalır. Yok eğer iç plastik trim aksamı temizlemekse o zaman da APC'ler tavsiye edilmiyor. APC için 3D Orange Degreaser tercih ediyorum, interior cleaner olarak da Flowey İ2
* Flowey R1 (D4)
- Sonax Brilliant Shine Detailer (E9)

Son düzenleme:

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Öncelikle güzel bir başlık olmuş hepsi kendini ispatlamış ürünler
Teşekkür ederiz
A8
B7
C6
D4
E9
Benim tercihim açık ara bu ürünler
Ama demir tozu ürünler ile jant temizleyici ürünler farklı başlık olarak ayrılabilir
Apc ile interior detailerlar da aynı sekilde apc temizliği illaki daha iyi olucaktır ama rutin temizlikte araca zarar veriyor

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle bu güzel ve cesaret gerektiren çalışma için tebrik ediyorum sizi, kendi kullandığım ve memnun olduğum ürünleri seçmeye özen gösterdim. Sonuçları sabırsızlıkla bekliyoruz
*3D Magic Dressing Tire (A10)
*Auto Finesse Spritz (B2)
* Bence C grubu karışık olmuş amaç APC seçmekse interior detailer ürünleri hafif kalır. Yok eğer iç plastik trim aksamı temizlemekse o zaman da APC'ler tavsiye edilmiyor. APC için 3D Orange Degreaser tercih ediyorum, interior cleaner olarak da Flowey İ2
* Flowey R1 (D4)
- Sonax Brilliant Shine Detailer (E9)
Cevabınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. En kısa zamanda sonuç paylaşmaya başlarım umarım.
Bizim ürünümüz için aslında Interior Cleaner diyebiliriz. Dolayısıyla APC olanları elemeliyim.

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öncelikle güzel bir başlık olmuş hepsi kendini ispatlamış ürünler
Teşekkür ederiz
A8
B7
C6
D4
E9
Benim tercihim açık ara bu ürünler
Ama demir tozu ürünler ile jant temizleyici ürünler farklı başlık olarak ayrılabilir
Apc ile interior detailerlar da aynı sekilde apc temizliği illaki daha iyi olucaktır ama rutin temizlikte araca zarar veriyor
Cevabınız için teşekkür ediyorum hocam.
Bizim ürünümüzde demir tozu özelliği yok. Ama ben yine de eklemek istedim. Aynı şekilde Skin-Deep Cleaner Interior Cleaner kategorisinde değerlendirebileceğimiz bir ürün.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Girişiminiz için öncelikle tebrik ederim, döviz kurunun uçtuğu şu günlerde ithal ürünler gerçekten astronomik fiyatlara çıkmaya başladı. Özünde hepimiz için temel kriter satın alınan ürünün vaat ettiği şeyi yerine getirmesi ve bunu yaparken de zarar vermemesi. Dolayısıyla ben detailing hobisine sahip insanların çoğunun bilinçli tüketici olduğu ve sırf etikete para vermediğini düşünüyorum. Nitekim forumdaki derya deniz ürün incelemelerinin bir nedeni de bu aslında. Karşılaştırma için benim seçimlerim ise şu şekilde:

A1 - B5 - C4 - D4 - E9

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Girişiminiz için öncelikle tebrik ederim, döviz kurunun uçtuğu şu günlerde ithal ürünler gerçekten astronomik fiyatlara çıkmaya başladı. Özünde hepimiz için temel kriter satın alınan ürünün vaat ettiği şeyi yerine getirmesi ve bunu yaparken de zarar vermemesi. Dolayısıyla ben detailing hobisine sahip insanların çoğunun bilinçli tüketici olduğu ve sırf etikete para vermediğini düşünüyorum. Nitekim forumdaki derya deniz ürün incelemelerinin bir nedeni de bu aslında. Karşılaştırma için benim seçimlerim ise şu şekilde:

A1 - B5 - C4 - D4 - E9
İlginize ve iyi dileklerinize teşekkür ediyorum hocam. Umarım forumdaki arkadaşlara ve kendimize biraz katkımız olur. Tercihleriniz için de teşekkürler.

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlk mesaj an itibariyle güncellenerek grup ve ürün bazlı olarak kullanılan oy sayıları eklenmiştir.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@aramazmert Konu açılmışken, ben ürünlerinizden satın almak istiyorum ama hiçbirinin içeriği ile ilgili bilgim yok. Size zahmet olmaz ve sakıncası yok ise pH değerleri, kabaca içerikleri hakkında ayrı bir başlıkta bilgi vermeniz mümkün mü?

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@aramazmert Konu açılmışken, ben ürünlerinizden satın almak istiyorum ama hiçbirinin içeriği ile ilgili bilgim yok. Size zahmet olmaz ve sakıncası yok ise pH değerleri, kabaca içerikleri hakkında ayrı bir başlıkta bilgi vermeniz mümkün mü?
Hocam merhaba. Bu bilgiler ezberimde yok. Üretim tarafından istedim. Tabi kullanılan bazı özel maddeler var. Kabaca verebileceğim bilgileri veririm.

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Anket gunceldir arkadaslar. Nerdeyse her kategorinin kazanani belli oldu ama yine de yarin aksama kadar beklemeyi dusunuyorum. Cevap gelmezse en yuksek oy alanlari satin alacagim.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Umarım detailing sektörüne yakışır yerli ürünler çıkartırsınız:)
Benim nacizane tavsiyem çıkartacağınız ürünler koruma güvenli olsun örn:şampuan, ön yıkama ph nötr, seramik wax güvenli gibi
A8 B2 C4 D4 E9

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Umarım detailing sektörüne yakışır yerli ürünler çıkartırsınız:)
Benim nacizane tavsiyem çıkartacağınız ürünler koruma güvenli olsun örn:şampuan, ön yıkama ph nötr, seramik wax güvenli gibi
A8 B2 C4 D4 E9
İlginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Umarım her şey iyi olur :)

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Şimdiden kolay gelsin. Çok güzel düşünülmüş bir olay. Benim tercihlerim şu şekilde;
A10, B2, D8, E9