Ürün Karşılaştırması İçin Dev Anket

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İlk mesaj oy sayıları ve alınan ürünler ile birlikte güncellenmiştir. Herkese katılımları için teşekkür ediyorum.

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bir pazaryeri sitesi üzerinden FloweyTürkiye mağazasından satın almış olduğum I2 ürününü mağaza tedarik edemediği için siparişimi iptal etti. Yerine ne alacağıma henüz karar vermediğim için şu an sadece 4 ürün almış oldum.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Bir pazaryeri sitesi üzerinden FloweyTürkiye mağazasından satın almış olduğum I2 ürününü mağaza tedarik edemediği için siparişimi iptal etti. Yerine ne alacağıma henüz karar vermediğim için şu an sadece 4 ürün almış oldum.
Sitede bakım var sanırım, şuan hiç bir ürüne ulaşılamıyor

aramazmert

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sitede bakım var sanırım, şuan hiç bir ürüne ulaşılamıyor
Evet site açılmasına rağmen hiç bir ürüne ulaşamıyorum. Yarın muhtemelen basınçlı yıkama makinem gelecek. Flowey R1 gelmiş olsaydı güzel karşılaştırma olacaktı. Şimdi başka bir ürün alsam kargoya verilmesi gelmesi benim müsait olmam çok uzun iş. Yarın müsait olabilirsem ilk testleri yapmak istiyorum.

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Evet site açılmasına rağmen hiç bir ürüne ulaşamıyorum. Yarın muhtemelen basınçlı yıkama makinem gelecek. Flowey R1 gelmiş olsaydı güzel karşılaştırma olacaktı. Şimdi başka bir ürün alsam kargoya verilmesi gelmesi benim müsait olmam çok uzun iş. Yarın müsait olabilirsem ilk testleri yapmak istiyorum.
Heyecanla testlerinizi bekliyoruz, umarım güzel sonuçlar alırsınız

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Tebrik ederim, inşallah muvaffak olursunuz. Artık bizde göğsümüzü gere gere şu ürünümüz var deriz. Anlık testler dışında özellikle temizleme kabiliyeti olan olan ürünlerin uzun soluklu kullanımda parçalara zarar vermemesi de önemli bir husus. Bu yönde de testler yapıp bizleri bilgilendirmeniz önemli.