Ürün önerileri

golf

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
Ee daha ne işte bence iyi fırsat olmuş size.
Aynen hocam, kısmet mi diyelim şans mı diyelim, bazen denk geliyor böyle şeyler. Bir haftadır da satıcıyı bekletmiştim, onada öyle bir tane denk gelmiş talep olmamış heralde alıcı denk gelmemiş duruyormuş elinde öyle. Yani para vermeden gönderiyor al bak diyor servise göster diyor daha ne olsun. ( çok güvendiği için ödemeyi almadan gönderdi ayrıca)

K.İ.T.T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Arkadaşlar öncelikle merhaba, foruma bugün üye oldum, oldukça yararlı bir forum olduğunuda biraz inceledikten hemen sonra anladım, farklı konularda otomobil tutkunlarının bir çok konuya cevap bulabileceği bir topluluk burası. Bende aranıza katılan acemi biri olarak çok profesyonelliğw girmeden temizlik için ürün önerilerinizi almak istiyorum, aradığım ürünler ne ucuz ne çok pahalı iyi sonuç verenlerden olsun;

-Yıkama şampuanı (5 lt almayı düşünüyorum, hem cilalı hem nötr bişey)

-Yıkama sonrası hızlı bir parlatıcı

-Demir tozu sökücü ( bir kaç uygulama yetsin yeter)

-Kil hamuru

-İç plastik bakım (koch chemie pss plast star olurmu)

-Dış plastik bakım (koch chemie ts olurmu)
Yıkama şampuanı cilasız amanızı öneririm auto finesse lather ve sonax red summer güzel.
Hızlı cila olarak auto finesse finale en sevdiğim ürün
Demirtozu Valet pro dragons
Kil olarak valet pro blue
iç plastiklere top star güzel bir ürün
dışarıya ise pss de güzel ama ben daha çok nano magic seviyorum :D

golf

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
Yıkama şampuanı cilasız amanızı öneririm auto finesse lather ve sonax red summer güzel.
Hızlı cila olarak auto finesse finale en sevdiğim ürün
Demirtozu Valet pro dragons
Kil olarak valet pro blue
iç plastiklere top star güzel bir ürün
dışarıya ise pss de güzel ama ben daha çok nano magic seviyorum :D
Şampuan için valet pro concentradet 5 litrelik aldım hocam, kötü müdür

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Şampuan için valet pro concentradet 5 litrelik aldım hocam, kötü müdür
İyidir kötüdür, bunlar biraz göreceli, genel olarak beğenilen bir şampuan fiyatına göre.
Mesela @K.İ.T.T finale yi beğeniyormuş, forumda çoğu kullanıcı korumayı ellediği için beğenmez finaleyi.

K.İ.T.T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
İyidir kötüdür, bunlar biraz göreceli, genel olarak beğenilen bir şampuan fiyatına göre.
Mesela @K.İ.T.T finale yi beğeniyormuş, forumda çoğu kullanıcı korumayı ellediği için beğenmez finaleyi.
Doğru abi göreceli bir kavram finale benim hoşuma gidiyor su itişi engelliyor fakat parlaklığı ve verdiği his çok güzel şampuanda da keza valet pro güzel şuana kadar kullandıklarımdan 2 tanesinden çok memnun kaldım sonax red summer ve auto finesse lather bu valet pro kötü anlamınada gelmiyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Yok hocam bu tampon pastalıl waxlık değil bu komple zımpara astar boya istiyor, boya çatlak komple
Boya çatlakları için yapılacak bişey yok iyi bir yerde komple boyatın.bir sonraki mesajda yazdığınız tampon daha iyi seçenek.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ