Alış Ürün Tavsiyesi Almak İstiyorum

cihanoner

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
antalya
Herkese selamlar, uzun zamandır detailing konusundan uzaktım. Ürün tavsiyesine ihtiyacım var. .
  1. Ön yıkama ve Temas için şampuan lazım (NOT: Her zaman boya korumayla gezemiyorum)
  2. Scrub pad
  3. Kurulamak için havlu
  4. Koltuk temizliği için matkap ucuna takılan fırça
  5. Camlar için su lekesi nasıl kaybedilir
  6. Havlu ve bezleri nasıl temizlemeliyim

Son düzenleme:

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Herkese selamlar, uzun zamandır detailing konusundan uzaktım. Ürün tavsiyesine ihtiyacım var. .
  1. Ön yıkama ve Temas için şampuan lazım (NOT: Her zaman boya korumayla gezemiyorum)
  2. Scrub pad
  3. Kurulamak için havlu
  4. Koltuk temizliği için matkap ucuna takılan fırça
  5. Camlar için su lekesi nasıl kaybedilir
  6. Havlu ve bezleri nasıl temizlemeliyim
Selamlar,
Ön yıkama için fp fraber neve, k2 bora, k2 active foam tavsiye edebilirim Temaslı yıkama için Carpro reset, Vonixx vfloc, Auto Brite Purple Velvet, fraber bersolux ihtiyacınıza ve bütçenize uygun birer tane alabilirsiniz.
Boya korumaya ile uğraşmaya zamanımız olmuyorsa ıslak hızlı cila olarak fireball easy coat tavsiye ederim toz çekme yapmıyor pek ve uygulama sonrası 1 aya yakın araçta etkisi devam ediyor.
Kurulama havlusu ve scrub pedi superclean markasından alabilirsiniz havlu olarak purestar duplex güzeldir.
Camlardaki su lekelerinden kastınız yıkama sonrası taze lekeler ise cam temizleyici veya ipa işinizi görecektir.
Havlu ve bezler için forumda çok fazla konu mevcut İnceleme - Mikrofiber Ürünlerin Bakimi ve Korunmasi